Eşim mi anormal yoksa ben mi ?

eşimin poposuna vururum bazen şakasına ona bile kızar sen yapıyon ya derim sen bana yapma ben erkeğim der
biraz acayip geldi bana da ilerde farklı şeyler isteyecek sanırım
İşte demek istediğim bu.Erkek yani sonuçta neden istesin ki. Ben bile istemem.
Ne gibi farklı şeyler?

Velvette Velvette sizin de görüşünüzü alabilir miyim 🤭

Erkeklerin G noktası gibi bir şey aslında o bölge. Yani bazıları, açık fikirli olanları, bunu kafaya takmayanı isteyebilir. Bu eşinizin cinsel tercihi farklı demek değil. Kendisi, cahil cüheyla bir çok konunun iddia ettiğinin aksine erkek demek :KK45:

Erkeklerin G noktası gibi bir şey aslında o bölge. Yani bazıları, açık fikirli olanları, bunu kafaya takmayanı isteyebilir. Bu eşinizin cinsel tercihi farklı demek değil. Kendisi, cahil cüheyla bir çok konunun iddia ettiğinin aksine erkek demek
Çok şaşkınım. 8 yıllık evliyiz ve nerden çıktı bu düşünce bilmiyorum. Ya insan karısına parmakla beni der mi? Güldürmek için bile olsa :olamaz:
Peki sizce konuşmalı mıyım? Ne diyeyim yani🙁

Merhaba.
Soracağım şey bana da çok tuhaf geliyor ama artık ben mi anormalim yoksa eşim mi bilmem lazim şimdiden kusura bakmayın konu için.

8 yıllık evliyiz. Birkaç aydır eşime bir haller oldu. Özellikle de ilişkiye giremediğimiz zamanlarda kalçamla oynamaya bayılır. (ters ilişki durumu yok kesinlikle) ilk önce sen de bana dokun demeye başladı. Ben sana dokunuyorum sende beni tanı falan dedi. İlk zamanlar istemesem de çok bişey dememiştim.
Birkaç gün önce iyice abarttı. Ben istemeyince önce benden iğreniyor musun falan dedi. Evet iğreniyorum o başka.
İstemediğimi belli edince de ben sana yapıyorum sen neden yapmıyorsun dedi ve küstü.
2 gün sonra yine yaklaşınca tamam dediğin gibi olsun dedim.Ya insan karısına parmakla beni der mi? Çok sinirim bozuldu o an bozmak istemedim sadece sus konuşma bari dedim.
Sorunuz olursa cevaplarım. Lütfen söyleyin hangimiz anormaliz. Tekrar isterse ne demeliyim?
Bu çok normal. Bi söylem değil bi erkek için .istemediğiniz bi şeyi yapmayın derim sorun neyse açık açık söyleyin ona .tek kişi değil iki kişi arayın çözümü .o sizin eşiniz ve size herkesten daha yakın olan kişi .

Çok şaşkınım. 8 yıllık evliyiz ve nerden çıktı bu düşünce bilmiyorum. Ya insan karısına parmakla beni der mi? Güldürmek için bile olsa :olamaz:
Peki sizce konuşmalı mıyım? Ne diyeyim yani🙁

Bence ayıplayarak utandırırsınız adamı yazık. İnsan karısıyla açık açık cinselliğini konuşamayacaksa da napsın.

Bu çok normal. Bi söylem değil bi erkek için .istemediğiniz bi şeyi yapmayın derim sorun neyse açık açık söyleyin ona .tek kişi değil iki kişi arayın çözümü .o sizin eşiniz ve size herkesten daha yakın olan kişi .
Tekrar ima ederse konuşayım o zaman
Bence ayıplayarak utandırırsınız adamı yazık. İnsan karısıyla açık açık cinselliğini konuşamayacaksa da napsın.
Yani normal diyorsunuz. En iyisi konuşmak galiba. Ama senin eğilimin mi farklı da denmez ki adama😬
Ben mi açık açık konuşayım konu sahibinin kocasıyla
Baktı ki ben yapamıycam sizden istedi demekki😄 e haklı 😄

Kocanızı bu konuyla ilgili sorguya çekmeyin. Yani direk bu konu pat diye sorulmaz bence. Bunu ögrenmek anlamak istiyosanız ilişkide ne kdr ileri gittigini kontrol edin. Yani serbest bırakın bakalım neler yapacak ne kdr ileri gidecek. Sabredin bekleyin.
Direk sorarsanız ters teper gizler anlatmaz diye düşünüyorum

Erkeklerde prostat orgazmi diye bir olay var. Esiniz bir sekilde ya deneyimlemis, ya okumus/izlemis. Bunun cinsel yonelimle bir alakasi yok.

Ayrica bir erkek yine prostat orgazmi icin parmak disinda oyuncaklar da kullanabilir veya partnerinin kullanmasini isteyebilir. Kadinin bir oyuncakla veya takma penisle (strapon denir) erkegi tatmin etmesi gibi bir cinsel eylem mevcut. Buna da pegging deniyor. Tabii ki butun bunlar cinselligin daha farkli boyutlari, cogumuzun yasayacagi seyler degil. Ama esinizle konusmadan once bence siz de ufak bir ön araştırma yapabilirsiniz.

X