İnşallah ya ben zaten asla dokunmam da eşim de artik dokunmaz kızdım onaOlmaz, olmaz korkmayın. Anne oturmasaydı sorun olurdu. Ama bir daha değmeyin.
Olur atarım :)Bir daha yapmasın sadece ay merak ettim ya foto atar mısınız ☺☺ Cok severim oyle şeyleri
Geçen sene bizim balkonun şöminesine de bir güvercin iki tane yumurtladı, bir yumurta kendiliğinden kayboldu, noldu ona bilmiyoruz, diğeri doğdu ama anne sadece geceleri gelip oturdu öldü yavrucak hala ona üzülüyorum, çok alıştırmayın yine de siz kendinizi. Şimdi aynı güvercin yine bizim şömineye yer yapmaya çalışıyor bakalım nolacak. :)İnşallah ya ben zaten asla dokunmam da eşim de artik dokunmaz kızdım ona
Yumurtlayan canlıları bilmiyorum ama koku sinme olayı doğum yapan kedi gibi canlılarla oluyor. Misal bizim bahçeye kedi yavruladi. Daha sonra biz kedilere dokunduk kokuları kayboldu, bizimki sindi. Anne kedi doğal olarak kokusunu alamadı bıraktı gitti biz baktık. Bilmediğimiz için dokunduk sevdik güya. O zaman öğrendik koku önemliymiş. Kumru gelmiş geri oturmuş o zaman kokuya bakmıyor demek ki. Yakınına su ekmek yada ne yiyorlarsa ondan koyma imkanınız var mı :)Merhaba bizim pencerede kumru yuvası vardı eşim yumurtasını getirip bize gösterdi biz zaten görmüştukkızdım ona neden dokundun diye ama iş işten geçmişti . İnsan kokusu sindi yumurtaya ölurmu yavrusu .annesi şuan yumurtasınin üstüne oturdu ama tedirgin oldum yazık günah bişi olmaz değil mi?
Attim:) eşim sayesinde yine kaçtı ama geldi yine.hp elbise sermeye giderdim korkmazdi benden şimdi korkuyor anne kuş☺☺ bekliyorum
Ooo bizimki kaç tane yavru uçtu nurdan :) İnşallah şimdiki de ucarGeçen sene bizim balkonun şöminesine de bir güvercin iki tane yumurtladı, bir yumurta kendiliğinden kayboldu, noldu ona bilmiyoruz, diğeri doğdu ama anne sadece geceleri gelip oturdu öldü yavrucak hala ona üzülüyorum, çok alıştırmayın yine de siz kendinizi. Şimdi aynı güvercin yine bizim şömineye yer yapmaya çalışıyor bakalım nolacak. :)
Aynen .ben biliyordumda dokunmamasi gerekildigini eşim bilmiyoduYumurtlayan canlıları bilmiyorum ama koku sinme olayı doğum yapan kedi gibi canlılarla oluyor. Misal bizim bahçeye kedi yavruladi. Daha sonra biz kedilere dokunduk kokuları kayboldu, bizimki sindi. Anne kedi doğal olarak kokusunu alamadı bıraktı gitti biz baktık. Bilmediğimiz için dokunduk sevdik güya. O zaman öğrendik koku önemliymiş.
Nereye attın cnmAttim:) eşim sayesinde yine kaçtı ama geldi yine.hp elbise sermeye giderdim korkmazdi benden şimdi korkuyor anne kuş
Buraya attim canımNereye attın cnm☺☺ Korkmuş demek ki cok gitmeyin o odaya ☺☺
sayfa 1 de çoğunlukla elbise sermeye gidiyorum :)Nereye attın cnm☺☺ Korkmuş demek ki cok gitmeyin o odaya ☺☺
Rica ederim :))Gördüm cnm ay ne güzel ya doğa olaylarını cok severim ☺☺ Anne kumruteşekkür ederim cnm
Gördüm cnm cok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?