- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi purpleflower35
Konu özelinde bunu okuyan herkese söylemek lazım. Kimse gençliğinin en aktif en istekli yıllarını böyle tüketmek zorunda değil. Cinselliğin yaşanmayışı boşanma sebebidir. Eşlerimize bunu yapmaya hakkımız yok.9 senedir opusurken bile zevk almazken, seksi gorev olarak gorurken akliniz nerdeydi? Esiniz isteksizlesmek icin 9 sene iyi dayanmis
Sırf eleştiri mi yapıyorum?Konuşmadığımı nerden biliyosunuz sırf eleştiri için yazmayın ben derdime çözüm arıyorum sizşn yargınızı değil böyle sert yorum yapanlarıda ben sağlıklı bulmuyorum
Var hep sarılırız birbirime şefkatliyizLibido fıtrat , stres falan diyelim de öpüşürken bile arzulamamak farklı bir olay diye düşünüyorum.Bu sorunu tek çözemezsiniz anladığım kadarıyla karşılıklı olarak böylesiniz. Birinden biri istekli olsa diğeri teşvik olurdu belki bilemedim. Peki temasınız var mı ? Uyurken tv izlerken falan
Şefkat farklı tutku farklı bişeydir. Annenize de sarılırsınız ama eşinize sarılmanız farklıdır anlatabildim miVar hep sarılırız birbirime şefkatliyiz
Tanımanıza gerek yok bi insana kşvae davranmanız için direk kabalığı seçiyorsan merhamet ve vicdan sorununuz varSırf eleştiri mi yapıyorum?
Terapi, doktor önerisini kim veriyor?
Karşınızda psikoloğunuz ya da anneniz yok.
Konu açarsınız herkes fikrini yazar.
Ay canım vah bebeğim kiyamam sana diyecek halimiz yok. Sizi tanımıyoruz.
Tutku yok malesef hiç olmadıŞefkat farklı tutku farklı bişeydir. Annenize de sarılırsınız ama eşinize sarılmanız farklıdır anlatabildim mi
Hanımefendi kendinize gelin.Bilmiyosan yazma ozaman ben bilenlere sordum git kendi psikolojini düzelt önce kime kızıpta gelmişsin benden çıkarıyosun
Siz mi bilgilisiniz gidin allah aşkına sizinle uğraşamam kavga çıkarmaya gelmişsşniz konumaHanımefendi kendinize gelin.
Kimseye kızıp da gelmedim.
Kaç yaşında kadınsınız kim bilir?
Yaptığınız saçmalıklara dönüp de bir bakın.
Komik oluyorsunuz.
Bilgisiz bilgisiz boomer yorumlar yapıyorsunuz.
Psikolojiden haberiniz olsa 9 senedir öpüşmek niye zevk vermiyor diye düşünürdünüz.
Çoktan terapiye başlardınız.
Evet aynen öyle yapmışım sayın üye.direk kabalığı seçiyorsan
Ayni fikirdeyim. İş stresi gerçekten mahvediyor insanı. Stresten ağlayarak uyuyup uyanırken seks düşünemiyordum. Erkekler de böyleler.
Stres dışında şu da olabilir. Öpüşürken bile zevk almadığını gördüğüm partnerimi bir süre sonra arzulamam bile. Keşke ilk başlarda tedavi için sizin çabanız olsaydı.
Evlendikten sonra dedim ben de. Eş de olsa sevgili de olsa öpüşürken bile zevk almıyorsanız karşınızdakinin sizi arzulamasi mucize.
Psikologa gitmelisiniz. Öpüşürken bile zevk almamanın altında başka sebepler olabilir.
Ben nereden bilebilirim çözüp çözemeyeceğini? Zaten ten uyumu denen şey ne ben onu hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum. Cinsel arzusu yüksek birine ten uyumsuzluğu engel mi olacak? Sizin hormonlarda bile sorun olabilir. Önce hormonlara baktırıp sonra terapiye gidin.
KesinlikleAyni fikirdeyim. İş stresi gerçekten mahvediyor insanı. Stresten ağlayarak uyuyup uyanırken seks düşünemiyordum. Erkekler de böyleler.
Bu kadar sert olmaya gerek yok arkadaş sadece sorununu paylaşmış ilgilenmıyorsanız hiç yorum yapmazsınızHanımefendi kendinize gelin.
Kimseye kızıp da gelmedim.
Kaç yaşında kadınsınız kim bilir?
Yaptığınız saçmalıklara dönüp de bir bakın.
Komik oluyorsunuz.
Bilgisiz bilgisiz boomer yorumlar yapıyorsunuz.
Psikolojiden haberiniz olsa 9 senedir öpüşmek niye zevk vermiyor diye düşünürdünüz.
Çoktan terapiye başlardınız.
En başından beri yol gösterici yorum yapıyorum. Bir yorumum hoşuna gitmedi diye beni itham etmeye başladı. Bu tavrından sonra istersem sert olurum.Bu kadar sert olmaya gerek yok arkadaş sadece sorununu paylaşmış ilgilenmıyorsanız hiç yorum yapmazsınız
Size çok teşekkür ederimMerhaba size biraz moral vereyim çoğu insan böyle emin olun ben çok duyuyorum çevreden yalnız değilsiniz yani. Evet belki önemli bir sorun olarak görünebilir ama herşey sizin elinizde en iyi terapist sizsiniz aslında siz kendinizi ikna edip inanırsanız hepsinin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Bunun için kimseye tonlarca para dökmenize gerek yok. Sizi sizden başka kimse anlayamaz. Sadece sabır ve tevekkül edin. Sakın böyle birşey için de yuvanızı bozmaya kalkmayın.
Emin olun hiçbirininki göründüğü gibi değil sadece çoğu dışa yansıtmıyor çok mutlu pozları kesiyorlar. Cinsel sorunları geçtim birçoğunda aldatma, ihanet, sevgisizlik, saygısızlık daha birçok şey var sırf menfaatler uğruna iyi anlaşıyormuş gibi görünen çok çift var. Siz şükredin ki eşiniz iyi bir insanmış diğer sorunlar da bir şekilde çözülür inşallah gözünüzde fazla büyütmeyin.Size çok teşekkür ederimettafımdaki evli çiftlere bakıyorum hiçte tutkulu görünmüyolar gerçi bilemem özel hayatlarını ama bilmiyorum çoğunluğun mı evliliği böyöe yoksa sadece benim mi anlsttığım zaman burda herkesin çok güzel cinsel hayatı varmış gibi çözmeyi okadar çok istiyorumki neden mahrum kalıyorum bu mutluluktan
Evet çok şükürki cinsellikten başka sorunumuz yok saygımız sevgimiz var birbirimize eşim her istediğimi yapar bi dediğimi iki etmez işte uzamanlar konuşuyor ya evliliğin yüzde 80 ni cinselliktşr cinsellik olmayan evlilik kötüdür tmeye mahkumdur gibi açıklamalar yapıyolar bunlar kafamı karıştırdı moralim bozuldu ozaman dedim herkesşn cinsel hayatı süper ozaman eşim beni birgün aldatır hemde ben bu zevkten mahrumum diye üzülüp endişe ettimEmin olun hiçbirininki göründüğü gibi değil sadece çoğu dışa yansıtmıyor çok mutlu pozları kesiyorlar. Cinsel sorunları geçtim birçoğunda aldatma, ihanet, sevgisizlik, saygısızlık daha birçok şey var sırf menfaatler uğruna iyi anlaşıyormuş gibi görünen çok çift var. Siz şükredin ki eşiniz iyi bir insanmış diğer sorunlar da bir şekilde çözülür inşallah gözünüzde fazla büyütmeyin.
Çok teşekkür ederim sağolun baya moral verdiniz banaBoşverin siz o uzman dedikleriniz kaç kez evlenip boşanıyor bi de evlilik terapisti oluyorlar çok komikkelin melhemi olsa önce kendi başına sürermiş. Sizin şükür ki başka derdiniz yokmuş o yüzden dert üretmişsiniz kendinize boşverin hayat o kadar uzun değil size iyi gelecek başka şeylere yönelin
Adam gibi seks bile yapmadan nasıl çoluk çocuğa karışıyorsunuz hayret doğrusu.ben yıllardır korunmasız ilişkiye girerim uzun uzun tık yok9 yıldır evliyiz eşimde isteksizlik var libidom düşük çünkü kafam dolu işler yüzünden seni çok seviyorum diyor bana yalanmış gibi geliyo bende de isteksizik var ben zaten hiç birzaman ilişkiden zevk almadım öpüşmeden bile o zevk nadı bişeydir bilmiyorumama ben düzeltmek istiyorum nası düzelticeksem çünkü en başından beri böyeydim ben bu duruma çok üzlüyorum çabalıyorum benimde bi cinsel hayatım olsun diye ama eşimde de isteksizlik var bizde görev gibi oluyo bu iş eşim evlenmeden önce peşimde çok koştu beni çok sevdiğine inanarak evlendim ben aşık değildim sevgi şefkat vardı ama. Hiç bşr zaman tutkulu bi ilişkimiz olmadı sevgi şefkat saygı bunlarda sıkıntı yok ama. Birde ilk zamanlar vajinusmustum ben 2 sene sürdü sonra çocuklar oldu durum bu düzelme iihtimali var mı sizce çok üzüldüğüm bi durum bu herkesşn cinsel hayatı çok mu iyi benimkisi hep eksik sinirim bozuluyo