konuyu okuyunca sadece gülümsedim eğer eniştemler de sizin gibi düşünseydi ablamlar çoktAN boşanmışlardı:) ben evli değilim evli abilerimde yok ama üç evli ablam var sağolsunlar böyle aynen anlattığınız gibi, onlarda gittinizmi ne yaptınız döndünüzmü vs. arayıp sorarlar. ama ayn şekilde eşlerinide merak ederler çok. sizinlede ilgilenip merak ediyorsa sorun edeceğiniz hiç bir şe yok ortada BENCE..:)
Benimki de hergün arıyor... işyeri telefonundan üstelik.. patron sırf bu hergün aramaların yüzünden zam yapmıyor diyorum ne alakası warmış...:)) Hergün arayıp ne soruyor neyi öğreniyor anlamıyorum.. annesini ayrı, ablasını ayrı babasını ayrı arıyor...ifade karşılaştırması yapıyor sanırım...:)) onlar da düşüncesiz, bu bizi nerden arıyor demiyorlar hiç...
canım bence çok büyütecek biey yok. demek ki biraz evhamlı bir yapısı var. aile de öyle herhalde. onlar için endişeleniyor olması, seni değersiz yapmaz diye düşünüyorum. aralarındaki ilişkiye hiç karışma bence. şimdi kalkıp laf etsen bu sefer sen bizi kıskanıyor musun olur.
diğer yorumları da okudum şunu destekliyorum ailesiyle ilgili olumsuz bir yorum yaparsan her zaman ters teper eğer hoşsohpet insanlarsa sende onun ailesiyle geçireceğin güzel anları kaçırma dahil ol. onlarda senin büyük ailenin bir parçası onları hayatının dışında tutamazsın tutmamalısında ama kocanla özel başbaşa yada sevdiğiniz diğer insanlarla vakit geçirmeyi ihmal etme. sürekli çok sık ailesiyle görüşmek seni sıkıyorsa bu yolla hem aile bağları yerinde durur hem sen eşinle istediğin kaliteli ve özel zamanları yakalamış olursun. inşallah.
konu sahibi arkadaş o şekilde büyümediği için garip geliyor. yoksa bende annemleri babamı ve kardeşimi ayrı ayrı ararım. hastane gibi bir durum varsa sadece bende aramam eşimde arar... eşimde kendi ailesini arar, sorun yapmam. hergün sabah ve akşam olmak üzere konuşuruz onlarla.