Eşim Pis olduğumu düşünüyor

Yapma.
Ömrünü çürüteceksin.

Deniycem söylediklerini inşallah düzenli kalır.

Şuan ona inat hiçbirşey yapmıyorum.Ama işe yaramıyor daha çok sorun büyüyor.Bir çözüm yolu bulabilmiş değilim.

Çözüm yolu,daha fazla daha fazla temizlik,daha fazla düzen,daha fazla dikkat değil.
Çözüm kocanın kafasının değişmesi,degismeyecekse de seni kirmamasi gerektiğinin farkına varması.
Sorun varsın büyüsün,patlama noktasında sen de patla.Resti çek.Bu adamların karsisinda miymiy durmayin gözünüzü seveyim...Hemde 2.universiteni okuyormuşsun ne güzel.Daha bilinçli olman daha dik durman lazım. Böyle ömür geçmez valla.

Mıymıy durduğum söylenemez ama dediklerimin de işe yaramadığı kesin.Anlamıyor tek gayemin ev işi olmadığını.

Işte aldığımı yerine mi koymuyorum niye öyle oluyor anlamıyorum.Özellikle mutfağım çok kirleniyor.
tabikide o yüzden karışıyor yoksa gökten birşey gelip sizin evi karıştıracak değil öyle değil mi ocağı fırını her yemek yaptıktan sonra güzelce deterjanla silmelisin. dolapları da bir leke görünce hemen sil . Benim dolaplarımda sürekli parmak izi kalıyor hergün elimde bez siliyorum mecbur yoksa benimkide kirlenir

bir kere yapsın bakalım daha önce denemedi dimi ee nasıl anlayacak yaranıp yaranmadığını
adamın bir şeyi onaylama derecesi de kayıp. sürekli onaylamayan bir insan nasıl memnun olur ki?artık azarlaması hobiye dönüşmez mi?

Denedim tabi ki denemezmiyim.Ama şuan yapmamayı deniyorum inşallah bu işe yarar.Bu da yaramazsa bir C planımda yok.
bence pis değil biraz dağınıksın.pis de ne demek sana düzgüncene anlatsa.ama anladığım kadarıyla sürekli kaynana gibi azarlama sana kendini kötü hissettirme modunda senin moralini bozup nasıl bir huzurlu evlilik hayatı istiyor anlamış değilim.

Aslında sorunum yapmama değil.Yaptığım halde eşimin bir şeyi beğenmemesi.

adamın bir şeyi onaylama derecesi de kayıp. sürekli onaylamayan bir insan nasıl memnun olur ki?artık azarlaması hobiye dönüşmez mi?
ona yaranmak için yapmayı bırakacak bir kere . bu temizlik düzen işini kadınlar kendileri için yapmalılar. Bir kere evin nasıl karıştığını anlaması lazım konu sahinin onu anlayamamış ki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…