Eşim sinirlenince bambaşka bir insan oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi cakir-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cakir-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
19
-2
1
27
Eşim bugün çok sinirlendi konu sadece çocuğa bi süre bakmasıydı bu süre dediğim de toplasan 20 dakika falandır bir yere gitmem için haızleabmam gerekiyordu ve oda çocuğa birazcık baktı ve sonra sinirlendi bana aynayı geçiririm kafana dedi ve dolaba yumruğunu çaktı gitti eşim normal şartlarda bana karşı iyi düşünceli ama sinirlenince sanki bambaşka bir insan oluyor içine şeytan giriyor sanki ne yapcam bilemedim artık sürekli bu şekilde cinnet geçiriyormuş gibi davranıyor lütfen doğru mantıklı şeyler yazın moralim sıfır zaten

Eşim bugün çok sinirlendi konu sadece çocuğa bi süre bakmasıydı bu süre dediğim de toplasan 20 dakika falandır bir yere gitmem için haızleabmam gerekiyordu ve oda çocuğa birazcık baktı ve sonra sinirlendi bana aynayı geçiririm kafana dedi ve dolaba yumruğunu çaktı gitti eşim normal şartlarda bana karşı iyi düşünceli ama sinirlenince sanki bambaşka bir insan oluyor içine şeytan giriyor sanki ne yapcam bilemedim artık sürekli bu şekilde cinnet geçiriyormuş gibi davranıyor lütfen doğru mantıklı şeyler yazın moralim sıfır zaten
Öfke kontrolü yok demek ki. Gitsin terapi alsın böyle hayat mı geçer.

Öfke kontrolü yok demek ki. Gitsin terapi alsın böyle hayat mı geçer.
İnan elli kere söyledim git bi doktora diye bana durduk yere çatıyorsun ortada birşey yok dedim daha da çok sinirleniyor doktora gitmiyor gitse biraczcık sakinleşdse herşey daha güzel olucak

İkinci çocuğu asla yapmayın .
Öfke kontrolü içinde tedavi almazsa kendısıyle muhattap olmayın .

Cocuk buyudukce cocuga da yapar ama boyleyse. Hem o cocuk boyle abartili tepkiler gorunce kisiligi psikolojisi nasil etkilenir bu bence her seyden once dusunulmesi gereken ilk sey!? Ya tedavi olsun ya da boşayin.

Ya sürekli ders vermek istiyorum ona böyle yaptığı için ama o kadar kıyamıyorum ki gün içinde ya hemen arıyorum yada mesaj atıyorum uzatmamak için

İnan elli kere söyledim git bi doktora diye bana durduk yere çatıyorsun ortada birşey yok dedim daha da çok sinirleniyor doktora gitmiyor gitse biraczcık sakinleşdse herşey daha güzel olucak
Sözünü dinleyecek bir arkadaşı veya aile büyüğü yok mu. Birisi otursun güzelce anlatsın kendisine. Belki ikna olur.

Sözünü dinleyecek bir arkadaşı veya aile büyüğü yok mu. Birisi otursun güzelce anlatsın kendisine. Belki ikna olur.

Ya sürekli ders vermek istiyorum ona böyle yaptığı için ama o kadar kıyamıyorum ki gün içinde ya hemen arıyorum yada mesaj atıyorum uzatmamak için
hiç kimseyi dinlemiyor maalesef onun kendi doğruları var

Bir gün size o fena kıyar ama haberiniz olsun . Siz yaptığını doğruluyor bana bunu yapmaya devam edebilirsin diyorsunuz resmen bu hareketinizle

Kıyamazsanız o size kıyar. Hiç kimseyi dinlemeyecek kadar paşaysa eğer sonradan ah vah demeyecek.

Cocuk buyudukce cocuga da yapar ama boyleyse. Hem o cocuk boyle abartili tepkiler gorunce kisiligi psikolojisi nasil etkilenir bu bence her seyden once dusunulmesi gereken ilk sey!? Ya tedavi olsun ya da boşayin.
Zaten böyle yaptığı için çocuk bi anda ağladı inan o an çok kötü hissettim kendimi

Bir gün size o fena kıyar ama haberiniz olsun . Siz yaptığını doğruluyor bana bunu yapmaya devam edebilirsin diyorsunuz resmen bu hareketinizle
Çok haklısın gerçekten bazen duymak istiyor işte insan çünkü sevdiğin için hadi biraz idare edeyim diyorsun ama işte işe yaramıyor

Zaten böyle yaptığı için çocuk bi anda ağladı inan o an çok kötü hissettim kendimi
Inanin ki.boyle bir adamla o cocugun aglamasi daha baslangic. Cocuk zamanla psikolojik sorunlar yasar, okulda sosyal ortamda sorun yasar, babasini.taklit eder belki ya da tersi sinik olur. Olurda olur yani.. ic dunyasini dusunmek dahi istemem. Bunun yetiskinlikte yaratacagi CAN ALICI sonuclarida olur. Yani siz tekken istediginiz hayati yasar, istediginiz tahammulu gosterirsiniz. Ama cocuk olunca oncelikli sorumluluk o cocuga verilen yasantidir. Esiniz hasta belli ki. Tedavide olmuyormus. Aynlar yerone sonraki hedefi siz olmadan bence kendinizide coxugunuzuda planli ve sistemli hareket ederek.bu.ortamdan kurtarmayi dusunun. Bugun olmasada 1 sene sonra hazir olursunuz. Ama mutlaka bu aklinizda olsun bence.

Çocuk sadece benim değil, sende bakmak zorundasın diyip sıyrıl ve sık sık sorumluluk ver. Ayrıca alttan falan da alma, hatasını anlasın.

Bu erkekler neden çocuğa bakmak sadece kadının göreviymiş gibi davranıyor, çok sinir bozucu 😡

Çocuk sadece benim değil, sende bakmak zorundasın diyip sıyrıl ve sık sık sorumluluk ver. Ayrıca alttan falan da alma, hatasını anlasın.

Bu erkekler neden çocuğa bakmak sadece kadının göreviymiş gibi davranıyor, çok sinir bozucu 😡Birazcık

Back
X