seninkide bi alemmiş kız :)))
abla sensin alay eden.. bir de sayı veriyorsun allah aşkına mantıklı mı? 30 yaşındayım 5 yaşından beri eğitim alıyorum ben, mahalle teyzelerinin sohbetlerine döndü burası, çıkın artık allah aşkına yahu.. sence hangimiz sokakta gördüğümüze 2 kere bakmıyoruz? o zaman günde kaç kere zina yapıyor oluyoruz sence? doktora gidiyor musun? markete gidiyor musun? yahu okula da mı gitmedin? sence böyle birşey olabilir mi? tam tersi Istanbul da yaşıyoruz, kafamız yerde gezerse buluruz cezamızı.. bir kapkaç olsa adama tipini soruyorlar, allah aşkına sence bizim dinimiz bu kadar basit mi?
aynen öyle cnm işte erkekler öküz kadın halinden hiç anlamazlar takma kafana onu boşver seveceğin bi iş bul eğer çalışacaksan allah yardımcın olsun cnm şu dinle ilgili yorumlar yapanlara da ayrı bi gıcık oluyorum yyaa
ben çalışmamaktan yana değilim elbette sağlığın yerindeyse ve istiyorsan çalışmalısın.bende elime para geçmesinden memnunum.ama sorun o değilki yani bi kavga oldu bugün anlatamıyorum işte işyerinde resmen patronumla kavga ettim ama öyle böyle değil.ve ben eşime o an o mesajı yazdım.bana sadece sakin ol aşkım akşam konuşup hallederiz deseydi emin olun ne buraya yazıp milletin canını sıkardım nede kendim üzülürdüm.bugün olan bişey değil ben eşimden hiçbir zaman destek görmüyorum ki ???
ben olsam asla işi bırakmz biraz para biriktirirdm bastan beri çalışma taraftarıyım ama ne eşim ne ailem izin verdi şimdi hiç çalışamm biri kucamda biri karnmsbimde bes kuruşum yok borçlar var hamd olsn yinede esimede üzülüom cebinde haskıksz gezio biz ew aldk zorlndk şimdi çocuklarm olmasına ragmn kaynanm bakim dese hiç durmm çalışırm niemi daha ii geçinmk için istedimi almk için esime yardm etmk için esinizde belki çocukta yokkn bellki bir ew sahibi fln ilerde çocujlar büyüdnde masrf çogalck
aslı astarı öbür tarafta görücez
bana göre işin içini açsak benım yazdıklarımında ötesinde derin mevzular
diyorum ya mahşer yerınde ney dogru ney yanlış görcez
sanmakı tesetturu uyguluyorum sanmakı dedıklerımı yapabılıyorum
ben kaçsamda gerçeklerin bu oldugunu düşünüyorum
yusuf ve züleyha aşkında bile züleyha hz.yusufa gitme diye sırtını gömleği olmasına ragmen tuttugu için suçlu sayılmış
asırlar geçti kurallar revizyon mu edildi sanki
ahzap suresınde bile geçiyo..soka çıkarken cilbabların üzerine alınması gerektiği...bu onların tanınmasına engel olur diye
düşün tanınmayacak şekilde yani..ne demek bu?
kuranda geçen ayete yorum yapcak mantık arıyacak halimiz yok
hakikati mahşer yerınde görücez.ama emın ol allah affetmezse ben uygulayamam tarafta olucam
canım kuzum balım islam dini katı kuralı olan din değil mi? islam dinine göre namusunla çalışmak nedir? hani senın bahs ettıgın?
islam dini bi baktıgın erkeğe bir daha donup bakmayı zına saymış.1 tek saç telını yedı erkekle zına günahı saymış?
müşteriyi karşılamıyoz mu tokalaşmıyoz mu? erkeklerle aynı ofisi paylaşmıyoz mu?
kadın sesinin parfum kokusunun ayakkabı topugunun sesine kadar ilgi çeken herşey HARAM iken sen hangi namuslu işten bahs ediyon.
böyle bi fetva mı var.çalışın ama içininz temızse sorun yok diye bişey mi var.
islam dini net kesin ve katı
bunu kastediyorum.uygularız uygulamayız o bizim tercihimiz poff
Niye konuya hep dinden giriliyor anlamıyorum
Erkeğin evine bakması farzdır evet, peki herkes bütün farzlarını yerine getiriyor mu ? Bir erkeklerin ev bakma farzları sorgulanıyor öylemi ?
Bu günahkarlar bir tek erkekler =)
Dini açıdan verilen hükümlerle bakarsak, kocasına itaat etmeyen kadına cennet kokusu haramdır denmiştir, ne yapacağız şimdi ?
En güzeli dini karıştırmadan, bu gün ki yaşam şartlarına göre tartışmak değil mi ?
Nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olmaz ......
Bazı kadınlar cidden evde oturup yemeğin, işin gücün tamamını yapmayı hakediyormuş onu gördüm ben sonunda. 30 yıllık feministim (evet doğduğumdan beri) pankartlar açıp erkek hakları için sokağa dökülücem nerdeyse. Erkek bütün geçimi sağlayacak kadar çalışıp kazanmak zorundadır diye düşünen kadınlar varsa, yemek yapmak kadının eline yakışır, erkek halimle ev işi mi yapıcam diyen erkek olur tabi. Evde işleri kim yarı yarıya bölüşüyor ki denmiş. Bunun çaresi kadının çalışmaması değil erkeklerin daha da bilinçlendirilmesi. Ama o bilinçli erkekleri kim yetiştirecek ki? Erkek evi geçindirmek zorunda diyen kadınlar mı? Yok cidden bizden bir 100 yıl daha bi şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?