- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Bir babayı yada bir anneyi kalıplaşmış olarak görmemelisiniz.Bakmak zorunda işte burada anlaşamıyoruz. O çocuk o eve geldiğinde bakmak zorunda. O ev o çocuğun babasının evi. Artık bakmaktan ne anlatıyorsanız o. Bakmayı göze alamayan çocuklu adamla evlenmeyecek. Kaldı ki kundakta bebekten değin 14 yaşında genç kızdan söz ediyoruz.
Bir kere okuduğumda anlayabiliyorum gayet. Bana önerdiğinizi kendiniz uygulayın bence. Nefret nerden çıktı şimdi? Çocuğunu sevmediği insanla evlenmeseydi o zaman. Bu da yanlış. Anlamamakta ısrar ettiğiniz şey şu çocuk annesi babasıyla bir bütündür. Çocuklu adamla evlenip çocuğundan ayrı değerlendiremezsiniz.
Çocuklu insanla evlenmenin bazı yükümlülükleri var. Kaldıramayacak olan çocuklu insanla evlenmemeli.
Hep bu zihniyetten insanlar perişan. Olaylar şartlar sonuçlar kişiden kişiye değişiyor..
Ortada baba yok ki ona bakacak bir eş olsun. Baksana çocuk daha babasının evine adım atmamış. Neyden bahsediyorsunuz ya. Baba var babacık var, bu durumda adam baba olmamışken eşinden 14 yaşındaki kızına annelik yapmasını beklemesin bir zahmet.
Bu arada bir önceki sorularımada cevap veirmisiniz?