Kizlar bebegimin tekmelerini ben hissediyorum ve cok seviniyor heyecankaniyirum.ben boyle iken eşim de eliyle hissetmek istiyor.tecrubeli anneler cvp lutfen. eşim elini karnima koydugunda ne zaman hissedecek.oda bu duyguyu yasamak istiyor.daha kacinci haftaya kadar beklicek.
Kizlar bebegimin tekmelerini ben hissediyorum ve cok seviniyor heyecanlaniyorum.ben boyle iken eşim de eliyle hissetmek istiyor.tecrubeli anneler cvp lutfen. eşim elini karnima koydugunda ne zaman hissedecek.oda bu duyguyu yasamak istiyor.daha kacinci haftaya kadar beklicek.
benim 22. haftada hissedilmeye başladı ama çok daha güzel bir duygu emin ol. umarım bir an önce eşinle paylaşırsın bu duyguyu. benimki artık abartı kulağını dayıyo. acaba ne duymayı bekliyo :)
ya her okunana da inanmamak lazim ama bi yerde okudum kulagini dayayip dikkatli dinlerse esin kalp atislarini duyabilirmis bebegin ama bilmiorm bgn okudum aksam esime denetcem
13 haftalıktan beri hareketlerini hissedebiliyorum, şu an 21 haftalık
sırt üstü yattığımda da bariz görünüyor hareketleri, eşim için de çok güzel bir deneyim,
Tam elini karnıma koyduğunda ya tekme atıyor yada hıçkırık tutuyor kuzucum benim