Eşim mi benmi mantıkli düşünüyoruz

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar bişi sorucam.

Şimdi benim bı evim var eskiden köymuş sonradan şehire dahil edilen çok lüks siteler yapılan bı yer .

Evler gerçek çok güzel ama .
Hep tarla sahiplerine pay verildiği için böyle köy ortamı var hep bahçede uzananalar dedikodular kavgalar .

Birde ulaşım çok sıkıntı
Çok tenha bir yer
Pazar
Market uzak araba şart yani ve bizde araba yok.

Şehir merkezinde güzel evler var eşim diyor evi satalım.Bizim sattigimiz para ile hem ev alabiliriz hem araba hemde borcumuzu kapatabiliriz.

Ama bu kadar ince işçiliği olan şık modern bir eve birdaha denk gelirmiy bilemem.

Sizce mantıklı olan ne.

Normalde merkezde evler daha pahalı olur tezat lik var diye düşünebilirsiniz diye yazıyorum evler çok geniş ferah mis gibi

Sizce mantıklı olan ne

Kızım var araba olmayasi zorluyor bizi.
Ama suda var
Bu sene değil ama senye inşallah araba almış olucaz ozamn fiyatlar ne olur bilmiyorum ama seneye elimize yüklü para gelecek.

Bir taraftan Diyorum sabret seneye araba al sorun bitti eşimde satalim diyor başka bişi demiyor

Kızlar bişi sorucam.

Şimdi benim bı evim var eskiden köymuş sonradan şehire dahil edilen çok lüks siteler yapılan bı yer .

Evler gerçek çok güzel ama .
Hep tarla sahiplerine pay verildiği için böyle köy ortamı var hep bahçede uzananalar dedikodular kavgalar .

Birde ulaşım çok sıkıntı
Çok tenha bir yer
Pazar
Market uzak araba şart yani ve bizde araba yok.

Şehir merkezinde güzel evler var eşim diyor evi satalım.Bizim sattigimiz para ile hem ev alabiliriz hem araba hemde borcumuzu kapatabiliriz.

Ama bu kadar ince işçiliği olan şık modern bir eve birdaha denk gelirmiy bilemem.

Sizce mantıklı olan ne.

Normalde merkezde evler daha pahalı olur tezat lik var diye düşünebilirsiniz diye yazıyorum evler çok geniş ferah mis gibi

Sizce mantıklı olan ne

Kızım var araba olmayasi zorluyor bizi.
Ama suda var
Bu sene değil ama senye inşallah araba almış olucaz ozamn fiyatlar ne olur bilmiyorum ama seneye elimize yüklü para gelecek.

Bir taraftan Diyorum sabret seneye araba al sorun bitti eşimde satalim diyor başka bişi demiyor
Huzur olmadıktan sonra ne yapayım güzel evi ? Eşinizi dinleyin .

Dedikodu, kavga dediğiniz anda düşünmeye gerek yok. Huzur olmadıktan sonra isterse altın kaplamalı ince işçilik olsun, neye yarar. Düzgün insanların oturduğu merkezi yerden almak çok avantajlı.
Çok haklısıniz aslında ama eski evim o kadar kutu gibiydi ki ondan galiba vazgeçemiyorum buradan

O evi evlenmeden mi aldiniz? Evlenmeden onceyse esinizin dedigini yapmayin. 😬
Hatta evlendikten sonra alindiysa da o evde gonlunuz varsa satmayin.. Dag basi olan yerler milyonluk yerlere donusebiliyor birkac yil icinde.

Araba alinca sorun cozuluyorsa bence 1 seneligine yol cekmeye deger. Insanin yasadigi ev onemli.. Bazi insanlar icin evin konumu, merkezi olmasi vs. onemli olabilir ama benim icin evimin ferah ve guzel olmasi daha onemli. Icime sinmeyen bir evde temizlik yapmak bile icimden gelmez benim. 🙄

Back
X