Merhaba arkadaşlar.Bunu buraya yazmasam delirecektim o yuzden sizinle paylaşmak istiyorum.Sorunum şu dün esimle tartıştim konu bekar kaynim ve misafirlerden hazetmeyen eltim.Yeni askerden gelen bekar bi kaynım var şuan memlekette annesinin yaninda.Askerden önce istanbulda başka bir kaynımin yanında kalıyordu orada çalisiyordu ordaki eltim açık açık istemediğini söyledi ve duyduğum kadariyla askerden sonra bizim yanimiza gelecekmis.Ben 4 5 yıldir bi başka kaynima baktim hizmetini yaptim düğününü bile biz yaptik diğer hiç kimse yardim etmedi.Simdi de benim üzeriime kilitlemeye calışiyorlar.Bir eltimlede ayni yerde yaşiyoruz her firsatta gelip "ben kimseye bakamam evim küçük afedersin odamda birşey yapsam diğer odaya ses gider " dedi.Bende sinirlendim kocana ben baktim kaç yıl boyunca buna bakmam artik.Dünde esimle bu yüzden tartistim esim buraya gelmesini diğer kaynimin yaninda çırak olarak çalısmasini istiyor ama evli olan kaynim istemiyor bunu soyleyince bende sinirlendim" sen neden istiyorsun ,kimse sorumluluk almak istemiyor biz neden alalim.Ben artik yalniz kalmak istiyorum,bakim evimi aş evimi hizmetcimiyim gelen geçene ben bakıyorum."dedim.Kiyamet koptu.Millet ne der kardesine bakamadı derler dedi. Ben iyuce sinirlendim banane dedim senden büyük abin küçüğün bunu düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ben istemiyorum dedim. Ben üzerime düşeni yaptım baska kardeşine baktım evlendirdim şimdi gitsin onlarla yaşasın dedim.Yine laf söz aldı başını gitti.halen çok sinirliyim.önceki konularımı okuyanlar eşimin ailesiyle olan sorunlarimi bilir bu yüzden de istemiyorum.Ne yapmalıyım da eşimi ikna etmeliyim?