• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM KAYINVALİDEMİN ESİRİ!! Evliliğim bitmek üzere lütfen yorum yapın :(((

Engineer Girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
6
2
1
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üye oldum ve sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim beni rahatlatacak en iyi şey bu diye düşündüm. Eşim kayınvalidemin bir dediğini iki etmiyor. En son benim ailemin yanına geldiğimizde eşime sen de burda kal annelere gitmek yerine yanımda kal dedim. Tartıştık çünkü ailesi onun benim ailemin evinde yatmasını istemiyor. Neyse eşim akşam gitti ve sabah ailemin evine geldi. Benim evliliğin ciddiyetini anlamadığımı ve biraz burda kalıp dinlenmemi söyledi. Eğer aklını başına alacaksa gelsin dedi ve beni ailemin yanında bırakıp gitti eve. Ben de bir iki gün sonra mesaj attım konuşmak için defalarca aradım ama açmadı bile telefonlarımı. Ben de ailesine ağzıma geleni söyledim hakaret ettim mesajlarda. Boşanma davasını aç dedim eşime mesajda. Bu olay dün oldu ve Şuan ne ailesinden ne de kendisinden ses çıkmıyor. Ne yapmalıyım sizce lütfen akıl verin :(

Kac yıllık evlisin?
Ne zmandan beri böyle?
Düzelmez eşin canm acı ama gerçek ya bu adami ailesini cekeceksin yada boşanıp birwz aci çekip yoluna hayatina bakacaksın.
Ailelerin icinde oldugu evliliklerden hayır olmuyor sonu nalesef
Bende aynı sıkıntıları cektim cekiyorumda. Gittiği yere kadar deyip sürüduyorum ama biliyorum ki gercek olan sey evlilikten hayir gelmeyecegi maslefe :(
Üzüldüm durumuna hakkında hayırlısı olsun kardeşim

Kac yıllık evlisin?
Ne zmandan beri böyle?
Düzelmez eşin canm acı ama gerçek ya bu adami ailesini cekeceksin yada boşanıp birwz aci çekip yoluna hayatina bakacaksın.
Bende aynı sıkıntıları cektim cekiyorumda. Gittiği yere kadar deyip sürüduyorum ama biliyorum ki gercek olan sey evlilikten hayir gelmeyecegi maslefe :KK43:
10 aylık evliyim daha ;(
En başından beri böyle ailesinin söyledikleri onun için emir gibi. Artık bana olan sevadisinden de şüphe duyuyorum. Evimi yuvamı yıkmak istemiyorum kahroluyorum. Ailesi konu değilken çok mutluyuz hiç sorunumuz yok ama ailesi gelip gidince mutlaka bişiy oluyor.

7 aylık evliyim.
hergün her sabah lkaynanama götürüyodu gece eve gidiyoduk..
en son bana hakaret etti hastayken kaynanamç.
o yüzden gitmek istemedim diyebeni babamın evine getirdi.
bende ne arıyorum ne soruyorum.
o da whatsaptan söz paylaşıyor keyfinii yapıyor.

2 haftao lcak neredeyse.
kaynanam bir komsu göndermiş beni alasın diye ama ben gitmedim..
bence abartmasın

10 aylık evliyim daha ;(
En başından beri böyle ailesinin söyledikleri onun için emir gibi. Artık bana olan sevadisinden de şüphe duyuyorum. Evimi yuvamı yıkmak istemiyorum kahroluyorum. Ailesi konu değilken çok mutluyuz hiç sorunumuz yok ama ailesi gelip gidince mutlaka bişiy oluyor.

10 yıllık mi ?
On yilda dgismeyen degismez canm
Ya bu deveyi güdücen , ya bi diyardan gidicen canım.
Yani kelik ilacı olsa misali...
Hayırlısı hakkımızda hepimizin

Amin canım sağolun biterse çok üzülürüm bitmezse de aynı nolacak bilemiyorum. Ailemde bunun sonunu hayırlı görmüyor aileni kızımızdan uzak tut yoksa bu iş biter diyecekler zamanını bekliyorlar. Aslında bana hiç arayıp sorma demişlerdi ama ben daha fazla kimse üzülmesin diye arayım konuşalım dedim beyefendi tenezzül edip açmadı bile telefonlarımı. Ben de çok ağır sözler söyledim geri dönüşü olmaz heralde değil mi

Amin canım sağolun biterse çok üzülürüm bitmezse de aynı nolacak bilemiyorum. Ailemde bunun sonunu hayırlı görmüyor aileni kızımızdan uzak tut yoksa bu iş biter diyecekler zamanını bekliyorlar. Aslında bana hiç arayıp sorma demişlerdi ama ben daha fazla kimse üzülmesin diye arayım konuşalım dedim beyefendi tenezzül edip açmadı bile telefonlarımı. Ben de çok ağır sözler söyledim geri dönüşü olmaz heralde değil mi

Ailen arkanda olması güzel.
Keske e aramasaydin. Bi daha arama yazma kuzu.
Bosanma olursa bu söylediklerini sana karsi kullanirlar mahkeme de sen sen ol bi daha hakaret vari seyler felan yazma.
Bazen sessizlik en iyi cevap oluyor. O seni arasın.
Unutma kacan kovalanır.
Sen uzerin3 gidersen hakli bulacak kendini geri çekecek.
Bu gunden sonra arama msj atma .
Keske o seyleri de yazmasaydin ama olmus artik ama bundan sonra sinirlerine hakim ol.
Agla sizla ama bisey yazma arama

Bende cektik evlendigim gunden beri bitmiyor
Affettim hephep duzelir dedim.
3 yil oldu degisen sey tek benim
Cok sey kayvettim kendimden ksiiligimden olan bana oldu yani.
Valla ama hskliydim hic arkama bakmadim sümüğünü ceke ceke geldi .
Icim rahattı yaptığım hic bisey yoktu sucum günahım.
O yuzden kokunda hakli isen arama sorma bırak ailesi ile mutlu olsun madem öyle.
Evet ayrılık olsun kimse istemez kimse bosanmak icin evlenmiyor ama napalim böyle ezik erkeklerlede ömür gecmiyor ömür bitiyor.

Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üye oldum ve sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim beni rahatlatacak en iyi şey bu diye düşündüm. Eşim kayınvalidemin bir dediğini iki etmiyor. En son benim ailemin yanına geldiğimizde eşime sen de burda kal annelere gitmek yerine yanımda kal dedim. Tartıştık çünkü ailesi onun benim ailemin evinde yatmasını istemiyor. Neyse eşim akşam gitti ve sabah ailemin evine geldi. Benim evliliğin ciddiyetini anlamadığımı ve biraz burda kalıp dinlenmemi söyledi. Eğer aklını başına alacaksa gelsin dedi ve beni ailemin yanında bırakıp gitti eve. Ben de bir iki gün sonra mesaj attım konuşmak için defalarca aradım ama açmadı bile telefonlarımı. Ben de ailesine ağzıma geleni söyledim hakaret ettim mesajlarda. Boşanma davasını aç dedim eşime mesajda. Bu olay dün oldu ve Şuan ne ailesinden ne de kendisinden ses çıkmıyor. Ne yapmalıyım sizce lütfen akıl verin :KK43:
20 yillik evliligim eylulun 26 sindaki son durusmada bitecek. Sebep ise ailesi. Olmayinca olmuyor iste, keske bende 10 aylik evliyken bitseyde 20 yilim heba olmasaydi. Keskelerim cok fazla, hakkinizda hayirlsi..

20 yillik evliligim eylulun 26 sindaki son durusmada bitecek. Sebep ise ailesi. Olmayinca olmuyor iste, keske bende 10 aylik evliyken bitseyde 20 yilim heba olmasaydi. Keskelerim cok fazla, hakkinizda hayirlsi..

Boşanma aşamasında biri olarak ilgili konuları okuyorken rastladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke dememeye çalışıyorum ben, siz de demeyin. Hayat öyle ya da böyle geçiyor. Daha erken bitirsek, sonradan neden evliliğimi kurtarmaya çalışmadım diye üzülebilirdik. Her şey belki de olması gereken zamanda oluyordur. Ben 1yaşımda kızımla 3yıllık evliliğimi bitiriyorum. Hem çocukluyum hem de daha çok küçük bir çocuğun mesuliyetini tek başıma almam gerekiyor. Hayat kolay değil ama bizden daha kötü durumda olanlar da var. Bugünümüze şükür olsun yine.

Kac yıllık evlisin?
Ne zmandan beri böyle?
Bende aynı sıkıntıları cektim cekiyorumda. Gittiği yere kadar deyip sürüduyorum ama biliyorum ki gercek olan sey evlilikten hayir gelmeyecegi maslefe :KK43:
Sakin arama sakin seni seven adam gelir baci sevmeyen zaten gozden cikarmistir kendi oz saygini yitirmeye degmez bence

10 aylık evliyim daha ;(

Canım ben 7 aylık evliyim bende eşimin ailesiyle birlikte yemek içmek şartıyla evlendim ve çok sorunlar oldu beni anneme babama göndermediler annem babam geldiğinde evimde ağırlayamadım ve dayanamayıp bir gün annemi arayıp anlattım onlarda beni çekip aldılar 3 hafta ayrı kaldım eşimden ve sonra ailesi aramızdan çekileceğini söyledi anlaştık tekrar bir araya geldik ama şuan da eşimden sorunlar yaşıyorum eşim bana şiddetle geri dönüyor en ufak sorunda ne yapacağımı bilmiyorum.. olayları bu raddeye getirmeni hiç istemem bende daha çok yeni yaşadım ama seni eşin orda bırakıp gittiyse hiç böyle güçsüz bir erkeğin peşine düşüpte gitme baba evi gibisi yok.. bende ha ayrıldım ha ayrılacağım böyle evlilik yürümüyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Back
X