Eşim neden böyle yardım !!!

Blackandwhite2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
50
16
3
Öncelikle herkese merhaba.bu konu için üye oldum.böyle bir şey yaşayan varmı merak ediyorum derdimi paylaşmaya ve akıl almaya ihtiyacım Biz eşimle 1 sene önce aşık olup evlendik.ama evliliğimizin ilk günlerinde rahat ilişkiye giremedik ve eşim benimle ilk bir hafta öpüşmeyi bile bıraktı bana dokunmamaya başladı. Bende çok üzüldüm bu duruma ve beni beğenmiyor gibi düşüncelere kapıldım ilişkimiz bu şekilde 2 ay kadar devam etti ve ben 2 aylık evliyken hamile kaldım. Daha sonra zor bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir hafta kadar hastanede tedavi gördüm..Hastaneden eve geldiğim gün farkettim ki bilgisayardan silmeyi unutmuş ve uygunsuz sitelere girmiş tabii dünyam başıma yıkıldı. Ben karnımda onun çocuğunu taşıdığım için sıkıntılar çekerken o neyin derdindeymiş. Bunu yüzüne vurduğumdaysada senin yüzünden izliyordum dedi. Benimle daha iyi cinsellik yaşamak içinmiş güya. Tabii inanmadım ama zaten problemli bir hamilelik geçirdiğim için ruh sağlığım açısından konuyu kapattım ama hiç aklımdan çıkmadı.Bu arada kadınların açık saçık fotoğraflarına baktığına şahit oldum kaç kere. Hamileliğim boyunca her gün her akşam ağladım. Şuan bebeğim 1 aylık ve ben kendimi çok çirkin , aşağılanmış, değersiz hissediyorum. Biz hamileliğim boyunca öpüşmedik bile hala daha aynıyız.hamileliğimin 3 ayından sonra iyileştiğim halde Hiç bir şekilde benim yanıma cinsel temas kurmak için yaklaşmadı. Artık bu durumu kaldıramıyorum psikolojim yerlerde. Size sorum bana bir akıl verin bu ilişki düzelir mi ?Bu arada dışarıda da gözü hep kadınlarda. Bunu ona defalarca söyledğim halde hep inkar ediyor bakmıyorum diye.artık çok yoruldum ve kaldıramıyorum ayrılmayı düşğnüyorum. Birde sizin bakış açınızı merak ettim ne yapmalıyım acaba diye...( eşim bana çok iyi davranır aslında diğer kötü huylarını bir kenara bırakırsak. Dışardan göründüğümüz kadarıyla herkes beni ne kadar çok sevdiği söyler hep. Kendiside beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum.Aşık olan erkek karısına 1 sene dokunmadan nasıl durur ki. Kim inanır buna.)

esine acik acik bir mektup yazsan da derdini anlatsan. belki o da sen yaklasmadigin icin ayni seyleri hissediyordur veya sorun yasamaktan cekiniyordur. izledigi seyler, baska kadinlara bakmasi vs tabi ki ayri konu ama bu konuyu cozunce belki onlar da cozulmus olur. bence uzun bi mektup yaz, yargilamadan sadece nelerin seni ne kadar incittigini acikla. "ben dili" ile yaz yani.

Canim evliliğin çok yeni birde hemen hamile kalman tuzu biberi olmuş.
Hamile olduğun için yaklaşmamıştır takılma fazla o kısma çünkü benim eşimde hamileyken asla yaklaşmadı kırkım çıkana kadarda ayni sekilde.
Cinsellik evlilikte çok önemli başta sorun olmuş zaten zamanla alışırsınız ve düzene girer.
Sitelere girme konusuna birşey diyemeyecegim bende olsam kızardım ama sana yetemedigini düşünüp girmiş olabilir zaten soylemiste.
Şuan yeni doğum yaptın lohusasın hassas olman normal her doğum yapan kadın ilk başlarda yetersiz hisseder herşey zamanla düzelir yeni bir birey geldi ailenize ona alışma sureciniz de olacak.
Erkekler kadınlar gibi hemen ebeveyn olamıyor biraz zaman alıyor yani bebegini sağlıkla büyüt InşAllah.

Hamilelik döneminde hemen hemen bütün erkekler bebeğe yada kadına zarar veririm endişesiyle eşlerinden uzak kalabiliyolar. Bu dönemde düz duvara tırmanmak yerine bir kaç resim bakıp video izledi diye ne eşin sapık ne de sen değersizsin. Yeni doğum yapmışsın zaman içerisinde her şey normale dönecektir rahat ol.

Cinsel olarak yaklaşmamayı hadi anladım ama öpüşmemek ne demek. Sanki sadece evine arkadaş almış ve ben bu duruma tahammül edemiyorum.

sitelere girdi ve bana bunu ben hastanedeyken yapması karaktersizlik değil mi

sevgililik dönemleri nasıldı .öpüşüyormuydunuz mesela sevişme falan oluyormuydu ?

Bir an bir tanıdığım yazdı sandım özel mesaj atacaktım ama bebeğinizin ayından dolayı olmadığınızı anladım.
O da anlattığında inanmadım nasıl yanı 1 yıl diye oluyormuş demek ki bu soğukluk ilk zamanlarda başlamış.
Sizin sorunuzunun asıl önemli noktası video fotoğraf bakması değil size neden yaklaşmadığı hadi o yaklaşmadı siz neden adım atmadınız ?

Daha yeni dogum yapmissiniz.Biraz daha zaman verin.Bir sure sonra ayni sekilde davraniyorsa problem var demektir.Gerci bir sene dokunmamasida pek normal gelmedi.

Neden daha cinsel hayatinizi bile yoluna koymadan hamile kaldiniz?Ne bu acele?
Esiniz degil siz hatalisiniz bu konuda..birbirinizi tanimaya calismadan(hem karakter hemde tensel anlamda)hemen hamile kalisiniz dogru olmamis

Beni zaten soğutan nokta videolar fotoğraflar vs oldu. Ama eğer o bu kadar uzak durmasaydı sanırım böyle olmazdı

Evet normal değil ve bunu düşündükçe bu evliliği sürdürmek işkence
bazı erkekler maalesef masturbasyon bağımlısı.
cinsel ilişki yerine onu tercih ediyor.
ya da eşinde erekte olamama, erken boşalma sorunu varsa o yüzden uzak duruyor olabilir.

öpmekten dahi kaçınması bana bunları düşündürdü.

Neden daha cinsel hayatinizi bile yoluna koymadan hamile kaldiniz?Ne bu acele?
Esiniz degil siz hatalisiniz bu konuda..birbirinizi tanimaya calismadan(hem karakter hemde tensel anlamda)hemen hamile kalisiniz dogru olmamis
İstemeden hamile kaldım. Hatta öğrediğimde hiç istemedim ama benim değerlerime göre bu bebeği aldıramazdım

Acaba ten uyumu ile mi alakalı diye düşündüm ama değilmiş . Daha çok yenisiniz zamanla belki geçer . Oturup konuş eşinle neden istemiyorsun diye . Bakalım neymiş düşüncesi
Konuştum halinden gayet memnun bu evlilik böyle gider ona göre.. videolara bakmadığına dair beni çok sevdiğine dair yeminler ediyor ama dediğim gibi cinsellik sıfır

Evet ilişki yaşadığımız zamandan hatırladığım kadarıyla 3 - 4 dk geçmez boşalma. Belkide dediğiniz gibi bağımlılığı var. Hiç ihtiyaç duymadığına göre kesinlikle bi sorun var ama ne bende bilmiyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…