Özel bi nedeni yok huyu böyle kendi kardeşi bile kalsın istemez.Sebebi nedir istememesinin anlayamadım.
Garip cidden. Hani sık sık olsa bi türlü yinede ama hoş değil. Babayı isteyip kardeşi istememek.Özel bi nedeni yok huyu böyle kendi kardeşi bile kalsın istemez.
Evet ona bişey demiyor daha önce annemden kaldı bişey demiyor.ilk günler bişey demiyor ama biraz zaman geçince sıkılıyor onlara karşı bişey demesede bana sıkıldığını yansıtıyorBabani ıstiyor mu
Evet cocuklari da pek sevmiyor.evleneli iki sene oldu çocuk iki sene düşünmüyordu.ama birinci seneden sonra benim zorumla yine bir tartışma sonucu ikna ettim.ama hala olmadı çocuk ben çok takiyorum ama o umursamıyorçocukları mı sevmiyor? bir sebebi olmalı değil mi?
Bir sebebi olmalı ama istemese babanı istemez. Yanında rahat edemez uzanamaz falan. Kardeşinden neden rahatsız oluyor. Acaba kardesine fazla ilgi gosteriyorsun da kıskanıyor muEvet ona bişey demiyor daha önce annemden kaldı bişey demiyor.ilk günler bişey demiyor ama biraz zaman geçince sıkılıyor onlara karşı bişey demesede bana sıkıldığını yansıtıyor
Babanin kalmasi kardesinin kalmasina gore daha rahatsiz edici olur erkege.. cocuk 12 yasinda etliye sutluye karismaz neticede ne alaka ki kardeslere olan antipatisi
Sebebini sormadan ne yazık ki neden istemediğini bilemezsiniz.
Bence eşiniz misafir sevmiyor anne/babanız büyüğünüz olduğu için ses çıkaramıyor sadece.
Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyorönce istememe sebebini yazın ona göre kocanız haklı ya da haksız diyelim ?
Evet cocuklari da pek sevmiyor.evleneli iki sene oldu çocuk iki sene düşünmüyordu.ama birinci seneden sonra benim zorumla yine bir tartışma sonucu ikna ettim.ama hala olmadı çocuk ben çok takiyorum ama o umursamıyor
Ablamin bazı rahatsız edici davranışları oldu o yüzden pek sevmiyor.Zaten bende anlasamam ablamla.ben geleli on gün oldu yarin doncem .birazda ablan ilgilensin diyorBir sebebi olmalı ama istemese babanı istemez. Yanında rahat edemez uzanamaz falan. Kardeşinden neden rahatsız oluyor. Acaba kardesine fazla ilgi gosteriyorsun da kıskanıyor mu
Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?