- 14 Aralık 2017
- 43
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Rose will never die
Ben sizin için yazmadım onu zaten konu sahibi. Burada Ruslara karşı genel bir ırkçı düşünce var Ruslar yolludur zaten falan gibi kesin aralarda da yazan olmuştur. Onlara yönelik yazdım ben sizlik bir durum yok. Size hak veriyorum, kimin olsa siniri bozulur Rus olsun Türk olsun Etiyopyalı olsun fark etmez. Ya çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edeceksiniz adamın size yaptığını siz de ona yapacaksınız ya da "Beni beğenmiyorsan yallah Ruslara gerçi bu tipinle kim bakar bir enayi benim herhalde" diye bir güzel aşağılayıp yüzüne bakmayarak özgüvenini sarsacaksınız. Sizinki arsızlaşmış
Aşırı tepki veriyor ben birşey söylesem gerçekten ozguveninim hiç kalmadı bu adamın yanında kendi mi değersiz hissediyorum boşanma fikro aklimdaBen sizin için yazmadım onu zaten konu sahibi. Burada Ruslara karşı genel bir ırkçı düşünce var Ruslar yolludur zaten falan gibi kesin aralarda da yazan olmuştur. Onlara yönelik yazdım ben sizlik bir durum yok. Size hak veriyorum, kimin olsa siniri bozulur Rus olsun Türk olsun Etiyopyalı olsun fark etmez. Ya çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edeceksiniz adamın size yaptığını siz de ona yapacaksınız ya da "Beni beğenmiyorsan yallah Ruslara gerçi bu tipinle kim bakar bir enayi benim herhalde" diye bir güzel aşağılayıp yüzüne bakmayarak özgüvenini sarsacaksınız. Sizinki arsızlaşmış artık.