- 21 Mayıs 2021
- 1.649
- 5.248
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Pespese iki küçük çocuk sizi oldugu kadar eşinizi de etkilemiş olabilirYani soyle soyluyim cinselligi konusmuyoruz hic.ben son zamanlarda iste onsevismeyi kisa tutuyon hic bise anlamiyol dedim o kadar.bi tutukluluk var aramizda.cekingenlik mi ne bilemedim
Hayir esim kilo aldiktan sonra.esim evlendiginin uzerine 20 kilo aldo neredeyse.ben ona diyordum balayindayken cikariyordun ustunu diye.O da o zamablar iyiydi vucudum.falan diyordu.o yuzden kilosuna bagladimSizin kilonuzla ilgili oldugunu düşünüyorum. "Siz kilo aldiniz ve esiniz camasirini cikarmadan iliskiye girmeye basladi" bu söylediğinize gore. Mantikli mi bu?
Bencede.ama iste paylasiyorum onla duygularimi.daha birbirimize doyamadan iki cocuk oldu diyorum.ben memnunum diyorPespese iki küçük çocuk sizi oldugu kadar eşinizi de etkilemiş olabilir
Tamam çok normal senin bunlari istemen,söylemen ama mesaj atarak olmaz.Peki asagiladim mi gercekten.memnuniyetsizligimi bildirdim.sadece
Ne desin isterdiniz?Bencede.ama iste paylasiyorum onla duygularimi.daha birbirimize doyamadan iki cocuk oldu diyorum.ben memnunum diyor
Neden memnun olmasin ki iki çocukla tüm gün meşgul olan sizsiniz bunaldım dediğinizde size destek olmak yerine 1 ay gibi uzun bir süre ailenize göndermeyi yegliyor.Bencede.ama iste paylasiyorum onla duygularimi.daha birbirimize doyamadan iki cocuk oldu diyorum.ben memnunum diyor
Sanirim oyle hissetti.cunku daha oncede soyledigimde o alsam 2 defa falan oldu.ispat etmeye calisti kendini.simdi de bunalri yazdimTamam çok normal senin bu lafı istemen,söylemen ama mesaj atarak olmaz.
Benimde memnun olmadığım bir kaç şey var ama mesajla söylemedim eşime.
Bildiğin yuzune söyledim şöyle olsa bunu yapsak gibi.
Birde eğer sen ilişkiyi yönetirsen otomatik olarak geliyor devamı.
Burada cinsellik konularını oku sende öğren eşine de uygula.
Ama bence bir daha telefonda yada mesajla böyle konusma.
Belki adam kendini iyice yetersiz hissedecek,yüz yüze konuşmak en iyisi.
Aynen yeni evliydim 2 ay sonra hamile kaldim.ama hamileliklerimde hep cinsellik yasadik haftada 3 seklinde.simdi bi anda haftada 1 e dusunce zaten tatmin olmuyorudm.iyice gerildim2 senelik evliliğin 1.5 senesi zaten hamileymişsiniz. Doğum sonrası ilk aylar da insanda cinsellik için hal kalmıyor zaten. Evlilik öncesi bir birlikteliğiniz olmadıysa daha siz kendinizi tanıyamamışsınızdır ki adam nasıl bilsin.
Evli insanlar birbirinden utanmazlar isteklerini dile getirirler iki taraf için de uygunsa gerçekleştirilir.
Düzelir ama üstüne gitme.Sanirim oyle hissetti.cunku daha oncede soyledigimde o alsam 2 defa falan oldu.ispat etmeye calisti kendini.simdi de bunalri yazdim
Tutamadim.kendimi. peki sizce duzelir mi bu durum
Butun bi sozlerinize ne cevap verdiğini yazmamissiniz. Esiniz su anda benim zihnimde sessiz soluksuz tepkisiz biri.Yani soyle soyluyim cinselligi konusmuyoruz hic.ben son zamanlarda iste onsevismeyi kisa tutuyon hic bise anlamiyol dedim o kadar.bi tutukluluk var aramizda.cekingenlik mi ne bilemedim
Iste cok kizdim.sanirim.triplerimden bunaldi.he bide soyle bi amaci var.ben gidince dogalgazi kapatcak oradan tasarruf etcek.bunada sinir oldum.napalim bu ay sıkısigiz diyor.beni git diye zorlamadi tabi ama istemesi yetiyor banaNeden memnun olmasin ki iki çocukla tüm gün meşgul olan sizsiniz bunaldım dediğinizde size destek olmak yerine 1 ay gibi uzun bir süre ailenize göndermeyi yegliyor.
Maalesef ilkini esim.hemen istedi.ama ikinci planlamadan oldu2 yılda 2 bebek cidden çok, keşke ilk çocukdan sonra biraz birbirinizle vakit geçirseydiniz. Alışsaydınız, cidden alışamadan anne baba olmuşsunuz. Biraz zor bi durum inşallah düzelirsiniz , cünkü evliliğin bi kısmıda cinsellik..
Butun bi sozlerinize ne cevap verdiğini yazmamissiniz. Esiniz su anda benim zihnimde sessiz soluksuz tepkisiz biri.
Cok yara veriyorsun artik.kapanmicak yaralar.onceden surekli mutsuz oldugunu dile getiren sikayet eden biri vardi.simdi ise asagilayan .yazmisButun bi sozlerinize ne cevap verdiğini yazmamissiniz. Esiniz su anda benim zihnimde sessiz soluksuz tepkisiz biri.
Aynen tahmin edebiliyorum 6 aylık evliym bende hamileyim , sizi anlayabiliyorum . Sıkıntılı bir durum cidden . İnşallah düzelirsinizz gerçi düzelmicem bir durum yok ortada, belkide 2 çocuk olunca birden kendini çekmiştr. Düzeliceğine eminimMaalesef ilkini esim.hemen istedi.ama ikinci planlamadan oldu
Sicak derken.ee degil zaten sikayetciyim isteBu arada seks hayatiniz olarak cok da sicak oldugunuzu düşünmüyorum şahsen
Evet haklisin zor oldu gercekten.benik.de yasamak istediklerim.var.birlikte asariz bu durumu insaallah falan diyebilir memnunum yerineNe desin isterdiniz?