az önce aradım kızı numaramı kaybetmişsin hayırdı diye. güldü falan çok özlemiştim seni dedi ( daha geçen hafta konuştuk) telefonumu kaybettimde numaran gitmiş bende yemekteydim arkadaşın bir evrağa ihtiyacı vardı O KOCANI ÇAĞIRDI bende onun yanındaydım sonra onun şirket numarasını istedim şahıs değil. çünkü turkcelle e sınırsız aramam var diğer operatörlere dakikam bitti dedi. ALLAHIN İŞİNE BAK Kİ BEN ONLA KONUŞURKEN ARKADAŞI ARADI BEN KONUŞUYIMDA CANIM SENİ ARAYIM DEDİ. VE BOMBA BENİ ARADI TEKRAR HANİ DAKİKAN YOKTU. BOZUNTUYA VERMEDİM. SONRA EŞİM ARADI SAKİN BİR ŞEKİLDE AÇTIM TELİ HİÇBİRŞEY YOKMUŞ GİBİ BANA DEDİKİ ''YEMEĞE ARKADAŞIM ÇAĞIRDI BENDE KIRMAMAK İÇİN GİTTİM''.BEN TABİ GAYET SAKİN BİR DİLLE İŞ YERİNE ÇOK UZAK BİR YER OLUNCA ORASI BENDE ARKADAŞINA BİRŞEY GÖTÜRMEK İÇİN GİTTİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM DEDİM.HAYIR YEMEĞE ÇAĞIRDI BENİ(HANİ EVRAK ) GİTTİĞİMDE O KIZDA ORDAYDI KARŞILAŞTIK BENDE TELEFON NUMARASINI UZUN UZUN ANLATAMIYCAĞIMDAN TAMAM DEYİP GEÇTİM BÜYÜTÜLÜCEK BİRŞEY YOK DEDİ.( HANİ ŞİRKET NUMARASINI VERMİŞTİ YA NOLUYOR YA) ORTADA YALANLAR DİZİSİ VAR... KIZ YALAN SÖYLÜYORSA NEDEN, EŞİM YALAN SÖYLÜYORSA NEDEN, VE NEDEN BENİM NUMARAMI VERMEDİ HEPSİNİN TEK BİR NEDENİ VAR.TÜM TIRNAKLARIMI KOCAMIN SURATINA GEÇİRMEK İSTİYORUM!