- Konu Sahibi melis354412
Herkes fazlasıyla içimden geçenleri yazmış ama bende yazmadan gecemiycem...Bence asıl yazık olan ve çıldırmasi gereken birileri varsa eşin ve kaynindır...siz eve misafir bile almazsınız yeminle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek sorun onlarn basbasa kalmalri değil ki 1 hafta kalmasi.kimseyi eksiltmez esi icin yapmiyorsa. ALLAH icin yapsin empati kurmak lazm. yemicek.o 1 hafta icinde cocuk evi yanls bnm dusuncem.bu bn yeni evli olsam dahi bendn izn almadn gelsn sknti yok basmzn ustnde yeri var yarm bigun kizin kardesi gelmek.istck erkekte.yok dese hakldr byle yapana. bnce bunun icn kalp.krmaya degmez.Bizde olsa ayıptır yeni evliler daha iki haftalık gidilmez denir. Çocuğa yol parası verilir. Normal şartlarda bir hafta için iki defa gel git yapmasına değmez doğru . Ama bana göre bu da zaruri bir durum ve çocuğun kalmayı istememesi ailesinin aynı düşüncede olması gerekir. Abisi dese bile olmaz demesi gerekir bence.
Bir de nedense kimse şu açıdan bakmamış. Arkadaş tek açıdan bakmış ve hiç başka açıdan düşünmeden tepki koymuş . Belki diğer açılardan baksa hoşuna gitmese de bu şekilde davranmazdı . Ama bu şekilde tepki vermesine sebep birçok şey olabilir . Yanılıyor olabilirim ama profiline baktım ve 30 üstü yaşı . Yanlış anlaşılmasın benim de 30 üstü. Arkadaş evlenmek bir yuva kurmak için az beklememiş bunu kabul edelim . Ben de evli olmadığım için anlayabiliyorum belki . Herkes seks deyip durmuş . Ya evlilik ya da yalnız baş başa kalma isteği, hele de bunca zaman bekledikten sonra, daha 2. haftasında , sadece seks istediğini mi gösterir? O eşiyle daha ayakları yere basmazken bunun tadını çıkarmak istiyor. Sevgi ilgi vs .
Ayrıca burda millet bir tepki koymuş konusu sahibi şaşkınlıktan uğramaz olmuş . O nasıl ki tek açıdan bakarak tepki koyduysa ve bundan dolayı suçlanıyorsa, burdakilerin de duygu durumunu düşüncesini sormadan hemen tepki koymaları bence farksız.
Evli değilim 19 yaşında erkek kardeşim var.bazen diyorum sen ileride evlenince senin hanim beni evde istemez diye takılıyorum.aynen oyle bnde oyle yorum yaptm guya kizin kardesi dusunurms gelmezmste yeni cftler die.oyle.yorum yapildi direk savnmaya gecildi empati kursalar bize hak verirler
sana katılıyorum ama senin açından bakınca . bu önemli bence . biz onun duygu durumunu bilmiyoruz. o da hiçbir şekilde bana kardeşi misafir olarak gelmesin dememiş. ya da mecburen 2.haftasında gelse de 1 gün kalacak olsa bence bu kadar tepki koymazdı . o, bu en güzel zamanında , ki allah boşanma vermese kişinin hayatında bir defa olan bir süreç, bir haftasının sabote edilmesini kabullenemiyor bana göre.tek sorun onlarn basbasa kalmalri değil ki 1 hafta kalmasi.kimseyi eksiltmez esi icin yapmiyorsa. ALLAH icin yapsin empati kurmak lazm. yemicek.o 1 hafta icinde cocuk evi yanls bnm dusuncem.bu bn yeni evli olsam dahi bendn izn almadn gelsn sknti yok basmzn ustnde yeri var yarm bigun kizin kardesi gelmek.istck erkekte.yok dese hakldr byle yapana. bnce bunun icn kalp.krmaya degmez.
yok cnm ya gerci baksana inan byle dusunenler varms ins kardesnin esi oyle olmaz hic.olmasnda cani kani et tirnaktn vazgecmez evde kalma konusu icnde merk etme allah korusunn.kardesnin esi istemese dahi kardesn getirir seni dinlemez bile dogru olanda buEvli değilim 19 yaşında erkek kardeşim var.bazen diyorum sen ileride evlenince senin hanim beni evde istemez diye takılıyorum.
ya zatn koniyu acan onu yazms dha cvp yok yorum ustune yorum katanlar icin dedm dha konu acan kisi yorm yapmadgi icn ne dusunyor tam.bilemem ama dedgm.gbi dusncm herks gorusne saygi duyarm ama 1hafta dedgm.gbi kmseyi eksiltmez kalp.gtsn bol bol yalnz kalacaklar ztnsana katılıyorum ama senin açından bakınca . bu önemli bence . biz onun duygu durumunu bilmiyoruz. o da hiçbir şekilde bana kardeşi misafir olarak gelmesin dememiş. ya da mecburen 2.haftasında gelse de 1 gün kalacak olsa bence bu kadar tepki koymazdı . o, bu en güzel zamanında , ki allah boşanma vermese kişinin hayatında bir defa olan bir süreç, bir haftasının sabote edilmesini kabullenemiyor bana göre.
Kardeşimde aynısı diyor bunları nereden çıkarıyorsun diyor halbuki bilse hergün gelin.gorumce olaylarını okuyorum. Benim kız arkadaşlarımla sen benden daha iyi anlaşıyorsun der.yok cnm ya gerci baksana inan byle dusunenler varms ins kardesnin esi oyle olmaz hic.olmasnda cani kani et tirnaktn vazgecmez evde kalma konusu icnde merk etme allah korusunn.kardesnin esi istemese dahi kardesn getirir seni dinlemez bile dogru olanda bu
cnm.o kisilikten kaynakli bak bn yengmle.ALLAHim bozmasn oda uysal srvecen cok ince fikirli bende ayni seklde.cok sukur iyi anlasyorz RABBIM herkese byle anlaysli biri nasip etsin inan yengm.ise gittigi her zaman evini.temzlerm nye sirf yorgun gelyor yorulmasn altli ustlu oturyoruz bu arada :) oyle.yani oda memnun bnde memnunum cok sukur kismet dedgm.gibi ALLAH herkesi iyi insanlarla.karsilastrsn INSALLAHKardeşimde aynısı diyor bunları nereden çıkarıyorsun diyor halbuki bilse hergün gelin.gorumce olaylarını okuyorum. Benim kız arkadaşlarımla sen benden daha iyi anlaşıyorsun der.
Arkandan konusuyorsa ya, biri konu acmisti kv gorumce evimi temizliyor istemiyorum kirmak da istemiyorum vs... diyecnm.o kisilikten kaynakli bak bn yengmle.ALLAHim bozmasn oda uysal srvecen cok ince fikirli bende ayni seklde.cok sukur iyi anlasyorz RABBIM herkese byle anlaysli biri nasip etsin inan yengm.ise gittigi her zaman evini.temzlerm nye sirf yorgun gelyor yorulmasn altli ustlu oturyoruz bu arada :) oyle.yani oda memnun bnde memnunum cok sukur kismet dedgm.gibi ALLAH herkesi iyi insanlarla.karsilastrsn INSALLAH
cok komiksin :) ben yengmden eminm canm her yengesnin evini temzlyn ben miyim ilahi sen git baskalarna bu gazi verArkandan konusuyorsa ya, biri konu acmisti kv gorumce evimi temizliyor istemiyorum kirmak da istemiyorum vs... diye
Ben seviyeli bir sekilde soru sordum. Uslubunuz hic hos degil.cok komiksin :) ben yengmden eminm canm her yengesnin evini temzlyn ben miyim ilahi sen git baskalarna bu gazi ver
bende gayet seviyeli cvp verdm cnm:) bu soru akla mantga siggmiyor cnku iyi anlasamazmi geln gorumce illa byle.bsey attnz ortaya anlamadm.Ben seviyeli bir sekilde soru sordum. Uslubunuz hic hos degil.
Her tartismada kamuhe varbende gayet seviyeli cvp verdm cnm:) bu soru akla mantga siggmiyor cnku iyi anlasamazmi geln gorumce illa byle.bsey attnz ortaya anlamadm.
Herkese laf yetistirmeye çalışıyor. Ne dedigi anlasilsa bi de. Bitişik bitişik yazmış.Her tartismada kamuhe var
bu suratlara bayılıyorum kim ayarladi ki bunlari aman kamuhe he de gecHerkese laf yetistirmeye çalışıyor. Ne dedigi anlasilsa bi de. Bitişik bitişik yazmış.
Konunun en güzel özeti bu cevap olmuşBizde olsa ayıptır yeni evliler daha iki haftalık gidilmez denir. Çocuğa yol parası verilir. Normal şartlarda bir hafta için iki defa gel git yapmasına değmez doğru . Ama bana göre bu da zaruri bir durum ve çocuğun kalmayı istememesi ailesinin aynı düşüncede olması gerekir. Abisi dese bile olmaz demesi gerekir bence.
Bir de nedense kimse şu açıdan bakmamış. Arkadaş tek açıdan bakmış ve hiç başka açıdan düşünmeden tepki koymuş . Belki diğer açılardan baksa hoşuna gitmese de bu şekilde davranmazdı . Ama bu şekilde tepki vermesine sebep birçok şey olabilir . Yanılıyor olabilirim ama profiline baktım ve 30 üstü yaşı . Yanlış anlaşılmasın benim de 30 üstü. Arkadaş evlenmek bir yuva kurmak için az beklememiş bunu kabul edelim . Ben de evli olmadığım için anlayabiliyorum belki . Herkes seks deyip durmuş . Ya evlilik ya da yalnız baş başa kalma isteği, hele de bunca zaman bekledikten sonra, daha 2. haftasında , sadece seks istediğini mi gösterir? O eşiyle daha ayakları yere basmazken bunun tadını çıkarmak istiyor. Sevgi ilgi vs .
Ayrıca burda millet bir tepki koymuş konusu sahibi şaşkınlıktan uğramaz olmuş . O nasıl ki tek açıdan bakarak tepki koyduysa ve bundan dolayı suçlanıyorsa, burdakilerin de duygu durumunu düşüncesini sormadan hemen tepki koymaları bence farksız.
bu suratlara bayılıyorum kim ayarladi ki bunlari aman kamuhe he de gec