Eşim rus kızlarına takmiş

Ben sizin için yazmadım onu zaten konu sahibi. Burada Ruslara karşı genel bir ırkçı düşünce var Ruslar yolludur zaten falan gibi kesin aralarda da yazan olmuştur. Onlara yönelik yazdım ben sizlik bir durum yok. Size hak veriyorum, kimin olsa siniri bozulur Rus olsun Türk olsun Etiyopyalı olsun fark etmez. Ya çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edeceksiniz adamın size yaptığını siz de ona yapacaksınız ya da "Beni beğenmiyorsan yallah Ruslara gerçi bu tipinle kim bakar bir enayi benim herhalde" diye bir güzel aşağılayıp yüzüne bakmayarak özgüvenini sarsacaksınız. Sizinki arsızlaşmış
Ben sizin için yazmadım onu zaten konu sahibi. Burada Ruslara karşı genel bir ırkçı düşünce var Ruslar yolludur zaten falan gibi kesin aralarda da yazan olmuştur. Onlara yönelik yazdım ben sizlik bir durum yok. Size hak veriyorum, kimin olsa siniri bozulur Rus olsun Türk olsun Etiyopyalı olsun fark etmez. Ya çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edeceksiniz adamın size yaptığını siz de ona yapacaksınız ya da "Beni beğenmiyorsan yallah Ruslara gerçi bu tipinle kim bakar bir enayi benim herhalde" diye bir güzel aşağılayıp yüzüne bakmayarak özgüvenini sarsacaksınız. Sizinki arsızlaşmış artık.
Aşırı tepki veriyor ben birşey söylesem gerçekten ozguveninim hiç kalmadı bu adamın yanında kendi mi değersiz hissediyorum boşanma fikro aklimda

Hayatım bi fal baktır yani saçma gelicek ama bende sevgilimden şüpheleniyordum bunalıma girdim arkadaslarım kafam dağılsın diye bi fal kafeye götürdüler beni hiç istekli değildim öylesine oturdum ama duyduklarimla şok etti beni ileriye dönük olacaklari söyledi şuan gayet mutluyum davranislarimi ona göre değistirdim çok farklı bi metod
Şuanda fal baktiracagim bir ortamda değilim şehir olarak kucuj bir yerdeyiz eşimin işi nedeniyle saçma değil mantıklı solediginiz şey benim rüyalarıma girer rüyalarım. Çıkar akrep burcuyum hislerim çok kuvvetlidir

Aşırı tepki veriyor ben birşey söylesem gerçekten ozguveninim hiç kalmadı bu adamın yanında kendi mi değersiz hissediyorum boşanma fikro aklimda

Hayır kesinlikle değersiz değilsiniz, öyle bir şey yok. Eşiniz bence bunun sizin bamteliniz olduğunu gördüğünden gıcıklığına yapmaya başlamış, ben öyle düşünüyorum. Ama artık suyunu çıkartmaya, arsızlaşmaya başlamış. Sizin bu tepkilerinizi kıskançlık gibi algılıyor ve kendine güveni geliyor, tatmin duygusu sağlıyor. İstediği tepkiyi ona vermezseniz azalacaktır göreceksiniz. Yok sayın, kapının önüne koyarım demeyin, oldu güle güle kapı orada falan nötr konuşun tripli gibi degil, ciddiye almadığınızı hissettirin. Emin olun azalacak.

Hayır kesinlikle değersiz değilsiniz, öyle bir şey yok. Eşiniz bence bunun sizin bamteliniz olduğunu gördüğünden gıcıklığına yapmaya başlamış, ben öyle düşünüyorum. Ama artık suyunu çıkartmaya, arsızlaşmaya başlamış. Sizin bu tepkilerinizi kıskançlık gibi algılıyor ve kendine güveni geliyor, tatmin duygusu sağlıyor. İstediği tepkiyi ona vermezseniz azalacaktır göreceksiniz. Yok sayın, kapının önüne koyarım demeyin, oldu güle güle kapı orada falan nötr konuşun tripli gibi degil, ciddiye almadığınızı hissettirin. Emin olun azalacak.
Eşimden çok soğudum kislanclik duygusu değil hissettiğim ,yaptığı saygısızlık ,basitlik ona kızıyorum doğum sonrası bir soğukluk oluyor zaten bu şekildede ondan uzaklaşıyorum iyice çirkin geliyor yaptigi sorun o kadinlar degil kocamin davranışları

Çok teşekkür ederim söylediğiniz şeyler çok mantikli

geçen derste hoca bir şey anlatıyor, zengin bi adamdan bahsetti uçakta rus bi kızla tanışmış evlenmiş mal mülk kıza mı kalmış ne.. adam güya akademisyen bize de ekonomiyle işgili bi şey anlatıyordu, konu böyle ruslara gelince gözlerinin içi parladı, bıyık altından gülmeler, sırıtmalar filan.. ben de ters ters bakıyorum adama komik mi bu diye.. maalesef bizim erkeklerimiz böyle, benim babamda da vardı rus övme huyu.. eski erkek arkadaşımda da vardı.. senin eşine özel bi durum değil, ama tabii ki rahatsız oluyorsan kesinlikle tepkini koy.. ben erkek arkadaşım bahsettiğinde sallamamış görünmüştüm mesela.. ama eşim yapsa, sürekli rusları övse büyük konuşmayayım ama çok ciddi tavır alırdım herhalde.. bi daha rus demesine bile izin vermezdim, o cesareti vermezdim ona.. ama hiç özgüvenimi kaybetmezdim.. dediğim gibi erkeklerin çoğunda var bu rus takıntısı..

Eşimden çok soğudum kislanclik duygusu değil hissettiğim ,yaptığı saygısızlık ,basitlik ona kızıyorum doğum sonrası bir soğukluk oluyor zaten bu şekildede ondan uzaklaşıyorum iyice çirkin geliyor yaptigi sorun o kadinlar degil kocamin davranışları

Haklısınız tabi ki çok çirkin ve soğuma sebebi. Aralarda yazdıklarınızı okudum işte seni evden göndericem deyince aa niye ki falan demeler salata üzerinden espriler falan bildiğin sizi sinir etmek için kendince komik olduğunu ve sizi kıskandırdığını düşünüyor. Ancak siz doğum sonrası hassas bir dönemdesiniz ve bunlar şaka olsa dahi bu şakaları kaldıracak haliniz yok. Bence tepki vermeyin ama, yani hem sizi yoruyor hem de tepki almak için yapıyor. Soğuk davranırsanız belki şakayı kakaya çevirdiğini anlayacaktır. Konuşun diye düşündüm ama zaten konuşmuşsunuz ve adam söylediğiniz her lafı "Ehehe beni kıskanıyor" gibi algılıyor. Sağlıklı bir iletişim olmaz.

Bence senin dikkatini cekmek icin bilerek yapiyo yoksa gercekten ic gecirse sana niye belli etsin ki anlamaman icin karalar bile hatta:) ama o sen kiskan diye bilerek yapiyo bu kıskanma durumuda kötü anlamda değil biraz uzak kalmışsınız diye kendisini kötü hissetmiş olabilir dikkatini çekmeye çalışıyo zaar:) bence kıskandığını belli et aşırı kızarak yada gülerek değil orta dozajda şimdi gözünü patlatirsam o zamanda bakabilir misin acabaaa gibi sevinsin bu erkekler çocuk :)

Nasil öyle konusabiliyor
Ben ayrilacağimi bile bilsem karsimda öyle konuşturmam
Illa ki kavga edin demiyorum
Madem o şekil davraniyor hemen odadan çiķın başka bi odaya gidin belli bir süre gelmeyin
Nedenini sorunca da anlatin
Ama bu aşağilayici davranişa maruz kalmayin

1.5 senelik evliyim benimde başıma geldi yani eşim ruslari beğenir ve dilede getirdi birkaç kere :) İlk baş evet dedim güzeli tam güzel çirkini tam çirkin dedim sallamadim. İkinci defa tekrar açıldı. Çok sert dille konuştum lafı evelemem gevelemem. Evlenseydin dedim bi rusla ne b..kuma benimle evlendin dedim. Utanmiyor musun dedim karina böyle konuşmaya dedim.İşte onların geçici olduğunu ima etti.Devam ettim ne kadar meraklısın dedim zinaya. Baya bir şeyler dedim
Sonuç, tv de görürse çok nadir konuşur hiç üzerinde durmam. 2 gün önce rus erkekten açıldı çok çirkin oluyor erkekleri dedi bende sen öyle san dedim bi ciltleri var bebek gibi. Bir şey diyemedi. Bende artık dizide çıkan erkekleri beğeniyorum. Hele bi dizide biri var begendigimi belli ettim. Bunun neresi yakisikliymis spor iyi yapamamış vücudu böyle şöyle diyor. Konu Sahibi sallama bu kocani. Konuşur konuşur susar.

İşte bu yüzden evlenmek istemiyorum
Bilmiyorum eşim beni dünyanın en güzel kadınıyım gibi hissetirmeli öyle sevmeli
Böyle basit muhabbetlere girmek hoş değil
Askerlik arkadasın değil sonuçta bu senin karın
Ayıp ya saygıda yok insanlarda
Birde normal bulunmuş hatta bende bakıyorum denmiş ruslara
Ne rusmuş arkadas ya
Aynı fikirdeyim. Eş insanı dünyanın en güzel kadını gibi görmeli. Şimdi eşim en ufak buna benzer bir şey yapmaya kalksa normalde hiç küsen biri olmama rağmen bakmam yüzüne, içim soğur. Hiç komik değil. Bu tarz rus meraklısı erkeklerden zamanında çevremde çok vardı taa liseden beri. Sevgilim değil normal bir arkadaşım olsa bile ergenlik dönemlerinde sürekli yanımda rusları öven bizle karşılaştıran erkekler vardı. Valla ben hassas bir insanım. Kendime güvenim hala onlar yüzünden eksiktir. 28 yaşına gelmeme evlenmeme rağmen. Eşimin çok şükür böyle merakları yok.
Konu sahibi Allah sabır versin. Bebişin de varmış. Bebiş olmasa ben senin yerinde olsam boşanmayı düşünürdüm. Çok zor biliyorum ama duymazdan gelmek en iyisi senin durumunda. Kendine bak, kendini geliştir. Eşin seni seviyorsa bırakmak zorunda bu huyunu. Onu takmazsan ve kendine bakarsan anlar ancak.

Arkadaslar merhaba,eşim rus kızlarını takıntı haline getirmiş tv de görse falan aşırı tepki veriyor ,bir anda davranışları değişiyor falan bunak ilgili şaka yapmalar,bende doğum yaptım yeni biraz hassas bi dönemdeyiz eşimle cinse olarakta yakın değiliz bu kadinalr olan tavırları beni eşimden soğutuyor yabancı kadinalr takmis çok rahatsız oluyirum soledigim dede sen takıntı yapı yorsun diye birde bana kızıyor yani konuşmalarından çok rahatsız oluyorum. Birşey yapamadığın için heralde diline vuruyor dedim bana sinirleniyor böle söyleyince çok istiyorsan git napiyorsun yap dedim kızdım bugün o anda biraz yumuşadı ama bubtavirlaei beni rahatsız ediyor

Lanet olasica slav ırkı :mad:

Aynı fikirdeyim. Eş insanı dünyanın en güzel kadını gibi görmeli. Şimdi eşim en ufak buna benzer bir şey yapmaya kalksa normalde hiç küsen biri olmama rağmen bakmam yüzüne, içim soğur. Hiç komik değil. Bu tarz rus meraklısı erkeklerden zamanında çevremde çok vardı taa liseden beri. Sevgilim değil normal bir arkadaşım olsa bile ergenlik dönemlerinde sürekli yanımda rusları öven bizle karşılaştıran erkekler vardı. Valla ben hassas bir insanım. Kendime güvenim hala onlar yüzünden eksiktir. 28 yaşına gelmeme evlenmeme rağmen. Eşimin çok şükür böyle merakları yok.
Konu sahibi Allah sabır versin. Bebişin de varmış. Bebiş olmasa ben senin yerinde olsam boşanmayı düşünürdüm. Çok zor biliyorum ama duymazdan gelmek en iyisi senin durumunda. Kendine bak, kendini geliştir. Eşin seni seviyorsa bırakmak zorunda bu huyunu. Onu takmazsan ve kendine bakarsan anlar ancak.
Flört ederken farklı oluyor tabi herkes aynı drgil,evlenince akıllarına geliyor heraldr sınırlanmiş hissediyorlar kendilerini ,bende şuan hassasım yeni doğum yaptım. nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor boşanmaya düşünüyorum bebek var küçük :(

Back
X