eşim sabirsiz lutfen cvp verin:(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
46
Kizlar bebegimin tekmelerini ben hissediyorum ve cok seviniyor heyecankaniyirum.ben boyle iken eşim de eliyle hissetmek istiyor.tecrubeli anneler cvp lutfen. eşim elini karnima koydugunda ne zaman hissedecek.oda bu duyguyu yasamak istiyor.daha kacinci haftaya kadar beklicek.

1 ay sonra hıssedermıs doktorum oyle demıstı
:)

benim 22. haftada hissedilmeye başladı ama çok daha güzel bir duygu emin ol. umarım bir an önce eşinle paylaşırsın bu duyguyu. benimki artık abartı kulağını dayıyo. acaba ne duymayı bekliyo :)

ya her okunana da inanmamak lazim ama bi yerde okudum kulagini dayayip dikkatli dinlerse esin kalp atislarini duyabilirmis bebegin ama bilmiorm bgn okudum aksam esime denetcem

1 ay sonra hıssedermıs doktorum oyle demıstı
:)
demışım ben
nasıl bı kafada yazdıysam :)
duzenlıyım ...
hamılelık takvımımın ustune 1 ay koymak ıstemıstım
22 haftalıktan dısardan hıssedılebılır oluyormus

Sen hissediyorsan SIKINTI yok :) daha coook hissedicek merak etmesin

20.haftadan sonra babasına tepki veriyordu, şimdi zaten tv izlerken eşim göbeğimi oynadığını görebiliyor

13 haftalıktan beri hareketlerini hissedebiliyorum, şu an 21 haftalık
sırt üstü yattığımda da bariz görünüyor hareketleri, eşim için de çok güzel bir deneyim,
Tam elini karnıma koyduğunda ya tekme atıyor yada hıçkırık tutuyor kuzucum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…