Esim kari koca kuzenlerimde 14 gun kalmis,garip hissediyorum,şimdi küslük var

Ay bu “kocamla gelinimiz” temalı 1725818 tane konu açan arkadaş mı?

Evet bana öyle geldi

Gelin kuzen mi oldu şimdi?
Kocan 14 gün gelinin evinde mi kalmış mi kalmış bak sen.
Siz zaten boşanmıştınız, ortada koca da yoktu en son.
Neyse küsmüşler en azından ama seninki fazla dayanmaz gelinin hasretine benden söylemesi.

Siz daha önce buraya konu acmistiniz hatta daha dün okudum ben de yorum yapmışım.

Eşiniz ve siz iş kurup bastırmış yüklü bir borca girmistiniz (konuda 25 milyon yazıyordu) kız kuzenin babası size kefil olmuştu baba ölünce doğal olarak kıza geçmişti borç kuzen hakkında dava açılmıştı vs hatta arabasını devretse sorun ortadan kalkacak yazmistiniz kızın banka hesaplarında da sorun vardi (bloke gibi) hatta o dönem eşiniz 1000 tl doğal gaz parasını almadı diye canınız sıkılmıştı ki birçok kişi eşinizi haklı bulmuştu.

Şimdi de 6000 dolar olayı var eğer borçlar ödenmediyse ve kızın hakkinda ki davalar dusmediyse geri vermemekte haklı değil mi sizce.

Eşiniz bir evde kalıyor ve haber vermiyorsa bu eşinizin sorunu başkalarını suçlamayın.

Kendi kuzeniniz ve eşiniz aynı evde yalnız kaldılar diye aklınıza nasıl böyle bir şey gelir. Size söylememeleri daha büyük hata.
Erkek kuzeni ve kız kuzeni evlendiği için olabilir belki. Aile içinde herkes birbirine yan gözle bakıyor gibi hissettim. İnsan kuzeniyle evlnir mi?

Ne kadar geniş insanlarsınız.Hem eşinle kuzenin arasında duygusal bir şey olduğumu düşünüyor,yalnız kaldıklarında bir şey olmaz diyorsun.Şimdi ayrı düştünüz diye üzülüyorsun.
İnsanın hayatta biraz duruşu olur Allah aşkına,yapmayın .Kimse kuzenim de olsa eşimle samimi olamaz,olmamalı.

Herkes konu sahibini eşini kıskandı diye yadırgamış ama kadının kuzenleri evli farkındaysanız. Hani akrabalık hassasiyeti sözkonusu değil. Bir kuzeniyle evlenen kadın, diğer kuzeninin eşine yan gözle neden bakmasın… ahlak anlayışını bilmediğiniz birini de gelip burda korumayın.

14 yıllık evlilikte yıldızlarımız barışmadı derken ne kadar kolay söylemişsiniz. Bir iki yillik evlilik değil ki 14 koca yıl. Yıldızınızın barismadigi kocayla birkac tane de çocuk yapmışsınız. Yıldızınız barışsa ne olacaktı acaba?

Ne kadar saçma sapan ilişkileriniz var. Kuzenlerinizi de kendi sorunlarınıza dahil etmişsiniz. Ancak burada kuzeninizin kocanızla yalnız kalmasından daha büyük sıkıntılarınız var umarım fark edersiniz.

kız kuzen ve erkek kuzeni kardeş sanmam, evdeki iki küçük çocuğu da onların küçük kardeşleri sanmam…

Hem insanlari kullaniyorsunuz, hemde cirkin seyler düsünpyorsunuz (kuzenin donsuz kocani ne yapsin?!). Evlerden Irak ikinizde. Görüsmemekte cok haklilar

Konu başından sonuna ensest gibi. Erkek kuzeniniz ve kız kuzeniniz de birbirleri ile kuzen mi ? Yoksa biri anne tarafı biri baba tarafı mı? Yoksa iki öz kuzen mi evlendi ? Kuzen bizde kardeştir bana çok tuhaf geldi! İkincisi öz babamın evinde bile 14 gün ben kalmam ki kocam kalsın! Sizinki kuzende kalıyor bu rahatladık daha da garip. Kuzeninizle kocanızı kıskanmanız da garip! Ensestler,şüpheler bla bla iğrenç bi konu baştan aşağı

Katilmiyorum. Bazi ailelerde kuzen evlilikler normal. Bende sevmem, ama bu o kadini ahlaksiz yapmiyor. Böyle ithamlar cok cirkin. Hem insanlari kullaniyorlar hem arkalarindan sacmaliyorlar. Evlerden irak

Aynısını yazacaktım. Kuzen dediği kişi kardeşinin karısı. Bazı bilgilerde değişiklik yapmış. Bariz bir şekilde kocası ve kardeşinin karısının ilişkisi var.

Yalnız kocasından bu bahsettiği para, iflas meselelerinden boşanmışlardı zaten. Adam katakulliye getirip hiçbir şey vermeden boşamıştı konu sahibini. Ama hala eşim diye söz ediyordu en son konusunda, hala daha değişim olmamış.

Son düzenleme:

Kaşınmayın isterseniz

Eşinle aranda nasıl borç oluyor?

Nasıl ya ?
Bu açtığı konu yalan mı?
Beynim yandı?
Boşanmışsa neden eşim diyor?

Konu sahibi hep buna benzer konular açan birisi vardı gelinleri ile alakalı, kocasının yakınlaştığını iddaa eden bu o değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…