Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leylaakkus_9791

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
43
39
3
26
Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?

Evet

Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış

Hem pavyona gidiyor hem de aldatmadım mı diyor?
Valla şimdi linç yiyeceğim belki ama pavyondaki dansçıları izlemesi bile benim için aldatmayla eş değer bir durum. Hele bir de masaya kons falan çağırdıysa duble aldatma oluyor.
Hoş yani pavyona giden bir adamla neyin evliliğini devam ettiriyorsunuz? Tüm bunlar olurken sevişmeyi de ihmal etmemişsiniz valla bravo. Çocuğu da yapıvermişsiniz, korunma falan da hak getire.

Tam olarak çocuğu yapma motivasyonunu anlamadım. Adam pavyondan çıkmıyo bir de aldatmadım diyor saçma sapan. Çay kahve içmeye gitmiyor heralde pavyona. Siz niye her seferinde affedip bir de hamile kalıyorsunuz onu da anlamadım. Siz yine de boşanmazsınız o yüzden ben konudan gidiyorum

Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış
İnanıyor musunuz, kadınlarla oturmadigina?
O kadınları seyretmesi bile iğrenç. Kadınlara da bakmıyorum diyordur kesin.
Çocuk yapmak yerine boşanacaktiniz eşinizden. Hasta oldum diyorsunuz, değer mi böyle bir eş için? Şimdi de cocuk var diye bisanakyacaksiniz.

Oooo ama o aldatma değil kiii diyen erkeğe napıyoduuuk? Onun yaptığını yapıyoduuuk.

Şu pavyon denilen yer nasıl bir yer yani anlamıyorum orda adamlar oturup yemek yiyip bel altı sohbet mi ediyor? Pavyon da cinsellik yaşanmıyor mu bi de genelev var farklı yerler mi bilmiyorum ama bence ayrılın bebeğiniz ve siz yeni bir hayat kurun

Kadınlarla oturmayan adamın ağzını yüzünü dağıtırlar, pavyonun olayı oturmak çünkü. Bence siz çocuk olunca, hamile kalırsam eve bağlanır kafasıyla yaptınız çocuğu. 5 kere gittiğini nereden biliyorsunuz? Yakaladıklarınız mı yoksa haberli gitme sayısı mı 5?

Şaka gibi ya… Gittim ama niye gittim bi de bana sor diyor ha. Atın kapının önüne. Bu adama çocuk mu yapacaksınız? Çocuk mama bez beklerken adamı pavyondan toplarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…