Esim sogumusmudur artik benden?

Siz ne istiyorsunuz tam olarak anlamadım ben. Eskisi gibi olamayacağımız bile bile yazdım diyorsunuz zaten. Amacınız buymuş ona da ulaşmışsınız. Şimdi üstesinden gelmeye mi karar verdiniz?
Yani esim cok alingan ve unutmaz.bunu bile bile tutamayarak kendimi yazdim.bide uatumden artik bu yuk gtsin istedim.aimdi eskisi gibi olamicagmizdan korkuyorum.sizede bunu sormak istedim.bi nevi icimi rahatlatmak

Ya neden olmasın ki! Üzülmeyin bu kadar. Buraya yazdığınıza benzer şeyleri yazın. Konuyu eve gidene kadar kapatın. Şu ara çok yoruluyorum, hersey parça parca, seninle de konuşamayınca böyle mesaj çıktı ortaya gibi. O mesajı yok say, yüz yüze konuşmamiz gerekiyordu, benim amacımı anlardın o zaman, gibi. Siz bilirsiniz eşinizi.

Yani esim cok alingan ve unutmaz.bunu bile bile tutamayarak kendimi yazdim.bide uatumden artik bu yuk gtsin istedim.aimdi eskisi gibi olamicagmizdan korkuyorum.sizede bunu sormak istedim.bi nevi icimi rahatlatmak

Ben bilemem ki eskisi gibi olur musunuz olamaz mısınız. Evliliğinizi, eşinizi siz tanıyorsunuz

Anladığım kadarıyla eskiden de çok sıcak çok cıvıl cıvıl bir çift degilmissiniz zaten.

Cinsellik evlilikte çok önemli. Cinsel sorunlar varken hamile kalmak ve bunu 2 senede 2 kere yapmak çok mantıksız adımlar olmuş.

Bu mesajlaşmadan sonra eskisi gibi olur muyuz sorunuza da . Ağız dolusu evet olursunuz diyorum. Çünkü zaten eskiden de sorunlar varmış cinsellikte yani evlilikte. Ona devam edeceksiniz.

Kırgınlıklar unutulmaz. Her zaman evliliğin bir kıyısında pusuda bekler ortaya çıkmak için. Ama tek başına bu mesajlaşma evliliginizi cinsellik kadar kötü etkilemez. Bu konuda endişeniz olmasin.

Size tavsiyem yatak odanızı mesajla konuşmamanız. Mesela evinizde not yazsanız bile olur. Oturur hemen konu üstüne konuşursunuz hemen sonrasında.

Ama mesaj yazmayın uzaktan uzağa. Bu sorun çözmez.

Bi de muhtemelen cocuklardan kurtulmak kafa dinlemek için sizi ailenizin yanına gönderiyor.

Cocuklarla ilgili olarak o da çalışsın. Cocuklarina baksin. Babalik uzaktan uzağa olmuyor. Emek vererek baba olunuyor. Madem 2 çocuğu olmasindan memnun bunu hal ve hareketleriyle göstersin.

Oturduğu yerden ebeveyn olmak kolay. Bundan herkes memnun olur.

Eşinizi çok pohpohlamayın. Hem yatak odasindaki sorununu çözmeye yanaşmıyor hem de karisini ve çocuklarını evden yollamaya çalışıyor filan.

Bunlar da az sinir bozucu davranışlar değil.

İki aylık bebek ve bu derece cinsel istek , enteresan… zira hormonların yüzünden olacak genelde doğum yapan kadınlar 7-8 aya kadar cinselligin hazmını alamıyor diye biliyorum .
Evet evet 5. Seneye gelecek doğumum nerdeyse , eski istek yok :) :) gitti daha gelmedi :) fırsat nasıl buluyor konu sahibi çok ilginç :)

İki aylık bebek ve bu derece cinsel istek , enteresan… zira hormonların yüzünden olacak genelde doğum yapan kadınlar 7-8 aya kadar cinselligin hazmını alamıyor diye biliyorum .

Keske bulaşıcı olsada bizede bulaşsa şu istek
Ahh keşke, eşim artık beni sevmiyor musun diyor üzülüyorum , seviyorum hemde coooook ama onun istediği gibi aktiflik yok :)

2 yılda 2 çocuk nedir yahu .Bu ne acele.

Yardim konusundan zaten yapmak zorunda.yapiyor yani.isten geldigi gibi mesai basliyor.ya birine bakiyor ya oburune.benim debyenidogani uyutmam 12 i buluyor.derken ikimizin de pil bitiyor
Aslinda bnm bitmiyor ama.onun bitiyor

Doğalgaz faturası gelmesin diye sizi annenize göndermek isteyen adamı bu derece arzulamaniz da, ne bileyim...

Hala, alındı mı kırıldı mı.
Ya soyle bise ben zaten gidicektim.1 ay sonra falan.ama simdi buyuk cocugumu ailemin yasadifi yerdeki bi sehir hastahanesine cikarmamiz lazim.onu goturucez onu goturmusken kalirsin iste.sonra bidaha 1 ay sonra gtmezsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…