Eşim neden beni anlamıyor?

Açıkca herkese bu bize anlattığınız tarafı göstermeniz gerekir gerçekten siz hizmetçi mısınız ya sinirlendim .

En başından bakmayacaktınız anne baba anlarım ama kayın falan saçma geri adım atmayın diğerleri kabul etmeyince iyi siz etmeyince kötü sizde her yerde söyleyin eltiniz gibi bende bakamam diyin sesiniz çıksın .

Misafirlikte 4 saat otursak rahatsizlik verdik mi kalksak mi deriz, millet 5 yil kaliyo da rahatsizlik verme ihtimali aklina gelmiyor ya.. hadi onu gec digeri de abim zaten 5 yil kaldi bi de ben gitmeyeyim demiyor mu..
Valla gerekirse direk kv arayin oglunun yuvasini dağıtma 2 torunun var benden söylemesi gerisine karismiyorum diyin.

Anası babası yok mu

Çok değişik aileler kültürler var ya, kaynın ne işi var evli abinim evinde, aç açık olur fln ne bileyim enteresan

Soyledim eltimide aradım istemiyorum ben bakman dedi e kovacak balimiz yok ya mecbur bakacağız dedi iyi o zaman sen bakarsın dedim konuyu kapattim

Anası babası yok mu
Var ikisi de sağ eşimden hariç 3 abisi
Eşime söyledim ben şimdi evliliğimi anladim baskasıni istemiyorum dedim millet ne der diyor gitsin ev tutsun olmadı köydeki abisine yardım etsin ben istemiyorum dedim noktayı koydum

Getirirse kaynımin yüzüne de söylerim ille burada yasamak istiyorsan bir abin daha var oraya git diyeceğim

Olay da kaç kayın var maşallah. Kim karısı ile erkek kardeşi aynı evde kalsın ister ki. Hangi kadın yabancı bir erkeğin olduğu evde rahat eder? Namahrem kavramı yok mu eşinizde?
Yok.O sadece annesi babasından milletten elalemden çekinir ben umrunda değilim olsaydım rahat edemiyordur gelmesin derdi

Aynen öyle.Esimin aileside her kış burdalar kv herşeye burnunu sokar bir faydasıda yoktur onlar gidene kadar ben ve eşimde huzursuz oluruz.esime bunuda söyledim huzurlu mutlu bir hayat istiyorsan ailenden kimse misafirlik dışında burada kalamaz dedim

Çok boşan diyen biri değilim ama bana göre bu bir boşanma sebebi.

Herkes kendi cocuguna baksin. Arayin kvnizi soyleyin. Baska doguracak miymis onu da sorun hazir aramisken.

kayına bakmak nedir ya eşşek kadar olmuş askerden gelmiş.
kimse kardeşine bakmadı filan demez eşiniz de bir acayip
çalışacaksa tutsun 1+1 ev yaşasın, hem siz hem de kaynınız rahat eder.
o yaşta bir çocuk niye abi yenge evinde yaşamak ister onu da anlamıyorum benim kaynım yeni askere gidiyor, geldikten sonra gel bizde yaşa desem güler bana

Benimde kv kp başkalarıyla evlendi diye oglanina ben baktım. Benimle aynı yastaydi. Geldiği hafta babamın evine gittim. Sonuçta ben sadece bir kişiyle evlendim. Nasıl o sadece benim sorumluluğumu alıyorsa, bende sadece onunkini alırım.

Gittikten sonra eşim barışmak için gelip beni aldı. Kaynimda gitti. Valla herkes yerini bilecek. Her iki tarafta rahat edemez ki. Eltin de doğru söylemiş. İnsan afedersin duş bile alamıyor. Kesinlikle kabul etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…