Eşim kumru yumurtasını eline aldi

Ayla01

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
56
47
3
29
Merhaba bizim pencerede kumru yuvası vardı eşim yumurtasını getirip bize gösterdi biz zaten görmüştuk kızdım ona neden dokundun diye ama iş işten geçmişti . İnsan kokusu sindi yumurtaya ölurmu yavrusu .annesi şuan yumurtasınin üstüne oturdu ama tedirgin oldum yazık günah bişi olmaz değil mi?

Olmaz, olmaz korkmayın. Anne oturmasaydı sorun olurdu. Ama bir daha değmeyin.
İnşallah ya ben zaten asla dokunmam da eşim de artik dokunmaz kızdım ona

İnşallah ya ben zaten asla dokunmam da eşim de artik dokunmaz kızdım ona
Geçen sene bizim balkonun şöminesine de bir güvercin iki tane yumurtladı, bir yumurta kendiliğinden kayboldu, noldu ona bilmiyoruz, diğeri doğdu ama anne sadece geceleri gelip oturdu öldü yavrucak hala ona üzülüyorum, çok alıştırmayın yine de siz kendinizi. Şimdi aynı güvercin yine bizim şömineye yer yapmaya çalışıyor bakalım nolacak. :)

Yumurtlayan canlıları bilmiyorum ama koku sinme olayı doğum yapan kedi gibi canlılarla oluyor. Misal bizim bahçeye kedi yavruladi. Daha sonra biz kedilere dokunduk kokuları kayboldu, bizimki sindi. Anne kedi doğal olarak kokusunu alamadı bıraktı gitti biz baktık. Bilmediğimiz için dokunduk sevdik güya. O zaman öğrendik koku önemliymiş. Kumru gelmiş geri oturmuş o zaman kokuya bakmıyor demek ki. Yakınına su ekmek yada ne yiyorlarsa ondan koyma imkanınız var mı :)

Ooo bizimki kaç tane yavru uçtu nurdan :) İnşallah şimdiki de ucar

Aynen .ben biliyordumda dokunmamasi gerekildigini eşim bilmiyodu

Gördüm cnm ay ne güzel ya doğa olaylarını cok severim Anne kumru teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…