eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

aile oluyorsun ama ailen gibi olmuyor gerçekten de üzüldüm umarım herşey iyi olur.

uf akşam ne olcak acaba

evet olay aynen öyle...olay geçti sabah olmuştu...burada çalışcam elbette allah korusun başka bişey olmazsa.eşime üzüldüm sadece

KURAN-I KERİMDE GEÇEN nur suresinin 24üncü ayetınden başla 31e kadar oku
başka bişey demiyorum by

he he yani orada bir saç teli göstermek 7 erkekle zina yapmak gibidir diyor he..

vah vah vah vah.. bence de demeyin siz birşey, hatta hiç birşey demeyin..

yani o an olayın heyecanıyla yazdım herşeyi tabiki yanlış algılamalarda oldu..olay böyle işte..teşekkür ederm canım sağolasın..

sorun o değilki hayatım destek görememem.aslında tek konu baz alınıp yazıldı ben 2 senedir ne yaşadıysam bu şekilde olmuştur bugünde işyermdeki kavga tuz biber oldu

Yorgunluğunuzu anlayabilirim, sadece 1,5 senedir çalışıyorum ama diyorum ki '' ah çocukluğum, ah okul günlerim '' herkes yoruluyor anlayacağınız, belki eşiniz tek maaşla evi geçindiremeyeceğini düşünüyor hatta bana direkt öyle düşündüğü için kabul etmiyor gibi geldi. Siz bu olayı direkt bu şekilde değil de akşam eve geldiğiniz de güzel bir dille izah etseydiniz belki kendisi bırak diyecekti bilemeyiz? Veya bırak biraz dinlen, sonra tekrar başlarsın diyecekti. Hatta belki size de evde olmak bir süreden sonra hoş gelmeyecek, çalışmak isteyecektiniz sadece böyle tahmin yürütüyorum şuan, eşiniz bari sakin ol, akşam gelince konuşalım bu konuyu deseydi hadi siz düşünemediniz o an ki sinirinizle, ancak bahsettiğiniz destek işten çıkmanız konusundaysa dediğim gibi bu sebepten arkanızda durmamasına kızamıyorum, çünkü yetmeyeceğini düşünüyordur yoksa başka ne olabilir ki? Sizden fazla gideri mi var da çalışmanızı istiyor? Benim erkek arkadaşım da çalışmamı ister, çünkü tek maaşla nasıl geçineceğimiz ortada, ben çıkmayı düşünsem eminim bana sen bilirsin der, ama sonra of para yok, of istediğimi alamıyorum, her ay ucu ucuna denk getirmeye çalışmaktan bıktım demeye de hakkım olmadığını biliyorum.

Canımm, keşke eşlerimiz daha iyi şartlarda, daha iyi maaşlar alarak çalışsalar da hiç bir kadın çalışmasa Ya da sevdiği, ilgi duyduğu şeyleri yapmasına vakit kalsa.
Ama şu ülke şartlarında tek maaşla ev geçinmiyor. Geçinse de bazı şeylerden mahrum kalıyosun. Maalesef ki sonuç bu.
Bir de milletimiz de şöyle bir huy var. Ben ilk evlendiğimden beri maruz kaldığım tek soru 'çalışıyo musun?' Bazıları iş bul diye akıllar veriyor. Haliyle insan kendini eksik ve ezik hissediyor

Son düzenleme:

gerçekten hepsi doğru ve daha fazlası var...hayra alamettir bunlar inşallah.teşekkür ederim iyi günler..

evet olay aynen öyle...olay geçti sabah olmuştu...burada çalışcam elbette allah korusun başka bişey olmazsa.eşime üzüldüm sadece

Kıyamamm boşver bizim öküzcükler yapıyolar arada seni anlayamadı belkide arkadasım yaa mutsuzlugunu hep belli et ona dedigim gibi baska bi iş ara

Son düzenleme:

Bravo hanımefendi, sayenizde 'yaptığımız mesleği' de buradan öğrenmiş olduk!
Biz edebimizle çalışıyoruz. Yok tahrik ediyormuşuz, yok 1 saç telimizle 7 erkekle zina ediyormuşuz.
İslam mantık dini Allah'a şükür.
Bunu bilmek bile yetiyor.

ve bunu erkekler anlamıyor işte...

he he yani orada bir saç teli göstermek 7 erkekle zina yapmak gibidir diyor he..

vah vah vah vah.. bence de demeyin siz birşey, hatta hiç birşey demeyin..

bak lütfen rica ederim itici konuşma yapma
alay geçer gibi davranma saygılı olalım

yani pek yorum yapamicam ama bnim eşim böyle yapsa üzülürdüm baya zoruma giderdi herhalde ama bizdeki durum ben çalışmak istiyorum eşim izin vermiyo bebeğimiz var diye etrafta bebekle gel çalış diyen tanıdıklarım var sıkışıyorz bazı aylr yardım ediyim diyorum yine de yok diyo ben gerekirse gece de çalışırım seni çalıştırtmam diyo.yani her erkek farklı anlayacağın .hepsinin farklı bi huyu var

ah bu erkeklerin aklından geçenleri bi bilebilsek

bak lütfen rica ederim itici konuşma yapma
alay geçer gibi davranma saygılı olalım

abla sensin alay eden.. bir de sayı veriyorsun allah aşkına mantıklı mı? 30 yaşındayım 5 yaşından beri eğitim alıyorum ben, mahalle teyzelerinin sohbetlerine döndü burası, çıkın artık allah aşkına yahu.. sence hangimiz sokakta gördüğümüze 2 kere bakmıyoruz? o zaman günde kaç kere zina yapıyor oluyoruz sence? doktora gidiyor musun? markete gidiyor musun? yahu okula da mı gitmedin? sence böyle birşey olabilir mi? tam tersi Istanbul da yaşıyoruz, kafamız yerde gezerse buluruz cezamızı.. bir kapkaç olsa adama tipini soruyorlar, allah aşkına sence bizim dinimiz bu kadar basit mi?

seninkide bi alemmiş kız :)))

Benim ufak bebegim varda şimdilik pek söylenmiyor ama yine de bebeği biraz daha büyüttün mü , yas geçmeden bakarsın kendine is lafları geliyor arada. Ne cok düşünenimiz var .
Böyle soylenince de aynen dediğin gibi üzülüyorum , kötü hissediyorum

Son düzenleme:

Aynen millet ne meraklı bizi iş sahibi yapmaya yaw
Konu sahibine de hak veriyorum bir yandan, sevmediğim işte ben de çalışmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…