Amazon gibi yaşama ,steğimi tekrarlıyorum yıldım artık bu işlerden ama bazı kadınlarda sinir olunası
eşimin işyerinden bayan arkadaşları bu öğlen bendelerdi, kapıdan girer girmez öyle bi ortam yarattılarki sanki ben eşimi kıskanıyorumda bunlar benim içimi rahatlatmaya gelmişler hey Allahım yaa, yok efendim bazı arkadaşlarının eşleri bunları görmeye geliyolarmış güzellermi diye, ilk kez gördüler beni, bunları anlatmaya başladılar sinirim bozuldu
Sizi görünce içleri rahatlamıştır o halde ( güzel olmadıkları için) deseydin Boşver ya var öyleleri
belki kocalarını görmeye geliyolardır niye üstünüze alındınız ki dedim
akşam bi konuşun bakalım zaten kendi dökülür diyosun, neler anlatıcak ne dicek, bide sen bi buluşma ayarlasana, tesadüfen olmuş gibi, sen o kız bide eşin olsun bi gözlemle bakalım
akşam bi konuşun bakalım zaten kendi dökülür diyosun, neler anlatıcak ne dicek, bide sen bi buluşma ayarlasana, tesadüfen olmuş gibi, sen o kız bide eşin olsun bi gözlemle bakalım
aynen kızı boş olursan gel oturalım diye davet ettim demiştim ya hafta sonu napıp edip getirticem onu evime boş olucağı zamanı bekleyemiycem.kocama tabi büyük bir süpriz olucak bu kız tabi söylemezse. Hafta sonu hesaplaşıcaz. Yüzleşicekler.
Acaba sevgilisiyle birliktemi davet etsem ?
Ayyy Egem abla biz de senin gibi evliliğimizde 20 küsur yılları görebilecekmiyiz ne diyosun bu işlere, paranoyak olduk valla
Acaba sevgilisiyle birliktemi davet etsem ?
inşallah canım görürsünüz.ben de ömrümün sonuna kadar kocamla olurum inşallah
allah kocalarımızı ve evlatlarımızı şeytana uydurmasın inşallah:18:
Ayyy Egem abla biz de senin gibi evliliğimizde 20 küsur yılları görebilecekmiyiz ne diyosun bu işlere, paranoyak olduk valla
eşine bağırıp çağırmakla eline birşey geçmez..
Erkekler zora gelemez..
Bana kalırsa ortada bir yanlış anlama var..:44:
Yani kocanın tek hatasının boş bulunup kendi numarasını vermek olduğunu düşünüyorum nedense???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?