Esim sogumusmudur artik benden?

Sizin kilonuzla ilgili oldugunu düşünüyorum. "Siz kilo aldiniz ve esiniz camasirini cikarmadan iliskiye girmeye basladi" bu söylediğinize gore. Mantikli mi bu?
Hayir esim kilo aldiktan sonra.esim evlendiginin uzerine 20 kilo aldo neredeyse.ben ona diyordum balayindayken cikariyordun ustunu diye.O da o zamablar iyiydi vucudum.falan diyordu.o yuzden kilosuna bagladim

Peki asagiladim mi gercekten.memnuniyetsizligimi bildirdim.sadece
Tamam çok normal senin bunlari istemen,söylemen ama mesaj atarak olmaz.
Benimde memnun olmadığım bir kaç şey var ama mesajla söylemedim eşime.
Bildiğin yuzune söyledim şöyle olsa bunu yapsak gibi.
Birde eğer sen ilişkiyi yönetirsen otomatik olarak geliyor devamı.
Burada cinsellik konularını oku sende öğren eşine de uygula.
Ama bence bir daha telefonda yada mesajla böyle konusma.
Belki adam kendini iyice yetersiz hissedecek,yüz yüze konuşmak en iyisi.

2 senelik evliliğin 1.5 senesi zaten hamileymişsiniz. Doğum sonrası ilk aylar da insanda cinsellik için hal kalmıyor zaten. Evlilik öncesi bir birlikteliğiniz olmadıysa daha siz kendinizi tanıyamamışsınızdır ki adam nasıl bilsin.

Evli insanlar birbirinden utanmazlar isteklerini dile getirirler iki taraf için de uygunsa gerçekleştirilir.

Bencede.ama iste paylasiyorum onla duygularimi.daha birbirimize doyamadan iki cocuk oldu diyorum.ben memnunum diyor
Neden memnun olmasin ki iki çocukla tüm gün meşgul olan sizsiniz bunaldım dediğinizde size destek olmak yerine 1 ay gibi uzun bir süre ailenize göndermeyi yegliyor.

Sanirim oyle hissetti.cunku daha oncede soyledigimde o alsam 2 defa falan oldu.ispat etmeye calisti kendini.simdi de bunalri yazdim
Tutamadim.kendimi. peki sizce duzelir mi bu durum

Aynen yeni evliydim 2 ay sonra hamile kaldim.ama hamileliklerimde hep cinsellik yasadik haftada 3 seklinde.simdi bi anda haftada 1 e dusunce zaten tatmin olmuyorudm.iyice gerildim

Sanirim oyle hissetti.cunku daha oncede soyledigimde o alsam 2 defa falan oldu.ispat etmeye calisti kendini.simdi de bunalri yazdim
Tutamadim.kendimi. peki sizce duzelir mi bu durum
Düzelir ama üstüne gitme.
Özellikle uzakken konuşma.
1-2 kez ilişkide de memnun olmadığını söyleme.
Ama sen cinselliği öğren ve arka planda sen uygula esine.
Şimdi direk erken boşalıyosun,zevk almıyorum,onu istiyorum falan dersen ters teper.

2 yılda 2 bebek cidden çok, keşke ilk çocukdan sonra biraz birbirinizle vakit geçirseydiniz. Alışsaydınız, cidden alışamadan anne baba olmuşsunuz. Biraz zor bi durum inşallah düzelirsiniz , cünkü evliliğin bi kısmıda cinsellik..

Yani soyle soyluyim cinselligi konusmuyoruz hic.ben son zamanlarda iste onsevismeyi kisa tutuyon hic bise anlamiyol dedim o kadar.bi tutukluluk var aramizda.cekingenlik mi ne bilemedim
Butun bi sozlerinize ne cevap verdiğini yazmamissiniz. Esiniz su anda benim zihnimde sessiz soluksuz tepkisiz biri.

Neden memnun olmasin ki iki çocukla tüm gün meşgul olan sizsiniz bunaldım dediğinizde size destek olmak yerine 1 ay gibi uzun bir süre ailenize göndermeyi yegliyor.
Iste cok kizdim.sanirim.triplerimden bunaldi.he bide soyle bi amaci var.ben gidince dogalgazi kapatcak oradan tasarruf etcek.bunada sinir oldum.napalim bu ay sıkısigiz diyor.beni git diye zorlamadi tabi ama istemesi yetiyor bana

Butun bi sozlerinize ne cevap verdiğini yazmamissiniz. Esiniz su anda benim zihnimde sessiz soluksuz tepkisiz biri.

Cok yara veriyorsun artik.kapanmicak yaralar.onceden surekli mutsuz oldugunu dile getiren sikayet eden biri vardi.simdi ise asagilayan .yazmis

Keşke mesaj yazmasaydınız böyle sorunlar yüz yüze konuşulur ya da en azından telefonda söyleseydiniz. Yazdığınız yazıyı nasıl bir ruh haliyle yorumlayacağını bilemezsiniz

Maalesef ilkini esim.hemen istedi.ama ikinci planlamadan oldu
Aynen tahmin edebiliyorum 6 aylık evliym bende hamileyim , sizi anlayabiliyorum . Sıkıntılı bir durum cidden . İnşallah düzelirsinizz gerçi düzelmicem bir durum yok ortada, belkide 2 çocuk olunca birden kendini çekmiştr. Düzeliceğine eminim

Merhabalar
Siz hala yeni yeni tanışan sevgililer gibi çekiniyorsunuz birbirinizden. İki senelik evlilik ve iki çocuktan sonra cinsellikle ilgili en ufak utangaçlık kalmamalıydı aranızda. Bakın ben şu an nişanlıyım ama ben bile şimdiden nişanlımla konu açıldığında rahatça konuşabiliyorum. Konuşmalıyım da zaten, çünkü evlendiğimde en ufak sorun yaşamak istemiyorum bu konuda veya sorun yaşasam bile yine rahatça konuşup halledebilmek istiyorum.
Sizin bu aksam mesajla yazdığınız her şeyi, eşinizin yüzüne karşı söylemeniz gerekiyordu. Mesaj atmak çok yanlış olmuş. Hakaret eder gibi algılamıştır eşiniz. Yüzyüze söyleseydiniz sakin bi ses tonuyla ve hafif buruk, hafif gülümseyerek.. o zaman alınmazdı eşiniz ve onu küçük gördüğünüzü düşünmezdi. Henüz birbirinize karşı rahat olmadığınız için cinsellik konusunda mesajla konuşmak karşı tarafın kendini daha çok geri cekmesine sebep olabilir.
Eşinizden istediğiniz her şeyi ilk siz yaparak başlatın ilişkide. O sizin eşiniz yahu, yanında yemek yemek kadar normal olmalı bu tarz konular aranızda. Bir çekinirsiniz, iki çekinirsiniz, üçüncüde size de normal gelir. Siz başlattıkça eşiniz de gaza gelip sizinle yeni şeyler denemek isteyecektir. Onun yapmasını istediğiniz şeyleri de o anda fısıldayarak söyleyin ya da ne bileyim hiç konuşmadan eşinizin ellerini alın istediğiniz yere götürün bi şekilde gelir devamı. Ayrıca kendinizi sakın salmayın. Farklı farklı seksi iç çamaşırları ve gecelikler alın. Haftada 2 3 gün onları giyin sürpriz yapın eşinize. Trendyolda inanılmaz uygun fiyatlı ve güzel gece kıyafetleri var.
Bir de size son tavsiyem sakın eşinizi 1 ay bırakıp çocuklarla beraber ailenizin yanına gitmeyin. Yani hadi yılda 1 kere gittiniz diyelim ama asla yılda 2 olmasın bu. Sizin yeriniz eşinizin yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…