- 3 Eylül 2021
- 139
- 137
-
- Konu Sahibi Umutherzamanvar
Çocugunuz yokmu sizin? Hiç bahsetmemişsiniz. Bide yani yanlış anlamayın ama 17 yıldır toplayamadığınız cesaret şimdi nerden geliyor.?Çalışıyorsanız, yada çalışabilecek durumdaysanız ve arkanızda sizi kollayacak bir aileniz varsa bir dakika bile durmayın. Eğer size el kaldıran şiddet uygulayan bir adamsa hele hele alkol aldığı zaman saçmalayan bir tipse narsist değil ama psikopat olduğu kesin ve ayrılık sonrası size zarar vermesi yüksek ihtimal muhtemel
İnşallah bulursunuz. Ama genede kararınızı net bi şekilde verin bir an önce ailenizin yanınada kesin dönüş yapın 3gün sonra geri dönücekseniz tabiki gitmeyin. Tek başınıza olmaz aileniz destek olmazsa zor para yok ev yok ne yapabilirsiniz ki nerde kalıcaksınız ortalık bu kadar manyak doluyken. Her adımınızı hesaplayarak sonunu düşünerek atın lütfen. Allah yardımcınız olsun ve doğru yolu göstersin inşallah size
Aynen öyle maalesef herşeye susup oturmamı bekledi gidemememin sebebi korkuyorum korkunun ecele faydası yok biliyorum ailemin benim yüzümden kötü şeyler yaşaması beni korkutuyor iki arkada gibi aynı evde yaşayamayız bunuda bilincindeyimYürütemiyorsanız bırakan taraf siz olun belli ki karşı taraf nedenini sadece çenenize bağlamış ve kendinde hiç sorun aramıyor.. Bu arada eşiniz narsist değil direkt egoist..
Hicbir şey için geç değil. Bundan sonraki hayatınızda huzurlu olmak için boşanabilirsiniz. Yalnız olacaksanız bile sırtınızda kamburunuz olmaz.
Narsisti marsisti boşverin siz.
Siz önce kendinize iş bulun.
Sonra da kendi evinize çıkın.
Hayatı tek başına başarıp, kimseye bağımlı kalmayın.
Sevgi ve değer görmek sizin de hakkınız.
Boşanıp boşanmamak size kalmış.
Olan ömrünüze olmuş. Yaşayamamışsınız hayatınızı. O zaman şimdi yaşayın. Kendinizi mutlu etmek için onunla şartlandırmayın.
Gezin, tozun, keyfinize bakın önce.
17 yıl olmuş ya koca 17 yıl...Baba evine dönmeden kendi kendinize yetmeyi deneyecek zamanınız da olmuş. Ama siz kolaya kaçmışsınız kusura bakmayın .
Mesela doğru adım ne?Yorumunuz için teşekkür ederim sevmek sevilmek herkesin hakkı ben ne büyük kötülük yapmışım kendime bu hakkı elinden alan adama 17 yıl verdim dediğiniz gibi doğru adımı atmak için bekliyorum
Çalışıyorsanız neden baba evine gidiyorsunuz ki onlar için korkuyorsanız? Kendinize eşyalı ev bulun taşının.Aslında kolay değildi bu evliliği onca yıl yürütmek çalışıyordum kendime yetebilirdim yuva kolay yıkılmaz öyle bir işlemiş ki beynimize yuvamı yikmamak için kendimi bitirdim yıllarımı heba ettim