- 15 Temmuz 2016
- 7.959
- 13.322
Ne anlatıyorsunuz….Onlarda yiyip içip kalıp 14 gün ben onunla konuşmuyorum diye kuzenimi engellemiş,hoş bu kadar düşkunse bana borcumu yıllardır odemiyordu,yıllardır kizginim,bir kalemde engelleyecekse neden 13 yıl bunlara zaafı vardi
Konu sahibinin eşi kuzeni mi????Kuzeniyle evlenen her haltı yer. Konu paraya nasıl geldi. Güven sorunu yaşıyor olman daha büyük bir mesele degil mi?
Kuzenlerimden çıkmaz istemiyor 14 yıldır evliyiz 2 3 yıldır çok samimiler ,çocuklar iyi anlaşıyor,alıp çocukları gider,sen dinlen der bana,çocuksuz gitmiş 14 gün kalmış, yahu bu kadar seviyordun bu aileyi neden bir kalemde engelledin,keşke 13 yıldır zaafını da engelleseydin beKuzeniyle evlenen her haltı yer. Konu paraya nasıl geldi. Güven sorunu yaşıyor olman daha büyük bir mesele degil mi?
Kız kuzenle erkek kuzen evli,ben erkek kuzenimle kardes gibi buyudum,kız kuzenimle samimiyet yoktu benden 7 yas kucuktuNe anlatıyorsunuz….
Eşin orda kaldıktan sonra para olayı olup küstün, öncesinde küs değildin ki.
Yazdıklarını oku istersen..
Kuzenin ve eşin arayıp burda kalıyorum demesi gerekiyor.
Birde kiz kuzenin de mi erkek kuzenin de mi kaldı anlamadım.
Erkek kuzenim ve kız kuzenim evli, biz üçümüz kuzeniz,eşim yabanciKonu sahibinin eşi kuzeni mi????
Kiz kuzeni kuzeniyle evlenmis ya. Kuzenine bakan kuzeninin kocasina da bakar. Bunlarin ahlaki normlarinda bi sıkıntı var. Ne oldu acaba para bahane gibi.Konu sahibinin eşi kuzeni mi????
Kiz kuzeni kuzeniyle evlenmis ya. Kuzenine bakan kuzeninin kocasina da bakar. Bunlarin ahlaki normlarinda bi sıkıntı var. Ne oldu acaba para bahane gibi.
Amanın bende bi yerde zaman kayması gibi anlamıyorum anlamlandıramıyordum okudukları mı…Erkek kuzenim ve kız kuzenim evli, biz üçümüz kuzeniz,eşim yabanci
Biz göçmeniz akraba evliligi yok bizde okuduğumu da anlamıyorum. Bi boşluk oluyor ama ne diyorum.Kiz kuzeni kuzeniyle evlenmis ya. Kuzenine bakan kuzeninin kocasina da bakar. Bunlarin ahlaki normlarinda bi sıkıntı var. Ne oldu acaba para bahane gibi.
İnanın cok uc şeyler değil nasıl anlatayım birsey yapmazlar eminim o konuda birsey hissetmedim, ama duygusal aldatma düşündüm uzun süredir bu şekilde, bazen hiç düşünmedim bazen cok düşündüm,bu engelleme olayı tamam para konusu.demek istediğim bir kalemde silecekse neden önce değil,kuzenim cok para para dedi eşim sinirlendi galiba ,ama engellemek nedir,kuzenim boyle şeyleri sevmez,cocuklarini karisini çekti bizden,bu şekilde olması üzdü beni ,tam anlatamiyorumBiz göçmeniz akraba evliligi yok bizde okuduğumu da anlamıyorum. Bi boşluk oluyor ama ne diyorum.
Konu sahibi de hissediyordur konunun sadece para olmadığını…
E o zaman tek nedeni kaldı, 6000 doların üzerine yatamadığı için koparttı ilişkiyi.İnanın cok uc şeyler değil nasıl anlatayım birsey yapmazlar eminim o konuda birsey hissetmedim, ama duygusal aldatma düşündüm uzun süredir bu şekilde, bazen hiç düşünmedim bazen cok düşündüm,bu engelleme olayı tamam para konusu.demek istediğim bir kalemde silecekse neden önce değil,kuzenim cok para para dedi eşim sinirlendi galiba ,ama engellemek nedir,kuzenim boyle şeyleri sevmez,cocuklarini karisini çekti bizden,bu şekilde olması üzdü beni ,tam anlatamiyorum
Zaten 6 bin dolardan gayet 60 tl gibi bahsetmelerinden anlıyoruz neyin ne olduğunu herkes çok rahatYa ben sizi hatırladım,kişileri değiştirip milyon farklı üyelikle milyon defa konu açıyordunuz. Kuzenleriniz olmuş şimdi de. En son hatırladığım erkek kardeşinizin karısıyla ilgileniyordu eşiniz. Memlekette anneden kalma evi vardı eşinizin. Ben balık hafızamla bu kadar hatırlayabildim. Kıdemli arkadaşlar fazlasını da hatırlar eski üyeliklerinizi falan.
Eşinizi boşamayarak hata ediyorsunuz. Bariz şekilde abinizin eşiyle yatıp kalkıyor adam,siz de yıllardır zengin kocadan olmamak için kendinizce çabalıyor hikayeler yazıp duruyorsunuz burda
Bu eşi o kadına açılmıştı sonra kadın hatta altın buldum benim olacak demişti de kocası abisi karısı hatta çocuğunu da götürmüştü tatilyapmışlardı eşi de vardı kadının bizim konu sahibini almamışlardı o konu mu?Ya ben sizi hatırladım,kişileri değiştirip milyon farklı üyelikle milyon defa konu açıyordunuz. Kuzenleriniz olmuş şimdi de. En son hatırladığım erkek kardeşinizin karısıyla ilgileniyordu eşiniz. Memlekette anneden kalma evi vardı eşinizin. Ben balık hafızamla bu kadar hatırlayabildim. Kıdemli arkadaşlar fazlasını da hatırlar eski üyeliklerinizi falan.
Eşinizi boşamayarak hata ediyorsunuz. Bariz şekilde abinizin eşiyle yatıp kalkıyor adam,siz de yıllardır zengin kocadan olmamak için kendinizce çabalıyor hikayeler yazıp duruyorsunuz burda