- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Bir abiside memlekette var o kabul etmiyor bi tane istanvulda var o ve eside istemiyor benim koca da milleti düşüne düşüne istiyor karımın rızası var mi yokmu bi onu düşünmüyorNeden kayınlar bakıma muhtaç onu anlamadım?
Sürekli bir kayın bakma muhabbeti ne saçma.
Evleri yok mu bunların? Büyük şehre çalışmaya gelen evini tutamıyorsa gelmesin canım. Herkes büyük şehre gelcek diye bir şey yok. Kalsın anasıyla memleketinde çalışsın.
Bir abiside memlekette var o kabul etmiyor bi tane istanvulda var o ve eside istemiyor benim koca da milleti düşüne düşüne istiyor karımın rızası var mi yokmu bi onu düşünmüyor
Eşimin yeğeni küçük olmasına rağmen birkaç gün bizde kaldı ve ben rahatsız oldum aşırı. Yani düşünemiyorum birkaç yıl bizde kalacağını. Yetişkin adam iş bulsun ve kendine ev tutsun en mantıklısı bu.Özellikle böyle bir zamanda.eltim bahane ediyor evim küçük yerim yok diye onunla evimizin metrekareleri ayni.Neden küçük odamız var orada baza var diye ona göz dikmisler.Bende tavrimi ortaya koydum benim çocuklarim var oglum bazada uyuyor misafirlerim geliyor sürekli ben artik kimseyi istemiyorum dedim.Boyle yaptikları surece gerek kalirsa kv kp arar istemediğimi onlara söylerim eşim belki o zaman anlar.
Annede sağ baba da memlekette köyde yasiyorlar evleri var ama anlayamiyorum isteanneleri yok mu bunların? İlle abilerde mi kalacak?
Sizin en büyük hatanız, daha yeni evliyken eşek kadar adamı eve kabul edip 4-5 sene bakmak ve buna ses çıkarmamak olmuş. O zaman koyacaktınız tavrınız, kesinlikle kabul etmeyecektiniz. Bakın eltilerinize, akıllı onlar istemem diyorlar hemen. Sizin iyiliğiniz göreviniz olmuş maalesef. Ne yapın edin geri adım atmayın, eşiniz inat ederse de her şeyi göze alın derim.İlk evlendiğim günden itibaren fikrim alınmadan bir başkasına baktım ta ki geçen seneye kadar evlendirdik tam kurtuldum dedim piyangodan başkası çıktı.Esimede söyledim kaynana kayınbaba bitti tekrardan mı kayın çiktı diye adam tersleniyor hemen resmen sus sineye çek diyor çıldıriyorum.
En başından olmadığınız kabahat.Ev hanımıyım.kaç defa sorun yasadik kac defa dile getirdim akşam gelip uzanıp muhabbet ediyorsun ben yorulmuşum rahatmıyim değil miyim umrunda değil .ama ne dersem kulaklarıni tıkıyor.yeter artık anlamasi için kotü olmam gerekiyor ben olucam.
Eltiniz en doğrusunu yapıyor, neden baksın ya? Siz onun yaptığınızı yapamadığınız için kızıyorsunuz ona. Kimse kimsenin kardeşine analık yapmak zorunda değil. Ne siz ne de eltiniz. Siz de onun gibi yapmanız gerekeni yapsaydınız bugün size de kimse karışamazdı. Tepkinizi yanlış kişiye gösteriyorsunuz.Eltime kizarim çünkü herseyden sıyrılıyor kimse ona karışmıyor kv kp bile evinde dile getirmesede istemedi bu ailenin geliniyse herkes bakiyorsa o da bakacak bana güveniyor bende bu konuda ona sitem yapiyorum
Eltiye kızmak yerine örnek alın bence.Eltime kizarim çünkü herseyden sıyrılıyor kimse ona karışmıyor kv kp bile evinde dile getirmesede istemedi bu ailenin geliniyse herkes bakiyorsa o da bakacak bana güveniyor bende bu konuda ona sitem yapiyorum
Ya gerçekten ben bu erkke tarafı ailesinin yaptıklarını anlamıyorum. Neden gelin onlara bakmak zorunda gibi görüyorlar anlamıyorum. Keşke herkes kendi çekirdek yuvasında mutlu olabilse4 kisiyiz uzun bir aradan sonra ben esim bir kızim ve oglum var.Diger konularima bakarsaniz kışları da kv elti belasi falan çizgiyi cektim eltim artik eskisi kadar gelmiyor kv virüsden dolayi bu sene gelmedi yoksa gercekten evim aş evinden bakım evimden farksiz değildi.
Evet her ikimizde doğuluyuz ama herseyi bunlarda görup yasayıp saşıriyorum.ben ayri yasarim kimse yanimda kalmaz diye düşündüm cunku bana ööyleaksettirildi.esim bu ailenin ortanca çocuğu iki büyük abisi öfkem ve tepkim onlar varken neden herseyde sen varsin demem.zaten çalışan olsaydim bugün bu halde olmazdim.iyi dilekleriniz teşekkür ederim tavrimi koruyacağim
En büyük çocuğun yapması gerekiyor diye biliyorum madem törelerine uygun davranmak istiyor benim bilgim öyle tabi siz daha iyi bilirsiniz neden elalem abone bir şey demiyor da sana diyecek de ayrı bir soru o halde. Umarım asarsinizEvet her ikimizde doğuluyuz ama herseyi bunlarda görup yasayıp saşıriyorum.ben ayri yasarim kimse yanimda kalmaz diye düşündüm cunku bana ööyleaksettirildi.esim bu ailenin ortanca çocuğu iki büyük abisi öfkem ve tepkim onlar varken neden herseyde sen varsin demem.zaten çalışan olsaydim bugün bu halde olmazdim.iyi dilekleriniz teşekkür ederim tavrimi koruyacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?