• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimin bizde kalmasini istemiyor

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?

Babanin kalmasi kardesinin kalmasina gore daha rahatsiz edici olur erkege.. cocuk 12 yasinda etliye sutluye karismaz neticede ne alaka ki kardeslere olan antipatisi

önce istememe sebebini yazın ona göre kocanız haklı ya da haksız diyelim ?

çocukları mı sevmiyor? bir sebebi olmalı değil mi?
Evet cocuklari da pek sevmiyor.evleneli iki sene oldu çocuk iki sene düşünmüyordu.ama birinci seneden sonra benim zorumla yine bir tartışma sonucu ikna ettim.ama hala olmadı çocuk ben çok takiyorum ama o umursamıyor

Evet ona bişey demiyor daha önce annemden kaldı bişey demiyor.ilk günler bişey demiyor ama biraz zaman geçince sıkılıyor onlara karşı bişey demesede bana sıkıldığını yansıtıyor
Bir sebebi olmalı ama istemese babanı istemez. Yanında rahat edemez uzanamaz falan. Kardeşinden neden rahatsız oluyor. Acaba kardesine fazla ilgi gosteriyorsun da kıskanıyor mu

Babanin kalmasi kardesinin kalmasina gore daha rahatsiz edici olur erkege.. cocuk 12 yasinda etliye sutluye karismaz neticede ne alaka ki kardeslere olan antipatisi
Sebebini sormadan ne yazık ki neden istemediğini bilemezsiniz.

Bence eşiniz misafir sevmiyor anne/babanız büyüğünüz olduğu için ses çıkaramıyor sadece.
önce istememe sebebini yazın ona göre kocanız haklı ya da haksız diyelim ?
Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyor

Evet cocuklari da pek sevmiyor.evleneli iki sene oldu çocuk iki sene düşünmüyordu.ama birinci seneden sonra benim zorumla yine bir tartışma sonucu ikna ettim.ama hala olmadı çocuk ben çok takiyorum ama o umursamıyor

kardeşin her ne kadar çok çocuk sayılmasada o yüzden istemiyor sanırım. şimdi ona inat yapar gibi alıp kardeşinide götürsen işler çığrından çıkar

Bir sebebi olmalı ama istemese babanı istemez. Yanında rahat edemez uzanamaz falan. Kardeşinden neden rahatsız oluyor. Acaba kardesine fazla ilgi gosteriyorsun da kıskanıyor mu
Ablamin bazı rahatsız edici davranışları oldu o yüzden pek sevmiyor.Zaten bende anlasamam ablamla.ben geleli on gün oldu yarin doncem .birazda ablan ilgilensin diyor

Özel bi nedeni yok.bi kere geldi kalmalı olarak kardeşim onda da yanında ablam ve 5yasinda yigenim vardi.o gün eşim işten geldiğinde yigenim hiç uyutmadi gürültü çok yaptı aslında suç ablamdaydi.düşünceli olmadığı için çocuğa pek bakmadı kapıları çarparak kapatıp uyutmadi.kardeşimin suçu olmadığı halde bu bi bahane oldu artık onun için.yaramaz durmaz kardeşin falan diyor

Eşiniz rahatı bozulsun istemiyor,bu çok net belli, aslında çok sık gelen insanlar değilmiş ikna edebilirsiniz bence.

Back
X