bu olayı anlatmak ve yaşamak inan çok farklı gözümün önünde bana yalan söylüyorlar bu ses tonlarından o kadar belliki kadının ona asılması beni ilgilendiren kısım değil eşimin buna yüz vermesi beni kızdıran taraf. Böyle birine fırsat veren bi adamın tepesine binmek bu kadının ekmeğine yağ sürer diye birşey yok tencere kapak denir böylesine.bana her seferinde o kızı kötüliycek sonrada benim numaramı değil o o kadar uyuz olduğu kıza kendi numarasını vercek ha. Ben ona yemeğe gitti için kızmadım ki yada niye gittin demedim ama kızda kocamda farklı bahanelerle neden yemekde olduğunu açıkladılar bana ben bunu sormadım ki. Valla akşam nasıl olmam gerektiğini bilmiyorum. Bağırıp çağırırsam gerçeği öğrenemem.
sana bir olay anlatacagım,
annem babamın cebinden bir cafeenin faturasını bulmuş geçmiş zaman babam caffeye falan gitmez kiminle oldugunu ögrenmek içinde yalan söyledi
ahmet seni ayşe biriyle şuradaki caffee de görmüş (faturada adres yazıyor ya) yanındaki kimdi
yanında birininde oldugunu bilmiyor tabii annem ama babam oltaya düşmüş
yanındaki bir kadınmış sözde tanışıymış bir kahve içelim falan demiş vs. (tabii annem hiç bir zaman faturadan söz etmedi)
babam hiç bahsemeden annem bunu böyle çözmüştü
acaba sende yemekte yalnız mıydı degil miydi onu ögrenebilsen önce belki biri görmüştür diye de sana yemekten bahsedebilirler hiç belli olmaz duydugunda aaa haberim var diyebilmen için