Esim sogumusmudur artik benden?

Öbür konunuzda cinsel organinı elletmiyor demişsiniz onun icin yazmaya geldim.Erken boşalan erkekler herseyden azami derecede etkileniler.Zaten adam tutamiyor.Fazladan opüşmeye kalkışsa,ya da cinsel organina dokundursa daha ilişkiye hic girmeden boşalacak.Beyinlerindeki zevk bölgesini kontrol edemiyorlar zaten.Sizin taleplerinizi de geciştiriyor size açiklama yapmadan.Genelde konusmakla düzelmiyorlar.Tedaviye ihtiyaclari oluyor yanaşmıyorlar.Gururunu kirmayin bu konuda deniyor. Ama adam kadınin icindeki tüm hevesleri kirip darma duman ediyor.Yıllar geciyor.
Yazdiysaniz yazdiniz .O soguyana kadar,düzgün cinsellik yasamaniza firsat vermeyip bide korunmayan bu adamdan siz sogumaliydınız.

Evet evet 5. Seneye gelecek doğumum nerdeyse , eski istek yok :) :) gitti daha gelmedi :) fırsat nasıl buluyor konu sahibi çok ilginç :)
Konudaki kadar kısa aralıklı olmayan 2.çocuktan sonra toparlandığını duydum bir çok kişiden. Kendi adıma da öncesine göre çok daha iyiyim. İki çocuktan sonra fırsatlar kısıtlı okunca her boşluğu değerlendirme fikri yükleniyor zaar :KK48:

Aceleniz neydi ki iki yıllık evlilikte iki bebeğiniz var. Ayrıca o kocanın bebek yapmak dışında bir şey yapabileceğini düşünmüyorum cinsellik konusunda. Sizin en basit isteğinizi bile aşağılama olarak görmüş kalas efendi. Zatem bu ülkede cinsellik erkeğin ihtiyacı, kadının görevi olarak görülür. O yüzden bir çok kadın bir defa nile orgazm olamadan ölür. Allah size kolaylık versin ama çözülebilecek bor sorun olduğunu düşünmüyorum o kocayla.

Cok yara veriyorsun artik.kapanmicak yaralar.onceden surekli mutsuz oldugunu dile getiren sikayet eden biri vardi.simdi ise asagilayan .yazmis
Çocuklarınızla ilgileniyor mu? İlgilenmek derken sevmek vs değil bakımına yemeğine içmesine?

Aynen yeni evliydim 2 ay sonra hamile kaldim.ama hamileliklerimde hep cinsellik yasadik haftada 3 seklinde.simdi bi anda haftada 1 e dusunce zaten tatmin olmuyorudm.iyice gerildim
Doğum sonrası hormonlar sebebiyle kadınlar cinselliği pek değil hiç istemez, sizdeki bu libidonun kaynağı nerden?

İki aylık bebek ve bu derece cinsel istek , enteresan… zira hormonların yüzünden olacak genelde doğum yapan kadınlar 7-8 aya kadar cinselligin hazmını alamıyor diye biliyorum .
Doğumdan sonra kadınlar şefkat ihtiyacı hissediyor. Sarıp sarmalansın istiyor. Merhametli eşine şefkat gösteren erkekler o kadar azki kadınlar eşlerinden yakınlaşmayı dokunulmayı sadece belli ki ilişki esnasında görüyor. Yani sadece libido olarak düşünmemek gerek.

Ha sen😐 hatirladim seni😐😂😂 kiz sen kocam dindar diyen kisisin.. heirf banyoda bile cikarmiyomus ic camasirini bi da dindarliktan demistin sanirim. Neyse sana yazacagimizi yazdik ama bence esin seni arzulamiyor. Herif tabii memnun 2 senede 2 cocuk ve ilgilenen sen

Ben aslinda bir aydir yuzune soyluyorum.onsevisme yapmiyorsun hemen oluyor vs diye.ama bu oral kismini bi turlu yuzune soyleyemiyordum.o yuzden
Yani sonuçta cinsel beklentilerinizi ve isteklerinizi eşinizle paylaşmanız çok doğal bir şey, kaldı ki evlilikte cinsellik her açıdan önemli…Bunları istediniz diye sizden soğumamalı ama dediğim gibi bu tarz konuları yan yana yüz yüze konuşmak daha iyi olur bence

2 seneye 2 cocuk sığdıracak kadar acele ettiren neydi sizi merak ettim?
Ya okumuyormusunuz ikincisi istemeyerek oldu.ve bence kimsede kinamasin.ikinciyi duyan bi arkadasim hakkimda soyledi biseler.hemennarkasinda kendisi hamile kaldi 10 aylik bebegi varken.yani oldu mu oluyor.bizde korunuyorduk heralde ama oldu iste

Öbür konunuzda cinsel organinı elletmiyor demişsiniz onun icin yazmaya geldim.Erken boşalan erkekler herseyden azami derecede etkileniler.Zaten adam tutamiyor.Fazladan opüşmeye kalkışsa,ya da cinsel organina dokundursa daha ilişkiye hic girmeden boşalacak.Beyinlerindeki zevk bölgesini kontrol edemiyorlar zaten.Sizin taleplerinizi de geciştiriyor size açiklama yapmadan.Genelde konusmakla düzelmiyorlar.Tedaviye ihtiyaclari oluyor yanaşmıyorlar.Gururunu kirmayin bu konuda deniyor. Ama adam kadınin icindeki tüm hevesleri kirip darma duman ediyor.Yıllar geciyor.
Yazdiysaniz yazdiniz .O soguyana kadar,düzgün cinsellik yasamaniza firsat vermeyip bide korunmayan bu adamdan siz sogumaliydınız.
Sevmek boyle birsey degil iste.seviyorum ben onu cok.ama bu icimdekileri de tutamadim.ozellikle beni ailemin yanina rahatca gondermesi sinirimi bozdu ve patladim.onceden 1 gun fazla kalsam kiyameti koparirdi

Yani sonuçta cinsel beklentilerinizi ve isteklerinizi eşinizle paylaşmanız çok doğal bir şey, kaldı ki evlilikte cinsellik her açıdan önemli…Bunları istediniz diye sizden soğumamalı ama dediğim gibi bu tarz konuları yan yana yüz yüze konuşmak daha iyi olur bence
Cok acitici seyler soylemedim.bide sey dedim iste.evlendigimden beri sanki kadin degil heo anneyim dedim.buradada kendi uzerine alinmasi gereken bise yok sonucta.anne oldum yani

Peki bu kirici msjlasmanin ustesinden gelinir.mi
Ortada çok kırıcı bir şey yok eşiniz aslında sorununu biliyor ama sorumluluğu size yıkmak için yara aldım falan ayağına yatıyor.
Kendinize biraz zaman verin 2 çocuk gerçekten zor ve akşamları işten gelip çocuk bakıyorsa ister istemez kalmaz enerjisi.
Birde erkekler belirli yaşlarda sanırım durağan bir evreye giriyor.
Bu işi istemek arzulamak biraz zihnin ve duyguların rahat olması ile alakalı..
Yani 2 çocuğun maddi sorumluluğu, pandemi, geçim derdi, eve gelip çocuk bakmak vs. zor geliyordur ve zihin sürekli bu tarz şeylerle meşgul olduğu için eşinizin motivasyonu düşürüyordur muhtemelen.
bu tarz isteklerinizi özellikle beraberlik evresinde tatlı bir dille söylerseniz ve eşinizi isteklerinize yönlendirirseniz yapmaya çalışacaktır.

Olur eskisi gibi ne kırgınlıklar unutuluyor bu mu unutulmayacak bu konuda düşünüp kafanızı yormayın ve bu yüzden eşinizin üzerinize gelmesine izin vermeyin.

X