Yaa evet çok taktımben de sigaradan hiç hazetmem,
ama çok takmış görünüyorsunuz.
evet eşinizin size yalan söylemesi hoş değildi, ama konuşup bir plan yapmışsınız, bundan sonra biraz rahatlamanız gerekiyor artık.
Baştan sona haklısınız. Sanki sizi sigara adında biriyle aldatıyormuş gibisiniz demişsiniz ya tamda öyleyimYapmanız gerek buydu tebrik ederim.
Ama
Neden bu sigara meselesini dünyanın sonuymuş gibi abartıyorsunuz anlamadım.
Kendim içtiğim için demiyorum yanlış anlamayın, ama evrene sürekli sigara yüzünden şu olursa bu olursa enerjisi gönderirseniz, size döner.
Sanki sizi sigara adında biriyle aldatıyormuş gibisiniz.
Tepkileriniz çok büyük. Dışardan cool içerden vayvaylı
Aynen öyle gibisiniz. Dudakları ellerine.. sanki birini öpüyor okşuyor sonra size geliyor gibiBaştan sona haklısınız. Sanki sizi sigara adında biriyle aldatıyormuş gibisiniz demişsiniz ya tamda öyleyim
aslında başlamayı istemiyorum. Sevmem kokusundan rahatsız olurum. Sadece başlamış numarası yapıp eşimi üzmek istiyorum. Ama size bu satırları yazarken bile saçmaladığımın farkındayım. Umarım sabah uyandığımda düzelirimSigarayi biraktiricam diye sigaraya baslamayi dusuneni ilk defa goruyorum.
aslında başlamayı istemiyorum. Sevmem kokusundan rahatsız olurum. Sadece başlamış numarası yapıp eşimi üzmek istiyorum. Ama size bu satırları yazarken bile saçmaladığımın farkındayım. Umarım sabah uyandığımda düzelirim
Kent ağır bir sigara ve 10-15 tane çok bir rakam değil mi?Aynen öyle gibisiniz. Dudakları ellerine.. sanki birini öpüyor okşuyor sonra size geliyor gibi
Bu Evren ilişkisine de kimse inanmıyor nedense.
Düşünceleriniz söylemleriniz olur, Birgün dua kapınız açık olur da kabul oluverir Allah korusun.
Dünya da ne zor durumlar var, bi bunun için harap oluyorsanız böyle dünyanın zorluğuna mücadeleye gücünüz kalmayacak.
Yakın bitane sizde şimdi, intikam için değil ama istediğiniz için.
Ve eşiniz gayet anlayışlı bence sigara kullanan tiryaki birine göre, zaman tanıyın kendinize de ona da.
( tiryaki olur diye korkuyorum diyorsunuz ama eşiniz baya tiryaki. Tadına bakan herkes birgün tiryaki olur derler :)))
Vallaha şuan kalbime ağrı girdiSiz arada bana da ugrayin lutfen..sigarayi birakmak istiyorum da..))
Saka bir yana esinize tutumunuzu ilk actiginiz konuda hic begenmemistim.ama simdi oturup guzelce konusmaniz baski kurmamaya calismaniz hosuma gitti..fakat fazla abartiyorsunuz.Sigara tamam zararli ama stres te cok zararli..relax..
Ne olmus tiryaki ise?Bende tiryakiyim..ve birakabilmistim daha once..bir yil hic icmemistim.sonra yine basladim ama eminim ki istersem yine birakirim..dunyanin sonu gibi davranmayin lutfen..Vallaha şuan kalbime ağrı girdiUyuyan Adamdan Nefret arkadaşımız da yazmış ya eşiniz bayaga tiryaki diye. Bittim ben
Günde fix 2-3 tane içse bile tiryaki yani onu söylemeye çalışıyorum.Kent ağır bir sigara ve 10-15 tane çok bir rakam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?