- 5 Kasım 2017
- 50
- 16
- 3
- Konu Sahibi Blackandwhite2015
-
Cinsel olarak yaklaşmamayı hadi anladım ama öpüşmemek ne demek. Sanki sadece evine arkadaş almış ve ben bu duruma tahammül edemiyorum.esine acik acik bir mektup yazsan da derdini anlatsan. belki o da sen yaklasmadigin icin ayni seyleri hissediyordur veya sorun yasamaktan cekiniyordur. izledigi seyler, baska kadinlara bakmasi vs tabi ki ayri konu ama bu konuyu cozunce belki onlar da cozulmus olur. bence uzun bi mektup yaz, yargilamadan sadece nelerin seni ne kadar incittigini acikla. "ben dili" ile yaz yani.
sitelere girdi ve bana bunu ben hastanedeyken yapması karaktersizlik değil miCanim evliliğin çok yeni birde hemen hamile kalman tuzu biberi olmuş.
Hamile olduğun için yaklaşmamıştır takılma fazla o kısma çünkü benim eşimde hamileyken asla yaklaşmadı kırkım çıkana kadarda ayni sekilde.
Cinsellik evlilikte çok önemli başta sorun olmuş zaten zamanla alışırsınız ve düzene girer.
Sitelere girme konusuna birşey diyemeyecegim bende olsam kızardım ama sana yetemedigini düşünüp girmiş olabilir zaten soylemiste.
Şuan yeni doğum yaptın lohusasın hassas olman normal her doğum yapan kadın ilk başlarda yetersiz hisseder herşey zamanla düzelir yeni bir birey geldi ailenize ona alışma sureciniz de olacak.
Erkekler kadınlar gibi hemen ebeveyn olamıyor biraz zaman alıyor yani bebegini sağlıkla büyüt InşAllah.
Evet oluyordu ileri boyutta değil ama. Gayet istekliydisevgililik dönemleri nasıldı .öpüşüyormuydunuz mesela sevişme falan oluyormuydu ?
Beni zaten soğutan nokta videolar fotoğraflar vs oldu. Ama eğer o bu kadar uzak durmasaydı sanırım böyle olmazdıBir an bir tanıdığım yazdı sandım özel mesaj atacaktım ama bebeğinizin ayından dolayı olmadığınızı anladım.
O da anlattığında inanmadım nasıl yanı 1 yıl diye oluyormuş demek ki bu soğukluk ilk zamanlarda başlamış.
Sizin sorunuzunun asıl önemli noktası video fotoğraf bakması değil size neden yaklaşmadığı hadi o yaklaşmadı siz neden adım atmadınız ?
Evet normal değil ve bunu düşündükçe bu evliliği sürdürmek işkenceDaha yeni dogum yapmissiniz.Biraz daha zaman verin.Bir sure sonra ayni sekilde davraniyorsa problem var demektir.Gerci bir sene dokunmamasida pek normal gelmedi.
Acaba ten uyumu ile mi alakalı diye düşündüm ama değilmiş . Daha çok yenisiniz zamanla belki geçer . Oturup konuş eşinle neden istemiyorsun diye . Bakalım neymiş düşüncesiEvet oluyordu ileri boyutta değil ama. Gayet istekliydi
bazı erkekler maalesef masturbasyon bağımlısı.Evet normal değil ve bunu düşündükçe bu evliliği sürdürmek işkence
İstemeden hamile kaldım. Hatta öğrediğimde hiç istemedim ama benim değerlerime göre bu bebeği aldıramazdımNeden daha cinsel hayatinizi bile yoluna koymadan hamile kaldiniz?Ne bu acele?
Esiniz degil siz hatalisiniz bu konuda..birbirinizi tanimaya calismadan(hem karakter hemde tensel anlamda)hemen hamile kalisiniz dogru olmamis
Korunma yontemlerini bilmiyormuydunuz peki?Bu bir bahane olamaz ki...İstemeden hamile kaldım. Hatta öğrediğimde hiç istemedim ama benim değerlerime göre bu bebeği aldıramazdım
Konuştum halinden gayet memnun bu evlilik böyle gider ona göre.. videolara bakmadığına dair beni çok sevdiğine dair yeminler ediyor ama dediğim gibi cinsellik sıfırAcaba ten uyumu ile mi alakalı diye düşündüm ama değilmiş . Daha çok yenisiniz zamanla belki geçer . Oturup konuş eşinle neden istemiyorsun diye . Bakalım neymiş düşüncesi
Korunma yöntemi yetersiz kaldı demek ki elbette biliyprum. Bazı şeyler nasip olunca önüne geçilmiyorKorunma yontemlerini bilmiyormuydunuz peki?Bu bir bahane olamaz ki...
Evet ilişki yaşadığımız zamandan hatırladığım kadarıyla 3 - 4 dk geçmez boşalma. Belkide dediğiniz gibi bağımlılığı var. Hiç ihtiyaç duymadığına göre kesinlikle bi sorun var ama ne bende bilmiyprumbazı erkekler maalesef masturbasyon bağımlısı.
cinsel ilişki yerine onu tercih ediyor.
ya da eşinde erekte olamama, erken boşalma sorunu varsa o yüzden uzak duruyor olabilir.
öpmekten dahi kaçınması bana bunları düşündürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?