• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Kıskançlıktan Kafayı Yemiş Olabilir mi?

Merhaba Arkadaşlar;

Dün eşimin giydiğim kıyafetlerle ilgili sürekli karıştığına ve beni nasıl kısıtlamaya çalıştığına dair bir konu açmıştım, bugün sabahtan da içi rahat etsin diye ona çalıştığım yerde kahve ikram ettim ama odama gelen her erkeği inanılmaz kıskandı.
Normalde de işim gereği çalışanlardan ya da dışardan misafirlerim oluyor ve eşimin zihniyetine göre hepsi beni görmek için, benimle konuşabilmek için bir bahane bulup yanıma geliyorlarmış da hepsinin bana ilgisi varmış !
Erkeklerle iş gereği konuşmamı bile kaldıramıyor, ben zaten sakin yapıda bir insan değilim olduğum her yerde rezillik çıkartma potansiyeline sahibim, o bunları çok iyi bildiği halde üstüme geliyor, sanırım kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyor, ne yapıcam ben böyle !
Eşinizle aynı yerde mi çalışıyorsunuz?

Ben bazen şunu düşünüyorum ve görüyorum
Herkes hemcinsini iyi tanır nerede nasıl davrandığını neyi ne niyetle yaptığını çok çoook iyi bilir(kendinden düşün :) )
Zamanında aynı olayları yaşamış birisi olarak yazıyorum bunu (eşim değil sevgilimdi)
Deliye dönerdi onunla konuşma bunun niyeti şu öbürünün aklında şu var beriki şunu düşünüyor...
Yok hayatım olur mu öyle şey saçmalama onları ben tanıyorum akıllarından öyle şeyler geçmez imkansızzzz senin kuruntun senin saçma sapan kıskançlıkların vs vs
Fakat her defasında olay patlak veriyordu sevgilimin tespitleri doğru çıkıyordu ve karşı taraf dayak yiyip oturuyordu (üzgünüm bu hiç hoşuma gitmezdi ama engel olamadım hiçbirzaman kaba kuvvete, hatta bu halleri yüzünden dahi çoook kavga etmişliğimiz vardı)
En kötüsü insanları savunuyor olmam ve sonunda olayın haklıymışsın hayatıma dönmesiydi..
Belki bazen kulak kabartmak gerek adamlarımızın sözlerine, çünkü bizim göremediklerimizi görebiliyorlar ve çünkü her iki tarafta erkek, anlarlar hallerinden niyetlerinden.

Yolunuz açık olsun :)
güzel anlatmışsınız bende yazmak istedim hatta bir önceki konudada yazmak istedim ama yanlış anlsşılırım diye sustum dekoltrsiz mini eteksizde gayet şık ve bakımlı olunsbilir bence bi deneyin derim

güzel anlatmışsınız bende yazmak istedim hatta bir önceki konudada yazmak istedim ama yanlış anlsşılırım diye sustum dekoltrsiz mini eteksizde gayet şık ve bakımlı olunsbilir bence bi deneyin derim
yok yanlış anlamazdım ama mevzu dekoltesiz mini eteksiz şık olunmaz değil ki, mevzu; beni en açık halimle görüp beğenmiş olmasına rağmen, benim giyim ve hatta hayat tarzımdan eşim için vazgeçiyor olmak..

bence de öyle ama kim olabilir ki
şu veya bu değil benim eşimin iş arkadaşlarının çoğu erkek ama ciddi manada öyle iğrenç muhabbetler dönüyor ki çalışan bayanlar hakkında inanamazsın diyor regl gününü bildiğini övüne övüne anlatan var gel de delirme diyor :kahve:

yok yanlış anlamazdım ama mevzu dekoltesiz mini eteksiz şık olunmaz değil ki, mevzu; beni en açık halimle görüp beğenmiş olmasına rağmen, benim giyim ve hatta hayat tarzımdan eşim için vazgeçiyor olmak..
gurur açısından bakarsan evet aynen öyle oluyor bende bana birşeyler yapmamın söylenmesinden hiç hoşlanmama hatta inadına tersini yapasım gelir söyleyen kim olursa olsun ama eşiniz haklı bence ne kadar eleştirilecek olsamda bunu söylemek zorundayım nerdeyse kırk yaşına geldim neredeyse 20 senedir erkeklerin çogunlukta oldugu yerlerde çalışıyorum inanın o hem cinslerini daha iyi tanıyordur gerçi biraz abartı sosu eklemiştir kıskançlık ve sahiplenme duygusuyla ama yüzde 70 haklı oldugunu düşünüyorum
beni böyle begendi böyle kabul etsin fikrine gelirsek evet çok mantıklı ama hayatta herşey mantıkla açıklanmıyor bazen duygular yönetiyor insanı sizi sahiplendiginden dolayı daha fazla digerlerinden sakınmak istiyor olabilir bu söylediklerim tamamen genel olarak fikirlerimdir eşiniz çokmu aşırıya kaçıyor siz çokmu aşırı dekolte giyiniyorsunuz bilemiyorum kabul edilebilirlik sınırları içinde ise herşey ortak bir yol bulunabilir

Kendimden pay biceyim, normalde anlayisi ve pek kiskanc olmayan biriyim. Ama ne zaman sevgilimin bana ilgisinin sevgisinin azaldigini hissetsem (oyle olmasa da) her seyi kiskanmaya basliyorum. Normalde boyle degilse bu tarz bir durum olabilir mi ki?

Eşini al karşına ciddi bi konuşma yap psikoloğa git de böyle devam edersen boşanırım de.ben nerde ne giyecegimi kime nasıl mesafe koyacagımı bilmiyomuyum de

doğru bir tespit ama ikimiz arasında bu problemler de var maalesef :KK43: ve gitmez ki terapiste filan..
Sizin ilişkinizde tedavi olması gereken sizdiniz ama.
Öfke kontrolünüz yoktu.
Belki adam size kıskanmakla ilgili birşey söylediği zaman Allah bilir neler söylüyorsunuz, konuyu anlamaktan ziyade kavgayla uğraşıyorsunuzdur. Olamaz mı :işsiz:

Kendimden pay biceyim, normalde anlayisi ve pek kiskanc olmayan biriyim. Ama ne zaman sevgilimin bana ilgisinin sevgisinin azaldigini hissetsem (oyle olmasa da) her seyi kiskanmaya basliyorum. Normalde boyle degilse bu tarz bir durum olabilir mi ki?
bakın bu fikirde mantıklı son zamanlarda eşinizi ihmal etmiş olabilirsiniz yada onun kendine güveni azalmıştır diger mesajımda yazdıgım etkenleride bir arada düşünürsek top yekün deliriyor demekki;)

Sizin ilişkinizde tedavi olması gereken sizdiniz ama.
Öfke kontrolünüz yoktu.
Belki adam size kıskanmakla ilgili birşey söylediği zaman Allah bilir neler söylüyorsunuz, konuyu anlamaktan ziyade kavgayla uğraşıyorsunuzdur. Olamaz mı :işsiz:
tabi ki bende sakinlikle karşılamıyorum onun tepkilerini ancak sürekli küfür hakaret de etmiyorum sonuçta hiçbir sorun tek taraflı değil ve benim öfke kontrolüm yok diye o ne yapsa haklı pozisyonda olmuyor..

eşinizin sizi kaybetme korkusu var ondan psikolojik baskı uyguluyor ve yıldırmaya çalışıyor
bence konuşun bana böyle davranarak kendisinden uzaklaştırdığını yaptığının doğru olmadığını
size böyle davranınca ne hissetiğinizi söyleyin ve beni anlayın diyin
ve yaptığı aynı şeyi sana ne yapsam ne yaparsın diyin eşinizi sevdiğinizi ve başkasıyla ilgilenmediğinizi anlatın

böyle bir adam değildi aksine yıllar boyunca hep kadınlarla çalışmış birisi, kendisinin butiği vardı sırf bayan kıyafetleri satıyordu büyük şehrin en merkezi yerinde, ben böyle şeyler yapmadım ama o en bakımlı bayanlarla çalışırken..
Benimki de böyleydi,mini elbiselerime yakışmış derdi,şimdi saçmalıyor kıskançlıktan.
Ben de diyorum ki kişi kendinden bilir işi,bozuluyor.
Ben bozulacağıma o bozulsun.

eşinizin sizi kaybetme korkusu var ondan psikolojik baskı uyguluyor ve yıldırmaya çalışıyor
bence konuşun bana böyle davranarak kendisinden uzaklaştırdığını yaptığının doğru olmadığını
size böyle davranınca ne hissetiğinizi söyleyin ve beni anlayın diyin
ve yaptığı aynı şeyi sana ne yapsam ne yaparsın diyin eşinizi sevdiğinizi ve başkasıyla ilgilenmediğinizi anlatın
çok doğru yazmışsınız, yıldırmaya çalışıyor.. böyle yapmazsa, beni sıkı tutmazsa benim başkalarına gideceğimi söylemişti birara bana

Back