- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eşim kumru yumurtasını eline aldi
- Konu Sahibi Ayla01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kumru kumru yumurtası kumru yuvası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilav koydum dün pencereye :)Yumurtlayan canlıları bilmiyorum ama koku sinme olayı doğum yapan kedi gibi canlılarla oluyor. Misal bizim bahçeye kedi yavruladi. Daha sonra biz kedilere dokunduk kokuları kayboldu, bizimki sindi. Anne kedi doğal olarak kokusunu alamadı bıraktı gitti biz baktık. Bilmediğimiz için dokunduk sevdik güya. O zaman öğrendik koku önemliymiş. Kumru gelmiş geri oturmuş o zaman kokuya bakmıyor demek ki. Yakınına su ekmek yada ne yiyorlarsa ondan koyma imkanınız var mı :)
Üzülme öğrenmiş oldun bidaha yapmazsın canımSeneler once benim camimin onunede bir kus yuva yapmış ve yumurtlamisti. genelliklede üstünde oluyordu,ben anne kusun olmadigi bir gun yumurtayi elime aldim kucuk kizima gostermek icin,ve geri yerine koydum.Sonra anne kus birdaha hic gelmedi oraya yuvada yumurtada oylece kaldi.Ama ben dokunulmayacagini bilmiyordum.
Çok tatlisiniz ya :) annesi oturduysa bir sey olmaz
Allah razı olsun ne kadar merhametlisiniz
Koku olayını bilmiyordum öğrenmiş oldum sagolun yazdığınız içinYumurtlayan canlıları bilmiyorum ama koku sinme olayı doğum yapan kedi gibi canlılarla oluyor. Misal bizim bahçeye kedi yavruladi. Daha sonra biz kedilere dokunduk kokuları kayboldu, bizimki sindi. Anne kedi doğal olarak kokusunu alamadı bıraktı gitti biz baktık. Bilmediğimiz için dokunduk sevdik güya. O zaman öğrendik koku önemliymiş. Kumru gelmiş geri oturmuş o zaman kokuya bakmıyor demek ki. Yakınına su ekmek yada ne yiyorlarsa ondan koyma imkanınız var mı :)