Eşim sinirlenince vuruyor

2. Çocuktan sonra artacak ve sen boşanmayacaksın
Çocuklarım için evliyim diye kendini kandıracaksın

Benim önerim boşanmak istemiyorsan aile terapistine gitmezsen net eve dönmem de

Birleşmeden hamile kalınc doğum nasıl oldu? Resmen travma. Cinsellik evlilik yaşayamadan birbirinizi tanıyamadan çocuk gelmiş. İki kişi olamamışken üçüncüyle işiniz çok zor. Cinsel gerilim, evlilik beklentilerinin çatışması, uyumsuzluk şiddet derken bi de lohusalık tuz biber olmuş. İkiniz de patlamaya hazır bomba gibisiniz aranızda iletişim yok. İçten içten sinirlenip patlıyorsunuz. Açıklama yok, neden niçin yok, duyguları anlatma yok sadece birikim ve tepki var. Sizce beden böyle? Ne olsa kendinizi iyi hissedersiniz? Karşınızdaki kişiden beklentiniz nedir onun sizden beklentileri nedir? Ne olsa birlikte iyi hissedebilirsiniz? Birbirinizi anlamaya çalıştınız mı? Çocuğunuz için nasıl bir aile istersiniz? Sizin ya da eşinizin ailesinde yaşamış olduğu sıkıntılar aklınıza geliyor ve tetikleniyor olabilir misiniz? İnsan bebeğiyle karşılaşınca kendi travmaları tetikleniyor özellikle lohusalık korkunç bir dönem.
Sinirli olduğunuzda tartışmayın. Siniriniz geçtikten sonra yaşadığınız şey üzerine konuşun ne öyle onu fırlat ötekini patakla bağır çağır… çocuğa zarar verirsiniz fizyolojik ve psikolojik olarak hem de.

Ne mutlu size ve çocuklarınıza. Herkesin eşi sizin eşiniz gibi değil maalesef. Sizin bu şekilde yaşantınızda takdire şayan olabilir ama bu hanimefendiyide haklı buluyorum. Kimse böyle bir adamla evlilik yapmak istemez, adam sonradan karakterini belli etmiş demekki. Cocukta olmus . Öfke problemi olan bir adamla yaşamak çok zor , adamı olduğu karakterinden çıkarmak zorunda kalıyorlar. Herkes birden kopamıyor malesef. Herkesin de imkanları farklı, pek sanmıyorum ama umarım eşi duzelir

Şuan ne durumdasiniz merak ettim?

Ben hemcinslerime çok üzülüyorum ya.Neredeyse 30 yaşına gelmiş hâlâ erkeklerin manipülasyonlarını anlayamamış. Bildiğiniz kocanızın şiddetini meşru göstermeye çalışıyorsunuz. Yok telefonu attım ondan dövdü nedir ya? İsterseniz 10 tane telefonu fırlatın bunun çözümü şiddet değildir. O an sizi sakinleştirmeye çalışabilirdi veya kendisi hava almak için dışarı çıkardı. Onlarca çözüm yolu varken size şiddet uygulamayı seçmiş. Ailesini eleştirmeniz veya telefon fırlatmanız tabii hoş değil ama bunun çözümü asla şiddet de değil. Kocanızın öfke sorunu var konu siz değilsiniz. Sizin hatanız değil ki. Bu adam her şey mükemmel olsa da illa ki sorun çıkarıp sizi döver. İlk şiddetinde affedip çocuk yapmanız büyük hata. Şunu sakın unutmayın bir kere yapan hep yapar. Aileniz arkanızdaysa onların yanına gideceksiniz onlara da durumun ciddiyetini düzgünce anlatın ve bu sefer affetmeyecekseniz çünkü bir kez daha affedersiniz yakında 3.dayağı da yer yine buralarda ağlarsınız.

Yorum yapan kadınlar da öyle. Erkeklere saldırmaya hazır bir pitbull muamelesi yapıyorlar ama o pitbullar isyerinde çok sakin :)

Yorum yapan kadınlar da öyle. Erkeklere saldırmaya hazır bir pitbull muamelesi yapıyorlar ama o pitbullar isyerinde çok sakin :)
Klasik pasif agresif erkeklerin yaptığı bir savunma mekanizması durumuna artık şaşırmıyorum. Yer-yön değiştirme savunma mekanizmasını kullanıyorlar. Freud yine haklı çıktı... Tüm stresini evdeki kadınlardan çıkarıyorlar. Kadınlar stres topu sanki. Neymiş telefonu attığı için dövmüşmüş. Telefonu atması tabii normal değil ama kocası trafikte de söven bir tip. Kadın bebekle arabadan inerken bile yardım etmek yerine söyleniyormuş. Daha yeni evliyken bile şiddet uygulamış. Umarım bir mesleği, arkasında ailesi vardır da bu pasif agresif adamı bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…