esim keci boynuzunu unutmus

melissa78

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
616
187
kizlar aksam ben erken uyumusum ve esim keci boynuzu suyunu icmeyi unutmus simdi ne olcak?tam 1 haftadir hic eksiksiz iciyordu ve yarindan itibaren sirf aksam icmeye basliyacaktisenağlama

guzelim keci boynuzunu nereden buldun.ben fransada yasiyorum ama burda yok.nerden buldugunu soylersen sevinirim

tekrar 1 hafta sabah aksammi?cünkü bugün tam 1 hafta oldu basliyali,yarindan itibaren tek aksam icecekti

keci boynuzunu burda türk bakkalinda aldim,meyvalarin yaninda burda,orda türk bakkali varsa bi bak,bende bulamam saniyordum ama vatmis

canim ben almanyada yasiyorum burda olduguna göre ordada vardir,valla ben bakkaldaki calisan kiza sordum o gösterdi

melisa keçi boynuzunu nasıl kullanuyosunuz.bana tarif edermisin.benimde 5 yıldır bebeğim olmuyor.tüp bebekde denedik ama tutmadı.şimdiden teşekkürler.:içelim:

yarim litre kaynayan suya 6-7 tane kirarak atiyorum ve 3 dakika kaynatiyorum sonra 2o dakika dinlendiriyorum,keci boynuzlarini kasikla cikariyorum,ilk hafta sabah aksam 1 bardak iciliyor sonra tek aksam 1 bardak 3 ay araliksiz icilcek canim,sizde sorun kimde

bu keci boynuzu yenen bi sey degil miydi ? hay pardon o mesir macunuydu onu nerden bulabiliriz :))

bildigim kadariyla yeniliyorda ama bu sitedeki arkadaslar kaynatilarak yapildigini söyledi insallah faydasi olur,mesir macununu bilmiyorum canim

canım çok teşekkürler.sourn eşimin spermlerinin hareketinin az olması.ama tüp bebek yaptırırken benimde 5 tane yumurtam çıktı.yani az.

benimde esimde hic sperm yok,faydasi olurmu olmazmi bilmiyorum ama bi umut diye iciyor,tese yapilcak esime öyle sperm bulunsun ona bile raziyim kardesim

ya gecen gun televizyonda doktor keci boynuzunu cig yemek gerektigini soyledi.oyle yenirse daha cok ise yariyormus.ne yapsak acaba.

allah yardimciniz olsun kizlar ya cok zor olsa gerek esleriniz icin ve sizler icin onu icirmek :ss

Keçiboynuzunun Pekmezi de var.
Adı da HArnup pekmezi....
Eminim her yerde vardır....

arkadaşlar keçi boynuzu ne işe yarıyor?
ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım...kan yapsın diye hergün birkaç tane yiyordum....başka bir yararıdamı var?şutarafagitti

kızlar peki eşlerimiz keçiboynuzu suyunu içerken eğer tadını beyenmez şeker karıştırıpda içseler olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…