Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Eşiniz tek kelimeyle kötü ve kurnaz bir adam. Ne demek maaşın 25.000’ini göndermek, ne demek sağlık sorununu gizlemek! Önce maaşınızı vermeyi bırakın sonra da boşanın bu asalaktan.

İşte böyle şeyler konuşulmadığı için normalini bilmiyorum. Herkes böyle diye söylüyordu bana. Ben bütün paramı göndermek istemiyorum dediğimde bencil oluyorum. Senin benim yok diyor evin parası benden sorulur bana gönder diyor. Diyorum bana lazım olursa hiç köşede param yok eksiye girersin ben öyle yaptım zamanında diyor.
Hayr o hamilelik döneminde çocuğa alınan ufak tefek şeylere laf eden adam sen para getirmeyince şeytana dönüşür bence...çünkü belki bebek etmez mama gerekir bez alınacak kıyafet arabası oto koltuğu vs vs uzayıp gider...eşiniz size hayatı zindan eder gbi geldi.ha ise başlar çocuğu başkasına emanet edip pars getirmeye devam edersen belki caninina okumazda burnunuzdan getirir...şaka gbi.paranizin tamamını vermenizde çok salakça.sen biriktir niye o biriktiriyor.hasta profili var adamın.cidden hasta gözünü tek para bürümüş. Normal olsa tüp bebeğe gidelim ne gerekiyorsa yapalım der..Ha bide çoluk yok çocuk yok bukadar birikimi para hırsını kime birakacakmis ilerde..kardeşlerine mi şakayla karışık igneleyin bakaljm

Canim benim ya. Sen nasil bir duruma dustun boyle? Bak bende cok fazla kazaniyorum ama hic birzaman parami almadi almiyor. Lutfen kendine saygin olsun. Bu adama gercekten ihtiyacin yok. Yarardan xok zarar veriyor sana. Elbette ki hemen bosan demiyorum bu kolay bisey degil. Ama cok duzgun ve acil karar vermek zorundasin. Bu sekilde cok yipranacaksin. Parani da verme bundan sonra.
Hayr o hamilelik döneminde çocuğa alınan ufak tefek şeylere laf eden adam sen para getirmeyince şeytana dönüşür bence...çünkü belki bebek etmez mama gerekir bez alınacak kıyafet arabası oto koltuğu vs vs uzayıp gider...eşiniz size hayatı zindan eder gbi geldi.ha ise başlar çocuğu başkasına emanet edip pars getirmeye devam edersen belki caninina okumazda burnunuzdan getirir...şaka gbi.paranizin tamamını vermenizde çok salakça.sen biriktir niye o biriktiriyor.hasta profili var adamın.cidden hasta gözünü tek para bürümüş. Normal olsa tüp bebeğe gidelim ne gerekiyorsa yapalım der..Ha bide çoluk yok çocuk yok bukadar birikimi para hırsını kime birakacakmis ilerde..kardeşlerine mi şakayla karışık igneleyin bakaljm
Yok ya kardeşine bırakır mı? Annesi öldükten sonra nasıl paylaşım yapılacak onu anlatıyordu bana. Hatta evlerden biri ablasının birikimiyle alınmış o da eşit bölüncek demişti bana. Ben ablanın hakkı hatta onun çoluğunun çocuğunun hakkı deyince ablam istemez bizim o evler derdi. Annesiyle daha çok kendi ilgilendiği için ablasının hakkı olmadığını düşünüyor

Yok ya kardeşine bırakır mı? Annesi öldükten sonra nasıl paylaşım yapılacak onu anlatıyordu bana. Hatta evlerden biri ablasının birikimiyle alınmış o da eşit bölüncek demişti bana. Ben ablanın hakkı hatta onun çoluğunun çocuğunun hakkı deyince ablam istemez bizim o evler derdi. Annesiyle daha çok kendi ilgilendiği için ablasının hakkı olmadığını düşünüyor
Ve evet otokoltuktan dolayı tartışmıştık. Ne gerek varmış. Zaten çok masraf olmaya başladı diye arabayı ablasına aldırdı anne yatağını annesine aldırdı. Bedavadan bebek sevecekler onların da ödemesi lazım diye düşünüyordu

Avukat ile görüştüm. O da bana para için seni kullanmak için evlenmiş diyor. Ama insanlar bu kadar kötü olmamalı diyorum. Evlenir evlenmez araba aldık. Benim arabayı sattık ama yeni arabayı üstüme yaptı krediyi kendi çekti. Sonra başladı bütün paranı bana gönderceksin diye. Evlerimiz ayrıydı.. sadece 5 bin kira vs ile geçinip diğer paramı ona gönderiyordum. Bilmiyorum para için evlenmesi çok acımasızca değil mi? Bir gün evden gittim ailemin yanına. Sonra pişman oldum bana neden arabayı alıp gittin araba senin mi dedi? O arabayı satıcaz 2 araba alıcaz bir daha ben arabasız kalamam dedi
Siz de bu adamı çocuğunuzun babası yapacaksınız, çok üzüldüm. Allah size doğru yolu bulma gücü versin.

nasiiilll? Bu sitede en cok ikinci el esya alan satan insanlardanimdir herhalde. Cocuklara falan oyuncak almadan once ilk ikinci el sitesini kontrol ederim. Aklimin ucuna gelmez ic camasiri 🤯
Evet ama her şeyi markadır. Gider nike alır mesela ama çakma veya 2. Eldir. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimki çoğu şeyi sonradan öğrendim. Damatlığını kendi aldı 2. El sen masraf yapma demişti. Montu mesela colombia dır üzeri ama aslında çakmadır.

Ve evet otokoltuktan dolayı tartışmıştık. Ne gerek varmış. Zaten çok masraf olmaya başladı diye arabayı ablasına aldırdı anne yatağını annesine aldırdı. Bedavadan bebek sevecekler onların da ödemesi lazım diye düşünüyordu
Ay ben boylesine selam vermem. Nereden buldunuz bu varosu. Cahil. Zircahil. Araba koltuksuz cocuk arabaya mi bindirilir? Bizimki 7 yasinda, yukseltici koltuga gecmesi lazim, esime link attim, kizim kendi secsin rahat rahat otursun dedi. Cocugun canina onem vermiyor kocaniz.

Nerden bildim : ) adam cidden hasta...bide iç çamaşırı 2.el mi alınır.ya daha Neler duyacağım...hani yoksulluk olsa parası yok mecbur deriz.

Bu arada bebeğim emmedi bnde doğumdan sonra çalışmak zorunda kaldım masrafları eşim tek maaş yetisemeyecegi ve hayat standartimiz düşmesin diye...bnde calismasan bizdede evde baya maddiyattan dolayı sıkıntı olurdu dye düşünüyorum. Ben sanki senin bir ileri durumdaki örneğin.fkt eşim Allah var tüp bebeğe giden paraya fln laf etmedi senin esingbi para hastası değil....

Bide ablasının olduğunu bile bile öyle yapmasına çok acımasızca.bu adam sanda acımaz gözünü ac

Çok uzatmadan anlatacağım. Eşime güvenim kalmadı. Peşimden çok koştu. Ben öğretmenim iyi özel bir okulda. İyi kazanıyorum. Eşim evlenirken maaşımı vs soruyordu. Düğün için para harcamak istemezdi. Sahte altın takalım bile demişti. Sürekli para hesabı yapardı. Çok üzerinde durmadım. Düğünü de ortak yaptık. Ama bu durumlar kafamı karıştırmıştı. Neyse evlendik. Eşim çocuk olmasa da olur kafasındaydı. Ben de 1 yılın sonunda istediğimi söyledim. Çok sevindi aslında. Ama olmadı uzun bir süre. 7-8 ay denedik. Ben sarılıp ağlardım neden olmuyor diye, o da olur olur deyip geçiştirirdi. Sonra bir gün adetim gecikince test yaptım. Hamileyim dedim. O da bana ilk kurduğu cümle aa nasıl hamilesin benim spermlerim azdı düzelmiş o zaman dedi. Ben de o heyecanla peşine düşmedim. Sonra 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar kontrollere başladım. Ben kendime baktırırken ona da söyledim sen de kendine baktırabilir misin diye? O da tamam dedi. Sonra sperm testinde sayı 17 milyon ileri hareket toplam %20 morfoloji %1 çıktı. Ben de sen biliyor muydun dedim. Meğer varikosel ameliyatı olduğunda sperm testi vermiş. Değerleri kötü çıkmış. Bana evlenmeden önce sadece ağrıdan rapor almak için ameliyat olduğunu söylemişti. Sperm testi vs verdiğini hiç söylememişti. Önce bir kere test verdim dedi. Sonra düzelir dediler takip etmedim dedi. Bu yüzden sana söylemedim dedi. Ben de neden söylemedin gidip öğrenelim ameliyat olduğun yerden dedim. Sonra bir kere verdim dediği testi 1-2 kere verdiğini söyledi. Başta normaldi sperm sayım alt sınıra yakındı derken araştıralım hastaneden deyince 6 milyondu dedi. Sonra da ben böyleyim işine gelirse beni sıkıştırma demeye başladı. Tüp bebeğe gidelim dedim parasına laf etti. Ki ondan fazla kazanıyorum ve durumumuz kötü değil. Her tartışmamızda ben tüp bebekten vazgeçtim diye beni tehdit ediyor. Ben de bir kere tartışmamızda 3 yıl önceki konuyu açınca sen de bana neden kısır olduğunu söylemedin gibi hakaret ettim ama dayanamadım. Bir kere bile özürdilemedi. Hep işine gelirse diyor..Sürekli yatırım yapma peşinde. Benden bütün paramı istiyor. 4-5 bin alıp 25 binimi ona gönderiyorum. Kendi de harcamıyor ama sürekli ev araba alıyor. Sanki benimle para için evlenmiş gibi geliyor. Ayrılalım deyince ilk sorduğu ev araba nasıl bölünecek diyor? Pek paylaşımımız da kalmadı. Anlattığım şeyleri bana karşı kullandığı için hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Tüp bebeğe geliyoruz içeri giricez doktorun yanında en ufak bi tartışmada vazgeçtim diyor çocuğu para için istiyorsun dedi bir de bana. Kendini garantiye almaya çalışıyorsun diyor.😔

Aslında sizce esas merak ettiğim şey şu. Gerçekten gizledi mi sizce yoksa önemsemediği için söylememiş olabilir mi? Ama ilk hamile kaldığımda ilk dediğimde aa spermlerim düzelmiş niye dedi. İnsan denerken aşkım ben ameliyat olmuştum sperm testim kötüydü düzelmemiş mi bi baktıralım demez mi? Bu kadar kötü olabilir mi bir insan…
Bu tedavi edilen bir hastalık ama zor bir şey değil ki…
Ayrıca tüp bebek ile düşük sperm işi hallediliyor
Evet keske söyleseymiş ayıp etmiş ama çözümü var yani siz de biliyorsunuzdur.

Kısır vb dememek lazım dönüşü olmayan yollara sokar bu gibi söylemler çok incitir karşı tarafı

Para konusu can sıkıcı evet ama adam baştan belli etmiş pinti oldugunu

Nerden bildim : ) adam cidden hasta...bide iç çamaşırı 2.el mi alınır.ya daha Neler duyacağım...hani yoksulluk olsa parası yok mecbur deriz.

Bu arada bebeğim emmedi bnde doğumdan sonra çalışmak zorunda kaldım masrafları eşim tek maaş yetisemeyecegi ve hayat standartimiz düşmesin diye...bnde calismasan bizdede evde baya maddiyattan dolayı sıkıntı olurdu dye düşünüyorum. Ben sanki senin bir ileri durumdaki örneğin.fkt eşim Allah var tüp bebeğe giden paraya fln laf etmedi senin esingbi para hastası değil....

Bide ablasının olduğunu bile bile öyle yapmasına çok acımasızca.bu adam sanda acımaz gözünü ac
Tüp bebek için doktor bakarken olur da bi bok olursa hesabını sorarım dedi hatta.. annesine falan sürt..k diyen biri kavga sırasında. Hakaret olmadan kavga olmazmış bana böyle söylüyordu.

Delillerini topla, evlenmeden önce sağlık sorunlarını sakladığını falan mutlaka kayda falan al. Tazminatla boşan. Yeterince söğüşlenmişsiniz.

Bu tedavi edilen bir hastalık ama zor bir şey değil ki…
Ayrıca tüp bebek ile düşük sperm işi hallediliyor
Evet keske söyleseymiş ayıp etmiş ama çözümü var yani siz de biliyorsunuzdur.

Kısır vb dememek lazım dönüşü olmayan yollara sokar bu gibi söylemler çok incitir karşı tarafı

Para konusu can sıkıcı evet ama adam baştan belli etmiş pinti oldugunu
Ben zaten biraz gözden çıkardığım zaman söyledim artık.. yine de söylememeliydim özür diledim zaten üste çıkmıyorum hatalı olduğum taraf bu. Çözümü var evet ama sorun bu değil. Ben neden olmuyor derken neden spermiyogram verdiğini söylemiyor? Doktor doktor gezdim sıkıntı bende diye. Biliyor beraber gittik. Sıkıntı bendeymiş gibi teselli ediyordu beni. Hamile kalınca söyledi yoksa hiç ssöylemeyecekti kendi de şaşırdı. Zaten ondan dolayı peşine düştüm

Ben zaten biraz gözden çıkardığım zaman söyledim artık.. yine de söylememeliydim özür diledim zaten üste çıkmıyorum hatalı olduğum taraf bu. Çözümü var evet ama sorun bu değil. Ben neden olmuyor derken neden spermiyogram verdiğini söylemiyor? Doktor doktor gezdim sıkıntı bende diye. Biliyor beraber gittik. Sıkıntı bendeymiş gibi teselli ediyordu beni. Hamile kalınca söyledi yoksa hiç ssöylemeyecekti kendi de şaşırdı. Zaten ondan dolayı peşine düştüm
Sizi çok çok iyi anlıyorum.
Kendinize ve eşinize biraz zaman verin şu akar yolunu bulur
Çocuk olayı çok sıkıntı 3 kaybımız var bizimde tüp bebekler vb çok çektik

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin

Tüp bebek için doktor bakarken olur da bi bok olursa hesabını sorarım dedi hatta.. annesine falan sürt..k diyen biri kavga sırasında. Hakaret olmadan kavga olmazmış bana böyle söylüyordu.
Tüp bebektede illaki eliniz dolu çıkacak diye bisey yok maddi manevi yıpratıyor insan biz geçen sene 2.deneme başarısız oldu 100 bin boşa gttik tahmini.sonrasında normal hamile kaldım şükür. Rabbım herkese nasip etsin sahada inşallah.ama
Adam mantmyak ve çok stresli iyi çekiyorsun.gelirinde iyi. Gelirin simdi iyi herseyi ona veriyor ilerde Allah korusun işin bi sıkıntıya girse bu adam sana 5 kuruş vermez haberin olsun

Tüp bebektede illaki eliniz dolu çıkacak diye bisey yok maddi manevi yıpratıyor insan biz geçen sene 2.deneme başarısız oldu 100 bin boşa gttik tahmini.sonrasında normal hamile kaldım şükür. Rabbım herkese nasip etsin sahada inşallah.ama
Adam mantmyak ve çok stresli iyi çekiyorsun.gelirinde iyi. Gelirin simdi iyi herseyi ona veriyor ilerde Allah korusun işin bi sıkıntıya girse bu adam sana 5 kuruş vermez haberin olsun
Genelde bu tarz bi yorum alıyorum. Teşekkür ederim

X