Ailesi de eşini bu kadar arıyor mu ? Uyandın mı,işten geldin mi filan diye...
Böyle evhamlı bir aile ise çok zor.
Ailesi de eşini bu kadar arıyor mu ? Uyandın mı,işten geldin mi filan diye...
Böyle evhamlı bir aile ise çok zor.
arkadaşlar benim eşim ailesine aşırı düşkün bir kişi ve bu durum beni zaman zaman zorluyor...sanki biz aile olmamışızda o halen anne babasının evinde yaşayan bir birey..demem o ki eşimin ailesi bir yere (gezmeye..vs) gitse arar gittinizmi diye,akşam olur acaba döndülermi diye tekrar arar...
yada k.pederim bir yere gitse tek olarak yine arar baba naptın gittinmi diye..kardeşi ve annesi içinde durum böyle...yani sürekli onlardan ama 7/24 onlardan haberdar olmak istiyor..bazen kendimi onun yanında eğreti gibi hissediyorum..şimdi k.pederlerim 1 aylığına yazlık kiralamak istiyor..ben ne zamandır eşime bir yerlere gidelim diyorum 2 günlüğüne de olsa ama eşimde tık yok..bugün de tlf açtı işte falanca yerde fiyatlar nasıl baksana die bende ikimiz için bir tatil düşünüyor sandım,ardından işte 1 aylık 45 günlük ev kiralama fiyatları ne kadar dedi..bende babamlar için mi bakayım dedim..bak işte dedi..yani hiçbir şeyi bizi düşünerek yapmıyor sürekli ailesini düşünüyor onlar için birşeyler yapmaya çalışıyor..sürekli aklı fikri onlarda,bir yerden gelirler gidelim,bişey olur aradınmı sordunmu..yani arkdşlar benmi abartıyorum sizin eşleriniz nasıl..bu arada 2 yıl olacak evleneli ve eşimin ailesiyle çok yakın oturuyoruz..tabiki ailesi görüşecek arayacak ama eşim gerçekten abartıyor gibime geliyor lütfen benmi yanlışım yorum yapın..sevgiler..
eşim beni ihmal etmez hakkını yiyemem bu konuda ama eşim ailesi ile yaşamıyor benimle yaşıyor artık ayrıca ailesinin hal hatırını soracak birşeye ihtiyaçları varmı diye soracak tabiki ama nereye gittiklerini ne zaman gittiklerini yada akşam kaçta döndüklerini paranoyak gibi sürekli bilmek istemesi de bana normal gelmiyor..
eşim beni ihmal etmez hakkını yiyemem bu konuda ama eşim ailesi ile yaşamıyor benimle yaşıyor artık ayrıca ailesinin hal hatırını soracak birşeye ihtiyaçları varmı diye soracak tabiki ama nereye gittiklerini ne zaman gittiklerini yada akşam kaçta döndüklerini paranoyak gibi sürekli bilmek istemesi de bana normal gelmiyor..
ne güzel seni de ihmal etmiyomuş,daha neeşim beni ihmal etmez hakkını yiyemem bu konuda ama eşim ailesi ile yaşamıyor benimle yaşıyor artık ayrıca ailesinin hal hatırını soracak birşeye ihtiyaçları varmı diye soracak tabiki ama nereye gittiklerini ne zaman gittiklerini yada akşam kaçta döndüklerini paranoyak gibi sürekli bilmek istemesi de bana normal gelmiyor..
24 senedir kendi ailemi kurduğumun farkında değilmişim demekkieşinin iyi bir psikologa terapiye gitmesi lazım. eşinde ailesini kaybetme korkusu var, bu yüzden bir yetişkin gibi mesafe koyamıyor. mesafeden kasıt sizinle bir aile kurduğunun bilincinde değil.
evli birinin ailesini bu kadar takip etmesi normal değilmiş. psikolog öyle söyledi.
sana da aynı şekilde davranıyorsa bunun neresinde sorun var ki anlamadım. bence hoş bir davranış düşünceli, aileye değer veren bir insan olduğunun ispatı yaptıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?