- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
devamlı buraya yazarak aslında içimi döküyorum ama bekar olanlarada fikir verme amaçlı yazıyorum..evliyim ve özel bi şirkette çalışıyorum.eşimle tanıştığımda çalışmak istemediğimi söyledim.oda eşya borcumuz bitsin zorlanmayalım çıkarsın demişti.bende hak verip çalıştım.aradan bi süre geçti borç bitti işyerim özel olduğu için elli tane patron var başımda ve bıktım insanlarla uğraşmaktan.eşime iki senede 2-3 kere çıkmak istiyorum dediğimi hatırlıyorum.oda bana bekle şu tüp bebeği yapalım sonra çıkarsın diyordu.tabiki borcun sonu gelmiyordu...neyse şükürki hiç borcum yok şu an.önümüzdeki ay yine tüp bebek yaptıracağz.ama bugün işyerimdekilerle çok felaket tartıştım hatta kavga ettim.çok fazla eziliyorum haksızlığa uğruyorum.eşime hemen mesaj attım."aşkım bugün işten çıksam bana bakar mısın?" dedim.ne oldu kim ne yaptı dedi.aşkım cevap ver bugün istifa etsem bana bakabilirmisin yazdım.oranın maaşı iyi öyle bi iş bulamazsın yazdı.3.kez sorduğumda ise başka iş bakarız sana yazdı.bende sağol cevabımı aldım yazdım ve bir daha mesaj atmadım..tabi elli tane mesaj geldi ondan.ve mesajlarında hep şunu yazmış herşeyde ben haksızım ben ne dedimde küstün şimdi.hattımıda kırıyorum telefonuda..gir çık işten evinde otur.....
gerçekten o kadar üzgünüm ki eşimi seviyorum.iyi anlaşıyoruz.o zor durumda kalmasın diye elimden geleni yapıyorum elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum ne üstüme alıyorum ne yiyorum.borcumuzda yok.tüp bebeğide devlette yaptırırdık dedim.onun maaşı kiraya faturaya yemeğe hayli hayli yeterdi..ama ondan "ben sana bakarım" kelimesi çıkmadı...annem bekarken bize zar zor bakardı.bi yere girip çalıştğmzda birinin bişey dediğini duysa çık hemen ben kızımı millete ezdirmek için büyütmedim derdi..meğer koca öyle öyle olmuyormuş..çok üzüldüm gerçekten
gerçekten o kadar üzgünüm ki eşimi seviyorum.iyi anlaşıyoruz.o zor durumda kalmasın diye elimden geleni yapıyorum elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum ne üstüme alıyorum ne yiyorum.borcumuzda yok.tüp bebeğide devlette yaptırırdık dedim.onun maaşı kiraya faturaya yemeğe hayli hayli yeterdi..ama ondan "ben sana bakarım" kelimesi çıkmadı...annem bekarken bize zar zor bakardı.bi yere girip çalıştğmzda birinin bişey dediğini duysa çık hemen ben kızımı millete ezdirmek için büyütmedim derdi..meğer koca öyle öyle olmuyormuş..çok üzüldüm gerçekten