Eşim şehit oldu heyet raporu almak istiyorum

alituran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
1
0
40
Arkadaşlar eşim polis memuruydu 2 ay önce şehit oldu ben de eşimin memleketine tayin oldum. Yarın başlıcam yeni okulumda ama bu dönemi rapor alarak geçirmek istiyorum. Ailem de Denizli de yaşıyor bayramda ailemin yanına gitmek ve bi süre orda kalmak istiyorum. Bayramdan sonra Denizli'den heyet raporu almak istesem nasıl bi yol izlemem gerekir? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum ama sadece size destek olmak istedim bende polis eşiyim şuan da doğu görevindeyiz hergün korkuyla yaşamak nedir çok iyi biliyorum sizi anlıyorum.Eşiniz Rabbimin güzel kuluymuş mekanı en güzel mertebe olsun inşallah..Size yardım edebileceğim ne olursa yanınızda olmak isterim.Rabbim sabrınızı arttırsın size güç kuvvet versin.Ülkemiz kötü günleri biran önce atlatsın inşallah

Sevgili alı turan.Öncelikle size sabır,eşinize de yüce Rabbimden Rahmet dilerim.
Denizliye gitmeden önce okulları açılacağı hafta mazaret izni alin,adres olarak Denizliyi gösterin.bu mazeret iznini o tarihe şimdiden yazdırıp,izin belgelerinizi yamınızda da götürebilirsiniz.mazeret izni ileride ,bu tarihte neden okulda değildini aciklamak için.
1-2 günü okul müdürü verebiliyor.mazaret izinli oldugunuz gün mutlaka hastaneye başvurmanız gerekiyor.önceden gidip bir uzmanla mutlaka konuşun,heyet raporu istediğinizi.
Önce hic rapor kullandınız mı? Kullanmadıysanız 20 gün sonra ,20 gün rapor kullanabilirsiniz,ama raporda çok para kesilir.heyette kesilmez.

X