• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden beni anlamıyor?

Neden kayınlar bakıma muhtaç onu anlamadım?
Sürekli bir kayın bakma muhabbeti ne saçma.
Evleri yok mu bunların? Büyük şehre çalışmaya gelen evini tutamıyorsa gelmesin canım. Herkes büyük şehre gelcek diye bir şey yok. Kalsın anasıyla memleketinde çalışsın.
Bir abiside memlekette var o kabul etmiyor bi tane istanvulda var o ve eside istemiyor benim koca da milleti düşüne düşüne istiyor karımın rızası var mi yokmu bi onu düşünmüyor

Özellikle böyle bir zamanda.eltim bahane ediyor evim küçük yerim yok diye onunla evimizin metrekareleri ayni.Neden küçük odamız var orada baza var diye ona göz dikmisler.Bende tavrimi ortaya koydum benim çocuklarim var oglum bazada uyuyor misafirlerim geliyor sürekli ben artik kimseyi istemiyorum dedim.Boyle yaptikları surece gerek kalirsa kv kp arar istemediğimi onlara söylerim eşim belki o zaman anlar.
Eşimin yeğeni küçük olmasına rağmen birkaç gün bizde kaldı ve ben rahatsız oldum aşırı. Yani düşünemiyorum birkaç yıl bizde kalacağını. Yetişkin adam iş bulsun ve kendine ev tutsun en mantıklısı bu.

Tüylerim diken diken oldu. Korkunç bir konu bence. Assssla kabul edilemez. Bu kimin kulturu, nerenin adeti? Hangi manyaktan çıkıyor bu akla ziyan fikirler.
Askerden gelmis koca adam neden sizin evinizde kalsin? Memleketi var, anasi babasi var. Kimsesiz değil. Girsin işe, kendine gore iyi kotu bir duzen kursun. Size de ihtiyaç kadar misafirliğe gelir.
Esiniz ve kardesi nasil rahat ediyor hayret?
Evliliginizin ilk yıllarını boyle ziyan etmişsiniz. Madem ev boşalmış, bir daha doldurmasinlar diye kanınızın son damlasina kadar savaşın bence

Mesajlarınızı okudum tavrinizi çok beğendim. Getirmeye kalkarsa ortalığı ayağa kaldıracağızi belirtin eşinize. Gerekirse eşinizin yanında arayın kayninizi, kvnizi, hatta eltinizi. Öyle önceki gibi kolay olmayacağını anlasın. Artık essek değilse o kadar şeyin üstüne hala kardeşini getirmez. Getirirse kardeşinin yüzüne söyler, kesinlikle hizmet etmezsiniz ne kocaniza ne kardesine

Benim bir tane çocuğum var ona rağmen yatılı misafir hiçbir şekilde istemiyorum, geçen sene kaynım ve görümcem bende kalmıştı psikolojim filan gitmişti yani eşimle aramız hep kötüydü. Bir sene sonunda gönderdim ikisini de daha da kimseyi istemiyorum dedim, benim eşim tarafı da doğulu buralarda oğlumun abimin evi bizim de evimiz mantığı var onlara göre gayet normal sıradan şeyler bunlar ama bana göre değil belli ki size göre de değil. Tavrınızı sürdürün hiç anlamazsa aileleri devreye sokun, o ne der bu ne der diye diye kukla olmuşlar milletin eline.

İlk evlendiğim günden itibaren fikrim alınmadan bir başkasına baktım ta ki geçen seneye kadar evlendirdik tam kurtuldum dedim piyangodan başkası çıktı.Esimede söyledim kaynana kayınbaba bitti tekrardan mı kayın çiktı diye adam tersleniyor hemen resmen sus sineye çek diyor çıldıriyorum.
Sizin en büyük hatanız, daha yeni evliyken eşek kadar adamı eve kabul edip 4-5 sene bakmak ve buna ses çıkarmamak olmuş. O zaman koyacaktınız tavrınız, kesinlikle kabul etmeyecektiniz. Bakın eltilerinize, akıllı onlar istemem diyorlar hemen. Sizin iyiliğiniz göreviniz olmuş maalesef. Ne yapın edin geri adım atmayın, eşiniz inat ederse de her şeyi göze alın derim.

Ev hanımıyım.kaç defa sorun yasadik kac defa dile getirdim akşam gelip uzanıp muhabbet ediyorsun ben yorulmuşum rahatmıyim değil miyim umrunda değil .ama ne dersem kulaklarıni tıkıyor.yeter artık anlamasi için kotü olmam gerekiyor ben olucam.
En başından olmadığınız kabahat.

Eltime kizarim çünkü herseyden sıyrılıyor kimse ona karışmıyor kv kp bile evinde dile getirmesede istemedi bu ailenin geliniyse herkes bakiyorsa o da bakacak bana güveniyor bende bu konuda ona sitem yapiyorum
Eltiniz en doğrusunu yapıyor, neden baksın ya? Siz onun yaptığınızı yapamadığınız için kızıyorsunuz ona. Kimse kimsenin kardeşine analık yapmak zorunda değil. Ne siz ne de eltiniz. Siz de onun gibi yapmanız gerekeni yapsaydınız bugün size de kimse karışamazdı. Tepkinizi yanlış kişiye gösteriyorsunuz.

Tövbe est.Degisik değişik konular.Kayna bakmak ne ya. Konu sahibi insanlar işte böyle sen Allah rızası için demişsin ilkine bakmışsın tabi ses etmeyeceğini kabullenecegini düşünmüş eşinde.Keske baştan almasaydin evine.Esine de hayret ettim nasıl rahat ediyor ki herseyden önce uygun değil yani

Eltime kizarim çünkü herseyden sıyrılıyor kimse ona karışmıyor kv kp bile evinde dile getirmesede istemedi bu ailenin geliniyse herkes bakiyorsa o da bakacak bana güveniyor bende bu konuda ona sitem yapiyorum
Eltiye kızmak yerine örnek alın bence.

Kimse eşinin kardeşiyle yıllarca yaşamak ona annelik etmek zorunda değil.

Siz baktınız ne oldu eşiniz uslanmıyor başka kardeşini de getirmek en istiyor.

Kadın baştan akıllılık etmiş, darısı başınıza, sizde taviz vermeyin bundan sonra.

4 kisiyiz uzun bir aradan sonra ben esim bir kızim ve oglum var.Diger konularima bakarsaniz kışları da kv elti belasi falan çizgiyi cektim eltim artik eskisi kadar gelmiyor kv virüsden dolayi bu sene gelmedi yoksa gercekten evim aş evinden bakım evimden farksiz değildi.
Ya gerçekten ben bu erkke tarafı ailesinin yaptıklarını anlamıyorum. Neden gelin onlara bakmak zorunda gibi görüyorlar anlamıyorum. Keşke herkes kendi çekirdek yuvasında mutlu olabilse

Of cok zor bir durum ya..Esinize de bisey diyemezsiniz cunku bu kafa yapısında aileler var.Ozellikle sehre ilk gidenin pesine is diye takılıp gelirler..Resti ilk kayniniza bakarken cekecektiniz esinize ama is isten gecmis..Yapacak bisey yok yasi da küçükmüş kayninizin bir evladiniz gibi onu da göreceksiniz.Gerci siz kac yasindasiniz bilmiyorum ama??Eşinize sart koşun bari.Eger kardesin gelecekse en az 4 odali ev isterim diye..Dubleks de olabilir..Hicbirine yanasmazsa da yapaxak bisey yok 😔

Evet her ikimizde doğuluyuz ama herseyi bunlarda görup yasayıp saşıriyorum.ben ayri yasarim kimse yanimda kalmaz diye düşündüm cunku bana ööyleaksettirildi.esim bu ailenin ortanca çocuğu iki büyük abisi öfkem ve tepkim onlar varken neden herseyde sen varsin demem.zaten çalışan olsaydim bugün bu halde olmazdim.iyi dilekleriniz teşekkür ederim tavrimi koruyacağim

Evet her ikimizde doğuluyuz ama herseyi bunlarda görup yasayıp saşıriyorum.ben ayri yasarim kimse yanimda kalmaz diye düşündüm cunku bana ööyleaksettirildi.esim bu ailenin ortanca çocuğu iki büyük abisi öfkem ve tepkim onlar varken neden herseyde sen varsin demem.zaten çalışan olsaydim bugün bu halde olmazdim.iyi dilekleriniz teşekkür ederim tavrimi koruyacağim
En büyük çocuğun yapması gerekiyor diye biliyorum madem törelerine uygun davranmak istiyor benim bilgim öyle tabi siz daha iyi bilirsiniz neden elalem abone bir şey demiyor da sana diyecek de ayrı bir soru o halde. Umarım asarsiniz

Of cok zor bir durum ya..Esinize de bisey diyemezsiniz cunku bu kafa yapısında aileler var.Ozellikle sehre ilk gidenin pesine is diye takılıp gelirler..Resti ilk kayniniza bakarken cekecektiniz esinize ama is isten gecmis..Yapacak bisey yok yasi da küçükmüş kayninizin bir evladiniz gibi onu da göreceksiniz.Gerci siz kac yasindasiniz bilmiyorum ama??Eşinize sart koşun bari.Eger kardesin gelecekse en az 4 odali ev isterim diye..Dubleks de olabilir..Hicbirine yanasmazsa da yapaxak bisey yok 😔

Bu nasil iş? Ben bir kadin olarak ayni şehirde 2 3 akrabam var onlara salça olmuyorum tek yaşayabiliyorum, kayinlarin nesi eksik? Hayir gerçekten hic boyle tek eve cikma tek yasama fikri gelmiyor mu kayinlarin aklina?

Olay da kaç kayın var maşallah. Kim karısı ile erkek kardeşi aynı evde kalsın ister ki. Hangi kadın yabancı bir erkeğin olduğu evde rahat eder? Namahrem kavramı yok mu eşinizde?

Back