- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Açıkca herkese bu bize anlattığınız tarafı göstermeniz gerekir gerçekten siz hizmetçi mısınız ya sinirlendim .Merhaba arkadaşlar.Bunu buraya yazmasam delirecektim o yuzden sizinle paylaşmak istiyorum.Sorunum şu dün esimle tartıştim konu bekar kaynim ve misafirlerden hazetmeyen eltim.Yeni askerden gelen bekar bi kaynım var şuan memlekette annesinin yaninda.Askerden önce istanbulda başka bir kaynımin yanında kalıyordu orada çalisiyordu ordaki eltim açık açık istemediğini söyledi ve duyduğum kadariyla askerden sonra bizim yanimiza gelecekmis.Ben 4 5 yıldir bi başka kaynima baktim hizmetini yaptim düğününü bile biz yaptik diğer hiç kimse yardim etmedi.Simdi de benim üzeriime kilitlemeye calışiyorlar.Bir eltimlede ayni yerde yaşiyoruz her firsatta gelip "ben kimseye bakamam evim küçük afedersin odamda birşey yapsam diğer odaya ses gider " dedi.Bende sinirlendim kocana ben baktim kaç yıl boyunca buna bakmam artik.Dünde esimle bu yüzden tartistim esim buraya gelmesini diğer kaynimin yaninda çırak olarak çalısmasini istiyor ama evli olan kaynim istemiyor bunu soyleyince bende sinirlendim" sen neden istiyorsun ,kimse sorumluluk almak istemiyor biz neden alalim.Ben artik yalniz kalmak istiyorum,bakim evimi aş evimi hizmetcimiyim gelen geçene ben bakıyorum."dedim.Kiyamet koptu.Millet ne der kardesine bakamadı derler dedi. Ben iyuce sinirlendim banane dedim senden büyük abin küçüğün bunu düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ben istemiyorum dedim. Ben üzerime düşeni yaptım baska kardeşine baktım evlendirdim şimdi gitsin onlarla yaşasın dedim.Yine laf söz aldı başını gitti.halen çok sinirliyim.önceki konularımı okuyanlar eşimin ailesiyle olan sorunlarimi bilir bu yüzden de istemiyorum.Ne yapmalıyım da eşimi ikna etmeliyim?
Anası babası yok muMerhaba arkadaşlar.Bunu buraya yazmasam delirecektim o yuzden sizinle paylaşmak istiyorum.Sorunum şu dün esimle tartıştim konu bekar kaynim ve misafirlerden hazetmeyen eltim.Yeni askerden gelen bekar bi kaynım var şuan memlekette annesinin yaninda.Askerden önce istanbulda başka bir kaynımin yanında kalıyordu orada çalisiyordu ordaki eltim açık açık istemediğini söyledi ve duyduğum kadariyla askerden sonra bizim yanimiza gelecekmis.Ben 4 5 yıldir bi başka kaynima baktim hizmetini yaptim düğününü bile biz yaptik diğer hiç kimse yardim etmedi.Simdi de benim üzeriime kilitlemeye calışiyorlar.Bir eltimlede ayni yerde yaşiyoruz her firsatta gelip "ben kimseye bakamam evim küçük afedersin odamda birşey yapsam diğer odaya ses gider " dedi.Bende sinirlendim kocana ben baktim kaç yıl boyunca buna bakmam artik.Dünde esimle bu yüzden tartistim esim buraya gelmesini diğer kaynimin yaninda çırak olarak çalısmasini istiyor ama evli olan kaynim istemiyor bunu soyleyince bende sinirlendim" sen neden istiyorsun ,kimse sorumluluk almak istemiyor biz neden alalim.Ben artik yalniz kalmak istiyorum,bakim evimi aş evimi hizmetcimiyim gelen geçene ben bakıyorum."dedim.Kiyamet koptu.Millet ne der kardesine bakamadı derler dedi. Ben iyuce sinirlendim banane dedim senden büyük abin küçüğün bunu düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ben istemiyorum dedim. Ben üzerime düşeni yaptım baska kardeşine baktım evlendirdim şimdi gitsin onlarla yaşasın dedim.Yine laf söz aldı başını gitti.halen çok sinirliyim.önceki konularımı okuyanlar eşimin ailesiyle olan sorunlarimi bilir bu yüzden de istemiyorum.Ne yapmalıyım da eşimi ikna etmeliyim?
Soyledim eltimide aradım istemiyorum ben bakman dedi e kovacak balimiz yok ya mecbur bakacağız dedi iyi o zaman sen bakarsın dedim konuyu kapattimEn başından bakmayacaktınız anne baba anlarım ama kayın falan saçma geri adım atmayın diğerleri kabul etmeyince iyi siz etmeyince kötü sizde her yerde söyleyin eltiniz gibi bende bakamam diyin sesiniz çıksın .
Var ikisi de sağ eşimden hariç 3 abisi varAnası babası yok mu
Var ikisi de sağ eşimden hariç 3 abisiAnası babası yok mu
Eşime söyledim ben şimdi evliliğimi anladim baskasıni istemiyorum dedim millet ne der diyor gitsin ev tutsun olmadı köydeki abisine yardım etsin ben istemiyorum dedim noktayı koydumTüylerim diken diken oldu. Korkunç bir konu bence. Assssla kabul edilemez. Bu kimin kulturu, nerenin adeti? Hangi manyaktan çıkıyor bu akla ziyan fikirler.
Askerden gelmis koca adam neden sizin evinizde kalsin? Memleketi var, anasi babasi var. Kimsesiz değil. Girsin işe, kendine gore iyi kotu bir duzen kursun. Size de ihtiyaç kadar misafirliğe gelir.
Esiniz ve kardesi nasil rahat ediyor hayret?
Evliliginizin ilk yıllarını boyle ziyan etmişsiniz. Madem ev boşalmış, bir daha doldurmasinlar diye kanınızın son damlasina kadar savaşın bence
Kovacak hali yoksa buyursun baksın . Sakın geri adım atmayın ev tutsunlar sizi bağlamaz ..Soyledim eltimide aradım istemiyorum ben bakman dedi e kovacak balimiz yok ya mecbur bakacağız dedi iyi o zaman sen bakarsın dedim konuyu kapattim
Getirirse kaynımin yüzüne de söylerim ille burada yasamak istiyorsan bir abin daha var oraya git diyeceğimMesajlarınızı okudum tavrinizi çok beğendim. Getirmeye kalkarsa ortalığı ayağa kaldıracağızi belirtin eşinize. Gerekirse eşinizin yanında arayın kayninizi, kvnizi, hatta eltinizi. Öyle önceki gibi kolay olmayacağını anlasın. Artık essek değilse o kadar şeyin üstüne hala kardeşini getirmez. Getirirse kardeşinin yüzüne söyler, kesinlikle hizmet etmezsiniz ne kocaniza ne kardesine
Üstüme atmaya çalışıyor maksati o git kv söyle istemiyorum dedim gıkını çıkaramadı gözü korktuKovacak hali yoksa buyursun baksın . Sakın geri adım atmayın ev tutsunlar sizi bağlamaz ..
Yok.O sadece annesi babasından milletten elalemden çekinir ben umrunda değilim olsaydım rahat edemiyordur gelmesin derdiOlay da kaç kayın var maşallah. Kim karısı ile erkek kardeşi aynı evde kalsın ister ki. Hangi kadın yabancı bir erkeğin olduğu evde rahat eder? Namahrem kavramı yok mu eşinizde?
Aynen öyle.Esimin aileside her kış burdalar kv herşeye burnunu sokar bir faydasıda yoktur onlar gidene kadar ben ve eşimde huzursuz oluruz.esime bunuda söyledim huzurlu mutlu bir hayat istiyorsan ailenden kimse misafirlik dışında burada kalamaz dedimBenim bir tane çocuğum var ona rağmen yatılı misafir hiçbir şekilde istemiyorum, geçen sene kaynım ve görümcem bende kalmıştı psikolojim filan gitmişti yani eşimle aramız hep kötüydü. Bir sene sonunda gönderdim ikisini de daha da kimseyi istemiyorum dedim, benim eşim tarafı da doğulu buralarda oğlumun abimin evi bizim de evimiz mantığı var onlara göre gayet normal sıradan şeyler bunlar ama bana göre değil belli ki size göre de değil. Tavrınızı sürdürün hiç anlamazsa aileleri devreye sokun, o ne der bu ne der diye diye kukla olmuşlar milletin eline.
Katılıyorum marygold' aKoyduğunuz tavrı sürdüreceksiniz ta ki eşinize dank edene dek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?