Merhaba benim sorunum çok farklı 2,5 yaşında bir oğlum var 3.5 yıllık evliyim oğlum hiperaktif durduğu yerde durmaz sürekli birşeyleri atma vurma hastalığı var oyuncakları telefon kumanda o an ne bulursa atar parka özel çocuk kuluplerine götüremiyorum çünkü çocuklara vuruyor elindekileri alıyor herkesle her yerde sorun yaşıyoruz. Ama asıl büyük sorun evde!! Babası evdeyken oğlum daha çok asabi oluyor ne bulursa babasına atıyor gidiyor vuruyor vs.. Eşimdede birşeye zarar vermeme hastalığı var bardak kırılsa üzülür bundan dolayı evimizde kaos var çocuğu alıyo mama sandalyesine kitliyor odasına kilitliyor anahtarları vermiyor bana nadirde olsa ufacık vuruyor çocuğa . Bende deliriyorum böyle olunca bütün gün ben uğraşıyorum 3 saat tahammülün yok nasıl babasın diye bir başlıyorum bende sinirli bir insanım başlıyoruz kavgayaa çıldırtıyorum adamı duvarlara vurmaktan ellerini parçalıyo sonra çıkoyo gidiyo 3 gün küsüz .. Böylr devam eden bi ilişkimiz var bir süredir acaba oğlumu sevmiyormu diyorum kendiside sinirli sinir hastası psikoloğa git ilaç kullan bişey yap diyorum kesinlikle kabullenmiyor ben gitmem diyor. Benimle ilgili sorın yok ama oğlumuzun bizim keyfimizi boZduğunu düşünüyor bi yere gidemiyoruZ senle zaman geçiremiyorum diye söylenir sürekli bende oğlumu neden sevmiyor neden tahammülü yok neden sürekli başkasının çocuğuymuş gibi davranıyor diye kendime sormaktan yoruldum ruh sağlığı diye birşey kalmado pedagoglar normal diyo eşim katlanamıyor ben eşimin yaptıklarına katlanamıyorum oğlum bizim kavgalarımıza katlanamıyor bağırıyo biz kavga edince çok etkileniyor miniğim ben ne yapmalıyım? Kavga edince gidim anneme biraz korkaun burnu sürtsün diyorum sonra huylu huyundan vazgeçmez diyorum ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin
(