eşim sanalda aldattıı çaresizimm

bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz

esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı
Ayyy hem pislik, hem salak.
Cem yılmazın hangi otel? Sorusu geldi aklıma.
Son savunması da güldürdü, sanki kız 15ten büyük olunca tüm sorun çözülecektir gibi.

Madem boşanamıyorsun, o zaman bir süre evden kov. Ne bileyim bişey yap, öyle 2 tokatla çözülmez bu iş...

Aldatmanin sanali felan olmaz , Aldatma Aldatmadir ..

Madem bosanmayacaksin , ozaman kurcalama birak ne hali varsa gorsun..

Ha bosaniyorum dedigin an ortaligi ayagi kaldir !

ne iğrenç erkekler var:KK12: ben anlamıyorum hiç mi tanımıyorsunuz evlenirken eşlerinizi sonradan süpriz yumurta gibi çıkıyor bu olaylar:KK43: bugün kaçıncıyı okuduk aldatma konusunda. gözünü seveyim birkaç ay çıkıp evlenmeyin hanımlar.15 yaşında kıza sulanmak nedir. şaka gibi yaa. sübyancı bu boşa bunu direk.

Ablacm hadi yatagini ayiriyosun niye adamla 1hafta konusmuyosun. Evet adam hayvan ama sendede hata var. Kim yuzune gulmeyen biriyle yasamk isterki.. Gitme ustune adamin. Sen gittikce senden bile cekinmez artik. Sen bile diyorsun bosanamam diye e adamda biliyo bunu. Ciknmez bile.

Aldatmanin A'si B'si olmaz aldatma aldatmadir.. ama buraya aldatildim ama bana bosan demeyin diyen bayanlarada anlam veremiyorum.. ne diyecegiz sana omur boyu aldatilmalarmi diyecez yoksa ayril mi diyecegiz tabikide ayril diyecegiz .. cocuk vs bunlar bahane hepsini gectim esin subyancinin teki ..

Çaresiz olduğunuz doğru.

Bir erkek olmadan yaşayamayacağınız için her türlü rezalete katlanıp, bir de suçu çocuğunuza atıyorsunuz.

Böyle bir karakterin çaresi yok ne yazık ki.

arkadaşım defalarca yazdım, üşenmeden yine yazayım
gözü dışarıda olan insanı
4 duvar arasına da koysan yapar yapacağını

mesajları yönlendirmekle, telefonları takip etmekle, kontak kurduğu insanları arayıp tehdit etmekle hiçbir yere varamazsın!

aslında senin yapman gereken şey boşanmak
"çocuk var" boşanamama sebebi değildir aksine, aldatan bir eş, psikolojisi günden güne göçen bir anne, kavga gürültü şeklindeki bir aile yapısı bir çocuğa yapılabilecek en büyük haksızlıklardan biridir

"eşimi hala seviyoruuum" sa olay, onu benim beynim almıyor zaten, seni kırmadan, incitmeden yorum yapamam

ha ama maddi durumun yoktur, mesleğin yoktur
sığınabileceğin bir ailen yoktur, kimsen yoktur
çocuğa baksan çalışamazsın, çalışsan çocuğuna bakacak kimsen yoktur, o yüzden şimdi boşanamam diyorsan
o zaman eşinden ayrılacak parayı biriktirene kadar eşine karşı kıyameti kopartmaya devam et diyeyim ne diyeyim...

Son düzenleme:
merhaba bu konuyu buraya yazmak hıc ıstemezdım ama çaresızım bız eşimle gecen ay bır olay yuzunden tartıstık ve ben küstüm yataklarımızı ayırdık bır hafta falan ayrı yattık ve ben bu esnadaa eşimle hiçbi şekılde konusmadım neyse ondan sona barıstık ama dun carsıya gıdecektık eşimin telef şarjdaydıı bır mes geldı mehmet bey neden boyle yapıyorsunuz neden konusmuysunz dıyee şok oldum hemen telef aldım cantamda vardı attım cantaya lavaboya gırdım num yazdım eşim telef arıyoo neysee cıktım bu ney dedım şaşırdı bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz neysee ben aldım telef kız kapattı tekrar aradım annesı actıı agzıma gelenı saydım once yanlıslık olmus dedı tabı bana yutturamıcaklarını anladılarr dedım savcılıga vercem kadın yalvarmaya basladı kızım eşinin num tv de muzık kanalından almıs adı mehmetmıs dedı mes yazmıslar ama eşin ben evlıyım demıs falann kızım 15 yasında dedı bı sefar daha boyle yaptı nolur savcılıga verme benımde yuvam yıkılır dedıı neysee konustuktan sonra eşime ıkı tokat attım hanı tanımıyodun dedım vee senı bosucam ddımm olmaz fln dedıı neysee bugun malesef barıstım cunku cocuk var benım esımın hattını aldım bu arada esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı sıze sorum ben bu adama nası guvenecemm bılmıyom yenı hat aldı ama ya num aklındaysaa hadı yıne aynısı olursaa sızce ne yapmam gerek aklıma sole bıse geldı mes aayarlarından gelecek mes benım num yonlendırsem nası olur yada avea sıfresını alıp mes attıgı num baksam nası olurr bana bosan demeyın yapamam su ann

merhaba bu konuyu buraya yazmak hıc ıstemezdım ama çaresızım bız eşimle gecen ay bır olay yuzunden tartıstık ve ben küstüm yataklarımızı ayırdık bır hafta falan ayrı yattık ve ben bu esnadaa eşimle hiçbi şekılde konusmadım neyse ondan sona barıstık ama dun carsıya gıdecektık eşimin telef şarjdaydıı bır mes geldı mehmet bey neden boyle yapıyorsunuz neden konusmuysunz dıyee şok oldum hemen telef aldım cantamda vardı attım cantaya lavaboya gırdım num yazdım eşim telef arıyoo neysee cıktım bu ney dedım şaşırdı bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz neysee ben aldım telef kız kapattı tekrar aradım annesı actıı agzıma gelenı saydım once yanlıslık olmus dedı tabı bana yutturamıcaklarını anladılarr dedım savcılıga vercem kadın yalvarmaya basladı kızım eşinin num tv de muzık kanalından almıs adı mehmetmıs dedı mes yazmıslar ama eşin ben evlıyım demıs falann kızım 15 yasında dedı bı sefar daha boyle yaptı nolur savcılıga verme benımde yuvam yıkılır dedıı neysee konustuktan sonra eşime ıkı tokat attım hanı tanımıyodun dedım vee senı bosucam ddımm olmaz fln dedıı neysee bugun malesef barıstım cunku cocuk var benım esımın hattını aldım bu arada esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı sıze sorum ben bu adama nası guvenecemm bılmıyom yenı hat aldı ama ya num aklındaysaa hadı yıne aynısı olursaa sızce ne yapmam gerek aklıma sole bıse geldı mes aayarlarından gelecek mes benım num yonlendırsem nası olur yada avea sıfresını alıp mes attıgı num baksam nası olurr bana bosan demeyın yapamam su ann

hala şu evliliklere yuva diyorsunuz ya ne diyim
15 yaşındaki kıza bağırıp çağırasıya size sadakat sözü veren kişiye bağırsaydınız ya
affetmişsiniz bir de üstüne

Barışmışsınız işte ne diyelim Allah mutlu etsinömür boyu....

Yalnızca 1 hafta yatakları ayırmışsınız we adamın yaptığına bak...

Ewi terketseniz demek ki; adam ewe hatun atacak...

Bundan sonra güvenme konusu biraz zor olur sizin için..

Ve zamanla inşallah eskisi gibi olursunuz ne diyim...

Kızın 15 yaşında olmasıda ayrı bi durum vakası ya neysee Allah akıl fikir wersin...

boşanmayı göze alamıyorsan görmezden geleceksin.
daha fazla değersizleştirme kendini.

O anda onbes yazindaki kiz dusmus agina,ne zannediyorsun onbes yasinda kucuk nasilsa,kardes gordugu icun mi mesajlasti saniyorsun,onbes degil,yirmibes olsada adam meyilli iste...aldatma potansiyeli var.dikkatli ol.

Hem şikayet hem boşanamam demeler...Ee sizin isteğiniz nedir peki? Bir koltuğa 2 karpuz sığmaz. Mantıklı olun biraz.

Valla canım kusura bakma da barışmayı biliyorsan güvenmeyi de kendin bileceksin.
Adam müzik kanalına telefonunu bırakıyor ama tek sorun kızın 15 yaşında olup olmadığı.
Bu kadar pişkinliğe de pes doğrusu.

X