Eşim kontrolcümü ?

Öyle hakaret edip sigaranızı kırınca sizde paketini alıp tek tek kırsaydınız keşke. Terbiyesiz herif.
Seviyorum demişsiniz. Ya gerçekten bu sevgi anlaşıyı çok zararlı. Nesini seviyorsunuz mesela?? Bana karışamazsın ben karışırım, yok şerefsizim sana bıraktırıcam, yok salaksın gerizekalısın.. bunları yapan adam daha neler diyordur kim bilir. Ee? Nesini seviyorsunuz, sevgi bu mu?

Narsistik kokular alıyorum. Sigara içmeyen biri ile birlikte olmak istiyorsa sizle evlenmeseymiş. Muhtemelen sizi düşündüğünden değil ona ilk defa hayır demişsiniz ya ondan iş inada binmiş. Bir nevi sen bana nasıl hayır dersin demek istiyor.

Bu ne biçim adam ya ? Ne sanıyor kendini
Dişinizi göstermezseniz daha çok yaşarsınız böyle şeyler ve bunlar normal değil. Kendinize bu muameleyi reva görmeyin ve bu saygısızlığı kendinize yaptırdıkça eşinizin gözünde de küçüleceksiniz ve değeriniz azalacak buna emin olun.
Demeyecek karım ne güzel susuyo, sakin vs aksine onun bilinçaltında kendine değer vermeyen, hakkını dahi arayamayan ezik biri olarak işleneceksiniz buda günde güne size tavırlarını sertleştirecek. Bence acil bir çift terapistine gidin ağırlığınızı koyun.

O kırdığı sigaranın üstüne bi tane daha yakmaniz lazımdı. Kaç yaşında kadinsiniz bu adamın asagilamalarina neden katlaniyosunuz? "Ben içiyorum, içmeye de devam edicem, canım isterse günde bi paket icicem, işine gelirse" demek çok mu zor?

Sizin yaptığınız da yanlış yani su içip hemen sigara içmek kötü bir görüntü esinizde hakaret etmiş oda çok yanlış karşılıklı saygı çerçevesinde konusamamissiniz sigarayı bu şekilde kimse kimseye biraktiramaz eşiniz empati kuramıyor kaba geldi biraz

Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorum
Eşin senle işlerini yapıp kendi de rahat rahat pes oynamak için evlenmiş.

Sen onu sevdiğin için bunlara katlandığını söylüyorsum ama o bir fedakarlık yapmayı bırak üstüne biniyor. Sevdiğine böyle şeyler diyen adamın sevgisinden şüphe ederim.

Eşiniz öfke kontrolü olmayan ya da kontrolcü biri değil. Basbayağı saygısız bencil iğrenç biri.

Toksik bir ilişkinin içerisindesiniz

muhtemelen konu sigara falan degil,
baska bir konuda cok nazik ve kibar bir beyefendi de konu sigayara gelince boyle davrandigini sanmiyorum.

esinizin huyu cok cok pis.
ama siz boyle seviyorum diyorsunuz.
Simdi ne demek dusuyor bize, bilemedim.

Adamın özünü alıp mikroskopla incelesek yine de içinde iyilik bulamayacağımıza eminim

Ben karışamazmışım ona
neden karışmazmışsınız siz onun malı mıymışsınız?
sizde çalışıyorsunuz değil mi?
ben erkeğim ben yaparım diyorsa eğer çalışıyorsanız maddi herşeyi de o karşılayacak o zaman

terbiyesiz adi.. salak s.. tir git diyen insana nasıl sert bir şekilde haddini bildirmiyorsunuz?
bide ailesi biliyor mu sigara içtiğinizi? onlar da laf ediyorsa bakın nasıl bıraktırdım yapmak için mi yapıyor acaba

Hay agzina saglik. Konu sahibi de ins az nasiplenir su yorumdan da gozunu acar biraz.

Olay sigara değil saygısızlık ama bazı kadınlar böyle sever.

Siz kendinize saygı duyduğunuz gün, bu adamla 1 dakika bile geçirmek istemeyeceksiniz.

Sağlığınızı düşünmesi başka ama eşiniz sizin sağlığınızı düşündüğünden değil de ben erkeğim ne dersem o olur diye düşündüğünden karışıyor, söylediği sözler çok çirkin.
O sigara içmese siz de içmeyeceğinize dair söz vermiş olsaydınız da sözünüzü tutmasaydınız tamam ama ikiniz de sigara içiyormuşsunuz, üstelik o size karışma hakkını kendinde bulurken siz ona karışamazmışsınız, yok öyle bir dünya.

Bizde eşimle sigara içiyoruz, evlenmeden önce de içiyorduk, ikimizde birbirimizin sigara içtiğini bilerek evlendik, bazen ben günlük sigara limitimi kaçırınca çok içmişsin bu kadar sigara içme der ama bilirim ki sağlığımı düşündüğünden diyor, ki zaten biliyoruz sigara savunulacak bir şey değil sağlıksız.

Sigara sağlıksız bırakmayı kendiniz istiyorsanız bırakırsınız ama sırf sizi kontrol altına alıp dediğini yaptırmak istediği şeylere boyun eğip ezdirmeyin kendinizi, eşiniz olması her şeyinize karışacağı anlamına gelmiyor herkes duracağı yeri bilmeli ve kendinize hakaret ettirmeyin.

Tam da dediğiniz gibi inada bindiriyor

Sigara içenler iyi bilir ki en sinir oldukları şey sigaralarına karışılmasıdır. Çok zor durum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…