eşim sıcak hikayeleri aramış

ecg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
286
0
0
Antalya
arkadaslar eşim sıcak hikayeler diye numaralar varya onları aramış bıde bu tv de alt yazı gecen numaralar varya muzık kanallarında onlar armış detay faturasında gordum msj atmıs cok ilginç ya ben 2 yıllık evlıyım şok oldum ne yapsam bılmem kendıne soledım özur falan dıledı merak ettım ya dedı fikirlerinizi merak edıyrom..

bu numaraların neresini merak etmiş....
tuhaf böyle numaralar bellidir...sizi ikna etmek için merak ettim demiştir....
merakı geçsede bari bir daha aramasa o numaraları yada belki faturaları görünce geçmiştir merakı....

: )) Kusura bakma ama güler misin ağlar mısın şimdi bu duruma ? Meraktan aramış olması gerçekten doğru olabilir.ınanın bayan halimle bile bunlar ne konşuyor diye merak ediyorum.Sadece bir kere mi aramış, yoksa sürekliliği var mı? ona göre tavrınızı koyun bence.

gerçekten merak etmiş olabilir bence. ama kaç kez aradığı önemli. yani bende insanlar niye bunları arar ki ne anlatıyolar acaba falan diye merak etmişimdir, erkek olsam bi kez denerdim belki. ama 2.si bile olduysa meraktan çıkıyor. vala bilemedim...

bencede gerçekten meraktan olabilir eğer çok kez aranmadıysa.
Ama devamlıysa bence alttaki niyet pek iyi olmayabilir.
Değişik fanteziler mi arıyor desek ?

al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni

bir defa aranmışsa meraktan olabilir -neyini merak etmişse artık sonuçta amacın ne olduğu az çok belli ama neyse-ama çok aranmışsa bu bahaneye inanma derim ben
sert tepki ver ki bir daha yapmaya cesaret edemesin:olmaz:

ne merakı ayol.bu numaralar yeni çıkmadı,yıllardır var.merak etmişse zaten aramıştır belki seni tanımadan bile önce.bana göre çok önemsenicek bi durum değil.keşke gördükten sonra sen anlatsaydın o hikayeleri.adamı şaşırtsaydın.:))ben olsam sormazdım bile eşime.bunun evliliğin yılıyla felan ilgisi yok canım.

ay allahım yaa bu adamlar ne yapıor bole bılmemm....esınle konus sıcak hıkayelerı dımı ama :) walla ole yada bole yap dıyemem degısık bı durumm

bence kabul edilebilir bir durum değil. orada neler konuşulduğu belli. merak edilecek bişi değil yani. tahmin edilebilir bişi. belli ki yeni arayışlar içinde eşin. tavrını koy mutlaka.

kızlar tesekurler aslında eşimin teline msj geliyodu önceden beni ara bilmem ne falan diye bende bune ya sen bu hatlarımı arıyosun dıyodum ya bekarken aradım dıyodu inanmamıştım da yınede ok demiştim tesadufen detaya bakınca öğrendim bende inanmıyorum tabı meraktan olduguna da ne istiyo daha fazla bılmıyorum sonucta bızde bırbırımızı mutlu edıyoruz her anlamda yanılıyoırum demekki o da cok özür diledi ama affetmedim tabı yalan söledi sonuçta bekarken arıyodum diye en tahammul edemedıgmse alt yazı gecen tvlerde oluyo ya dul bayanım benı ara gıbı seyler onları araması. konuşmuyodum 3 gundur verdım battanıyeyı salonda yatıyo sımdı ayrılmayı bile düşündüm ama kızım var ona bakbılırım amma babasız olmaz . bıraz once öğrendım basketbol oynarken kolunu kırmış gelde afeetme şimdi ya

hangi kolunu kirmis? mesaj cektigi aradigi kolunumu? zemuszemus
ya merak edilecek ne var bu hatlarda bilmiyormu ne var orgusunu bilgisayarini dantelini kitabini dergisini eline almis bel alti konusmalari karsiliginda para kazanan kadinlar var telefonun ucunda bu gerizekali erkekler saniyorlarki tv'deki gordukleri o yilisik ahlaksiz modeller var
bekarliginda yapiyorsa abazaligina vurmak gerek ama yalan soyledi esiniz cunku hala devam etmis ve bir kere bile degil bunun cezasini vermeli bence
cani fantazi istiyorsa sizinle uygulamaliydi
kendi kocamdan bile suphe eder oldum buralari okuya okuya

Ay güler misin ağlar mısın ya merak etmişmiş hadi bir kere olsa neyse de bir kereden çok aradıysa onun ki merakı geçmiş başka arayışlar içine girmiş resmen beyefendi :oklava:
Ya bu erkek milleti hep mi doyumsuz olmak zorunda :kızgın:
Bide bayan yapınca o... olur erkek yapınca meraktan olur ya kafamçokkarıştı

kızlar tesekurler aslında eşimin teline msj geliyodu önceden beni ara bilmem ne falan diye bende bune ya sen bu hatlarımı arıyosun dıyodum ya bekarken aradım dıyodu inanmamıştım da yınede ok demiştim tesadufen detaya bakınca öğrendim bende inanmıyorum tabı meraktan olduguna da ne istiyo daha fazla bılmıyorum sonucta bızde bırbırımızı mutlu edıyoruz her anlamda yanılıyoırum demekki o da cok özür diledi ama affetmedim tabı yalan söledi sonuçta bekarken arıyodum diye en tahammul edemedıgmse alt yazı gecen tvlerde oluyo ya dul bayanım benı ara gıbı seyler onları araması. konuşmuyodum 3 gundur verdım battanıyeyı salonda yatıyo sımdı ayrılmayı bile düşündüm ama kızım var ona bakbılırım amma babasız olmaz . bıraz once öğrendım basketbol oynarken kolunu kırmış gelde afeetme şimdi ya

allah allah....
isterse kafasını kırsın...
ah bu kadınlar affetmek için bahaneyi de kendileri mi bulmak zorundalar...

Back
X