• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Kıskançlıktan Kafayı Yemiş Olabilir mi?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba Arkadaşlar;

Dün eşimin giydiğim kıyafetlerle ilgili sürekli karıştığına ve beni nasıl kısıtlamaya çalıştığına dair bir konu açmıştım, bugün sabahtan da içi rahat etsin diye ona çalıştığım yerde kahve ikram ettim ama odama gelen her erkeği inanılmaz kıskandı.
Normalde de işim gereği çalışanlardan ya da dışardan misafirlerim oluyor ve eşimin zihniyetine göre hepsi beni görmek için, benimle konuşabilmek için bir bahane bulup yanıma geliyorlarmış da hepsinin bana ilgisi varmış !
Erkeklerle iş gereği konuşmamı bile kaldıramıyor, ben zaten sakin yapıda bir insan değilim olduğum her yerde rezillik çıkartma potansiyeline sahibim, o bunları çok iyi bildiği halde üstüme geliyor, sanırım kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyor, ne yapıcam ben böyle !

Merhaba Arkadaşlar;

Dün eşimin giydiğim kıyafetlerle ilgili sürekli karıştığına ve beni nasıl kısıtlamaya çalıştığına dair bir konu açmıştım, bugün sabahtan da içi rahat etsin diye ona çalıştığım yerde kahve ikram ettim ama odama gelen her erkeği inanılmaz kıskandı.
Normalde de işim gereği çalışanlardan ya da dışardan misafirlerim oluyor ve eşimin zihniyetine göre hepsi beni görmek için, benimle konuşabilmek için bir bahane bulup yanıma geliyorlarmış da hepsinin bana ilgisi varmış !
Erkeklerle iş gereği konuşmamı bile kaldıramıyor, ben zaten sakin yapıda bir insan değilim olduğum her yerde rezillik çıkartma potansiyeline sahibim, o bunları çok iyi bildiği halde üstüme geliyor, sanırım kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyor, ne yapıcam ben böyle !
Üzgünüm eşinizin zihniyeti çok kötü.
Kendisiyle konuşan her kadına kötü gözle baktığı aşikar.
Ben evli kalamazdım böyle bir adamla.

Üzgünüm eşinizin zihniyeti çok kötü.
Kendisiyle konuşan her kadına kötü gözle baktığı aşikar.
Ben evli kalamazdım böyle bir adamla.
böyle bir adam değildi aksine yıllar boyunca hep kadınlarla çalışmış birisi, kendisinin butiği vardı sırf bayan kıyafetleri satıyordu büyük şehrin en merkezi yerinde, ben böyle şeyler yapmadım ama o en bakımlı bayanlarla çalışırken..

böyle bir adam değildi aksine yıllar boyunca hep kadınlarla çalışmış birisi, kendisinin butiği vardı sırf bayan kıyafetleri satıyordu büyük şehrin en merkezi yerinde, ben böyle şeyler yapmadım ama o en bakımlı bayanlarla çalışırken..
Olabilir.
Ben zaten hep böyle miydi diye düşünmedim de sormadım da.
İnsanların hayata bakışı sonradan değişebilir.
Demek ki eskiden düşünce yapısı kötü değildi.

bence de öyle ama kim olabilir ki
Örnek veriyorum; bir arkadaşı kendi iş yerinde çalışan bir kadın hakkında mini giyiyor, şöyle dekoltesi var böyle güzel tarzı bir yorum yapmışsa bu durumu size uyarlamış olabilir. Herhangi biri olabilir yani.

Örnek veriyorum; bir arkadaşı kendi iş yerinde çalışan bir kadın hakkında mini giyiyor, şöyle dekoltesi var böyle güzel tarzı bir yorum yapmışsa bu durumu size uyarlamış olabilir. Herhangi biri olabilir yani.
aynen anlattığınız gibi durum bence de.. onların yaptığı yorumları bana uyarlıyor.. böyle hayat mı geçer peki :(

Ben bazen şunu düşünüyorum ve görüyorum
Herkes hemcinsini iyi tanır nerede nasıl davrandığını neyi ne niyetle yaptığını çok çoook iyi bilir(kendinden düşün :) )
Zamanında aynı olayları yaşamış birisi olarak yazıyorum bunu (eşim değil sevgilimdi)
Deliye dönerdi onunla konuşma bunun niyeti şu öbürünün aklında şu var beriki şunu düşünüyor...
Yok hayatım olur mu öyle şey saçmalama onları ben tanıyorum akıllarından öyle şeyler geçmez imkansızzzz senin kuruntun senin saçma sapan kıskançlıkların vs vs
Fakat her defasında olay patlak veriyordu sevgilimin tespitleri doğru çıkıyordu ve karşı taraf dayak yiyip oturuyordu (üzgünüm bu hiç hoşuma gitmezdi ama engel olamadım hiçbirzaman kaba kuvvete, hatta bu halleri yüzünden dahi çoook kavga etmişliğimiz vardı)
En kötüsü insanları savunuyor olmam ve sonunda olayın haklıymışsın hayatıma dönmesiydi..
Belki bazen kulak kabartmak gerek adamlarımızın sözlerine, çünkü bizim göremediklerimizi görebiliyorlar ve çünkü her iki tarafta erkek, anlarlar hallerinden niyetlerinden.

Yolunuz açık olsun :)

Merhaba Arkadaşlar;

Eşinizden güven problemi mi var çok saçma düşünceler yazık adamlarında günahına giriyor iftira atıyor. Bu kişi sizi yakında eve filanda kapatır çünkü hastalık boyutuna gelmiş acil tedavi olması lazım sizi geçtim insanlara yazık ya.

Ben bazen şunu düşünüyorum ve görüyorum
Herkes hemcinsini iyi tanır nerede nasıl davrandığını neyi ne niyetle yaptığını çok çoook iyi bilir(kendinden düşün :) )
Zamanında aynı olayları yaşamış birisi olarak yazıyorum bunu (eşim değil sevgilimdi)
Deliye dönerdi onunla konuşma bunun niyeti şu öbürünün aklında şu var beriki şunu düşünüyor...
Yok hayatım olur mu öyle şey saçmalama onları ben tanıyorum akıllarından öyle şeyler geçmez imkansızzzz senin kuruntun senin saçma sapan kıskançlıkların vs vs
Fakat her defasında olay patlak veriyordu sevgilimin tespitleri doğru çıkıyordu ve karşı taraf dayak yiyip oturuyordu (üzgünüm bu hiç hoşuma gitmezdi ama engel olamadım hiçbirzaman kaba kuvvete, hatta bu halleri yüzünden dahi çoook kavga etmişliğimiz vardı)
En kötüsü insanları savunuyor olmam ve sonunda olayın haklıymışsın hayatıma dönmesiydi..
Belki bazen kulak kabartmak gerek adamlarımızın sözlerine, çünkü bizim göremediklerimizi görebiliyorlar ve çünkü her iki tarafta erkek, anlarlar hallerinden niyetlerinden.

Yolunuz açık olsun :)
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız haklılık payınız da var, şüphelendiği kişilerden birisinin bana karşı gerçekten ilgisi var, biliyorum ancak odama gelen evli bekar genç yaşlı herkes mi bana yazıyor yani hastalıklı düşünce yapısı burada başlıyor maalesef :(

Eşinizden güven problemi mi var çok saçma düşünceler yazık adamlarında günahına giriyor iftira atıyor. Bu kişi sizi yakında eve filanda kapatır çünkü hastalık boyutuna gelmiş acil tedavi olması lazım sizi geçtim insanlara yazık ya.
aynen bende öyle dedim bu kadar insanın günahına giriyorsun, herkesin işi gücü yok da bana mı yazacak dedim yani tedavi konusuna gelince asla bunu anormal bir şey olarak görmediğinden asla ona da yanaşmaz..

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız haklılık payınız da var, şüphelendiği kişilerden birisinin bana karşı gerçekten ilgisi var, biliyorum ancak odama gelen evli bekar genç yaşlı herkes mi bana yazıyor yani hastalıklı düşünce yapısı burada başlıyor maalesef :KK43:
Biliyor musun bu işin evlisi bekarı genci yaşlısı olmuyor :((
Cidden olmuyor :(
Daha iki gün önce pisliğin biri keşke daha genç olsaydım diyor bana, ne diyorsunuz x bey diyorum aman saçmalıyorum karşında diyor. Naparsın ölür müsün öldürür müsün tövbe tövbe, bak hopladım yine :KK62::KK62:
evet belki abartmıştır eşiniz siz de haklısınız, ama vardır altında birşeyler

Of karışık işler zor işler, insan kişiliği ve eşi arasında kalıyor ben sizi çok çooook iyi anlıyorum

aynen bende öyle dedim bu kadar insanın günahına giriyorsun, herkesin işi gücü yok da bana mı yazacak dedim yani tedavi konusuna gelince asla bunu anormal bir şey olarak görmediğinden asla ona da yanaşmaz..
Tehtid edin o adamları söylerim hatta üstüne birde boşarım seni de saçma sapan düşüncelerimle boguyorsun boğuluyorum de eğer geri çekilirse tedavi olacaksın diye diret

Bence eşinizde özgüven eksikliği ve aşağılık kompleksi var...
Dozunda olan kıskançlık güzeldir aslında ama kim olursa olsun aşırı kıskanç olursa, ben o kişinin özgüveninin eksik olduğunu düşünürüm.

Merhaba Arkadaşlar;

Bence sizin ikinizin arasında başka problemler var ve bu şekilde tuhaf yansımaları oluyor. Aslında ikna etseniz de beraber bir çift terapisine gitseniz çok yararı olabilir

Back