Eşim kıyafetini yırttı , ben de ona tokat attım

Sezer ergör narsist videolarını izleyin mutlaka.
Sorularınızın bütün cevapları orada sonrada bir aydınlanma yaşıyorsunuz zaten.
Bu adamdan bir an öncede kurtulmanın yollarını aramaya başlarsınız o zaman.

Bana başlarda diyordu ki sen kesin beni iyileşene kadar kullanırsın iyileşince tekmelersin . Tatilde de (çok iyi olduğum dönem) bana sokakta hakaret etmesine rağmen susabildiğim dönem yani , dediki sen de bu anksiyete olmasaydı sen doktor okmuştun çok zekisin sen bana bakmazdın felan diyor

Ailem in durumu normal . Benim durumumda iyi yani sağlık bakanlığındayım

Size bir şey diyeyim mi yaklaşık 4 Yıldır terapi alıyorum çok yol kat ettim. Bir günden bir güne eşim of demedi. Deseydi sanırım bugünlere gelemezdim iyileşmezdim. Bazı günler bana dokunmasına bile katlanamıyordum haftalarca sabretti.
Bunu kıyas için demiyorum sakın yanlış anlamayın. İlk eşim de sizinki gibiydi bi an dedim acaba yeni eşi mi yazdı bu konuyu. Sürekli sorunlu olduğumu söylerdi ki ondan ayrıldıktan sonra bile sorunu kendimde aradım hep. Maalesef o kişiden ayrılmadan rahat nefes almanızın imkanı yok.

Eşiniz gerçekten narsist. Sizin anksiyetenizi görmüş, sizi kurban olarak seçmiş. Kolaylıkla da bırakabileceğini sanmıyorum sizi. Ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok manipüle edilmişsiniz. Terapiye devam etmenizi ve kendinize odaklanıp bu evliliği sonlandırmanızı tavsiye ederim.
Dipnot olarak; şiddet kadından veya erkekten gelsin, ne denli ufak olursa olsun, hangi şartlardan doğarsa doğsun, doğru değil. Yaptığınız çok büyük bir yanlış. İnanın, sizi anlıyorum ama. Narsist biriyle beraber olmak çok zordur. Lütfen bununla ilgili de araştırmalar yapıp destek alın.

Lüks psikolog da işe yaramamış. İkinizde birbirinizden beter olmuşsunuz. Ne demek tokat atmak. Kimse kimseye fiziksel şiddette bulunmamalı. Ayrıca 8 ayda evlenmek nedir yahu.

Ben de bunu beklerdim ama benimki bana önce ağzıma ediyor en ufak gerginliğimde sonra sarılıyo her zaman yanındayım diyip duruyor

Çok üzülüyorum dün evde hiç konuşmadım onunla ilk defa . O da benle konuşmadı . Uzak durduk . Dikkat çekme çabaları oldu hiç laf atmadım yanına gitmedim normalde giderim yine ben kendimi suçlar onu anlardım . Çok vicdan çekerim çünkü ben . Ama dün yapmadım . Bugün oldu hala ne aradı ne sordu . En son mesajlarda evet ben sana iyi gelemem haklısın felan demişti onlar . Böyle nasıl nereye varacak bilmiyorum

ikiniz de çok toksiksiniz bence birbirinize daha ciddi zarar vermeden ayrılın

Tom ve Jerry gibisiniz gerçekten birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Bunun farkında olup hala niye birbirinize bağlısınız. Neyini zorluyorsunuz birbirinizi döverek lvl mı atlıyorsunuz?

Neredeyse 1 yıllık konuymuş, konu sahibi en son hamileyim eşim benden boşanmak istiyor diye konu açmış.
Umarım iyidir

Kocanız 5 yaşında mı? Çekilecek dert değil valla

Oyy eski konuymuş bir de hamile kalmış -_-

morleylakkk nereden gördünüz de hortladı konu

Neredeyse 1 yıllık konuymuş, konu sahibi en son hamileyim eşim benden boşanmak istiyor diye konu açmış.
Umarım iyidir
hemde burda bu konuyu açtıktan 2 ay sonra hamileyim yardım edin diye konu açmış. bir aylık hamile olsa en az. bir ayda karar vermiş çoçuk yapmaya ve yapmış. itinayla okudum mesajları herkes boşan demiş çocuk yok rahat et demiş. ama sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…