Eşim kumru yumurtasını eline aldi

Çok tatlisiniz ya :) annesi oturduysa bir sey olmaz

Seneler once benim camimin onunede bir kus yuva yapmış ve yumurtlamisti. genelliklede üstünde oluyordu,ben anne kusun olmadigi bir gun yumurtayi elime aldim kucuk kizima gostermek icin,ve geri yerine koydum.Sonra anne kus birdaha hic gelmedi oraya yuvada yumurtada oylece kaldi.Ama ben dokunulmayacagini bilmiyordum.

Pilav koydum dün pencereye :)

Üzülme öğrenmiş oldun bidaha yapmazsın canım

Insan kokusu meselesi biraz söylentiden ibaret, yalnız anne kuşu çok korkutursanız yumurtaları gerçekten bırakır ürkütmeyin.

Çocuk aklımla babannemin balkondaki demir sobası içine iki yumurta bırakan güvercini bana alışsın diye özel güvercin yemleriyle beslemiştim, bir kere yavruların gagasını da sevmiştim, sonra büyüyünce uçup gittiler.

Siz de yuvadan uzağa ekmek yiyecek falan bırakın o zaman daha az kaçar. Yer darsa hiç ellemeyin.

Koku olayını bilmiyordum öğrenmiş oldum sagolun yazdığınız için

Bence sinmemiştir ama siz yine de tedbir olarak dokunmayın.bu arada benin kuşum sarımsak yesem de ağzıma sokuluyor ,o kadar da iyi koku alamıyorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…