- 25 Aralık 2022
- 43
- 39
- 3
- 26
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusumBöyle vizyonsuz bir adama şans vermezdim ben olsam.
EvetArkadasim sonra bunu sorunca kiziyorlar ama yeni evli de degilmissiniz adamin huyu da belliymis o zaman neden hala cocuk? Neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorum yaa.
Ama dur tahmin edeyim, 'korunurken' olmustur. Elle tutulur evliligi olmayan herkeste oldugu gibi...
Pavyonda mı nefes alıyormuş?Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Pavyonda mi nefes alıyormuş?Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlışPavyona giden esten çocuk yapma sebebi nedir cidden?
Bir kadınlar aldatması, pavyona gibi leş bir ortama gitmesinden o ortamlardan, oradaki kadınlardan medet ummasindan daha affedilir bir şey olabilir. Aldatmadım demiş ya hani. Yaptığı daha iğrenç.
Ben bu hastalık takinti olunca herseyden korkmaya ellerim titremeye başladıPavyonda mi nefes alıyormuş?
Birde sizi suclu çıkarıyor utanmadan.
Tam olarak çocuğu yapma motivasyonunu anlamadım. Adam pavyondan çıkmıyo bir de aldatmadım diyor saçma sapan. Çay kahve içmeye gitmiyor heralde pavyona. Siz niye her seferinde affedip bir de hamile kalıyorsunuz onu da anlamadım. Siz yine de boşanmazsınız o yüzden ben konudan gidiyorumArka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
İnanıyor musunuz, kadınlarla oturmadigina?Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış
Oooo ama o aldatma değil kiii diyen erkeğe napıyoduuuk? Onun yaptığını yapıyoduuuk.Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Kadınlarla oturmayan adamın ağzını yüzünü dağıtırlar, pavyonun olayı oturmak çünkü. Bence siz çocuk olunca, hamile kalırsam eve bağlanır kafasıyla yaptınız çocuğu. 5 kere gittiğini nereden biliyorsunuz? Yakaladıklarınız mı yoksa haberli gitme sayısı mı 5?Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?