Eşim sinirlenince vuruyor

Üst üste geldi konular, yemin ederim gece gece sinirden elim titriyor mesajı yazarken. Böyle pislikleri bir de güzelliyor, allayıp pulluyorlar tam delirmelik...

İlk üye olduğum zamanlarda böyle konu sahiplerine çok üzülüyordum, sonradan farkettim yaşadıklarının kendi tercihleri olduğunu. Artık ne onları anlayabiliyor, ne de üzülüyorum onlar için. Bdv beni çok bozdu.

Yalnız şiddeti sen başlatmışsın, başlığa eşim de ben de sinirlenince vuruyoruz demeliydin.
Ne olursa olsun, zaman zaman yanlış anlama, birbirine yükselme,bağırıp çağırma geçebilir ama şiddeti başlatan tarafın kadın olduğu yerde erkeğe bu kadar kızılması da ilginç.Kimsenin eli armut toplamıyor.Ben vurayım ,o seyretsin mi ?

Beni suçlayanlar var hala ama

Benim var arkadaşım. Böyle devam ediyor. Adam zaman oldu dövdü, aldattı geldi, evlilik devam. Çocuklar var. Adam öyle zengin felan da değil 2-3 asgari ücret maaşı vardır, bir ev araba falan yok. Bazı insan bu duruma mecbur kalıyor ve bu hayatı yasıyor. Sizin de kendinize layık gördüğünüz bu ise evet bu şekilde yaşayanlar var.

Eşiniz size vurmuyor siz bayağı bayağı birbirinize vurup, telefonlar fırlatıp, hakaret ediyorsunuz..

Siz olayı belki çözersiniz de o 3 aylık bebek sizinle ne yapacak?

Daha yeni evdeyken dayak yiyip üzerine bile çocuk yapmışsın kabahat sende evliliğiniz oturmamış ki yazık ediyorsun kendine çocuğuna

Adam kadını pata küte dövüyor ama gelen mesajlar " canım sen de telefon fırlatmışsın, bağırmışsın ama " buradaki üyeler kadınların rahibe falan gibi sakin olmasını bekliyor sanırım. Uykudan bağırarak uyandırılan her insan sinirlenir. Adam ilk başta her seyee bağırarak ve kavga çıkararak şiddet uyguluyor. Konu sahibi sen de olmayacak duaya amin deyip bizi de sinir ediyorsun. Yakında ağlıyor diye çocuğunu tekmeler bu.

iyice hastahanelik etmeden seni sakın boşanma olur mu?bebeğin babasız kalır mazallah.iyice büyüsünde olayları görüp şiddetten nasibini alsın.

Bütün yorumlar içindeki tek aklı başında yorum

"O saatte orada ne işin vardı" , "sen de mini etek giymeseydin" minvalinde yorumları hayretle okudum.
Üzülerek anladım ki bu toplumda kadınlar daha çok dayak yer.Çünkü bu adamı yetiştiren kadınlar her yerde.

Ne yapman gerektiğini gerçekten bilmiyormusun?
Baştan adamın yaptıklarını hafifleterek konuşmayı bırakmalısın. Sana vurmuş bitti. Yok normalde çok iyi ama işte bir sefer oldu. Yok işte merak etmiş.
Hayır düpedüz manyak ve sana zarar vermeye başladı. İlkinde geldi günlerce özür, ikincisi belki yine. Ama sen affedici oldukça şiddetin dozunu artıracak. Kendine gel silkelen ve şikayetçi olup boşan.

Bizim toplum güce tapıyor. Burada taptıkları fiziksel güç, başka zaman para veya statü. Fakat bir insan güçlüyse haklı oluyor toplumun gözünde.

Telefon fırlatmak da bi şiddet değil mi? Ben de bu argümanı "ulaşılamayan kişiye 10 aramanın sonunda ulaşıldığında herkes sinirlenir" diyerek genişletebilirim, işinize geldiği gibi çekemezsiniz şiddeti. Adama kimse hak vermedi ama adama hak vermiyoruz demek kadının yaptığı her şey haklı anlamına mı geliyor sizin için?

Eşiniz size vurmuyor siz bayağı bayağı birbirinize vurup, telefonlar fırlatıp, hakaret ediyorsunuz..

Siz olayı belki çözersiniz de o 3 aylık bebek sizinle ne yapacak?
Ya şaka mı adam bana vurunca ne yapmalıyım? Hiç bu durumu yaşadınız mı

Sizde de var diye normallestirmeyin şunu. Ayrıca siz kimi dövdünüz şu şu kadar ulaşamadınız diye. Adam dövmeye hakkı olduğunu düşünüp dövüyor, şunu normalleştirmeyin.

Sizde de var diye normallestirmeyin şunu. Ayrıca siz kimi dövdünüz şu şu kadar ulaşamadınız diye. Adam dövmeye hakkı olduğunu düşünüp dövüyor, şunu normalleştirmeyin.
Normalleştiren sizsiniz, bugün telefon fırlatmayı normalleştiren yarın adamı tavayla döven kadına da aferin der. Sizinki şiddet karşıtlığı değil kadın yandaşlığı. Adam kadını dövmüş mü ulaşamadı diye, aynı soruyu mu okuyoruz biz sizinle?

Hala beni adama hak veriyorum gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Komik duruyor, yapmayın.

Bugün eline telefon geçti telefon fırlattı, yarın eline sehpa, sandalye, tabak, tencere geçmeyeceğini size düşündüren ne ki, kadın olması mı? Fiziksel güç uygulaması ile bir değil cisimlerin silah yerine konması, öyle olsa kadının yaptığı erkeğinki ile kıyaslanmazdı, adam hayvan gibi onun vurması ile kadınınki bir değil derdik. Adamın şiddetini biz savunmuyoruz ama siz kadının şiddetini savunuyorsunuz. Yarın bir gün yine konu sahibi rahibe değilken, eline geçeni fırlattığında adamı kazara öbür tarafa postalasa ne olacak hali, çocuğu ne olacak?

Of haklı çıkmak için uzatmayın. Kimseyle tartışacak vaktim yok. Saçma sapan varsayımlar. Bu kızın tedavi görmesi gerekiyorsa sizin hayli hayli görmeniz gerekiyor. Birisine 10 dk ulasmadiniz diye ortalığı ayağa kaldırmak da ne? O yakınlarınız çok stresli hissediyordur, bence önce dönüp kendinize bakın.

Ya şaka mı adam bana vurunca ne yapmalıyım? Hiç bu durumu yaşadınız mı
Kocanızın vurmasına hak vermiyorum. Fakat sizde şiddet meylisiniz bunu kabul edin.. Bağırıp çağırmak da, telefonlar fırlatmak bunlarda şiddettir.. Şiddeti tetikler.

Ayrılacaksanız bile çocuğun yanında dikkat edin. O bu dünyaya gelmeyi istememişti bunun farkında olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…