Eşim kapanmamı istemiyor:((

sonucta bunu ısteyen sensın. eşin izin vermıyorsa bır hocaya sorsun '' benim haddim mi ona bu konuda hayır demek '' '' dıye

tesettursuz ama dıne baglı ınsanlarda var bılın ıstedım .

Kadinlar hakkında tek söz sahibi olmayan kendileri galiba

Üstte bi konu var sevgilim inançlı olmamı istiyor diye bu konuda kapanmami istemiyor şeklinde. Yani kişinin kendisi hariç eşi, sevgilisi, anası babası şu bu herkes söz sahibi.

aynı şekilde bizde öyle alkol satan yerlerden alışveriş yapmıyoruz.Ama eşim girmek zorunda müşterilerini yemeğe götürüyor kendi içmese bile karşısındakine içme diyemiyor.Yani kendi müşterisi olduğu için öyle ortamada girmek zorunda kalıyor.

Alkol alınan ortama namaz kılan girmez klişesini de anlayamadım ben

Alkol haram olabilir ama günahı îçene ortama girene ne olacak ki

Bir de namaz kılması kapanmayı destekleyeceği anlamına da gelmez

Namaz kuralları olan bir ibadettir kapanma örf adet yaşam biçimidir

Bence sin istemiyosa kapanma..gozu disarda olmasin zamani gelince kapanirsin.benomkide beni zorla kapatti hic istemedim kpanmk ama alistim zamanla

Mesela alkol satan yerden alışveriş yapmama sebebi ne eşinizin

Alkol olan masaya oturuyor ama alkol satan marketten alışveriş yapmıyor işin özünden uzaklaşmış şekli şeylere takılıyor gîbi geldi

Dininize ibadetinize karışmayanın kapanmanıza karşı çıkması da şekli gibi geldi

benim bildiğim kapanma örf adet değil namaz gibi Allahın bir emridir.

Keşke ilk istediğim zaman ona sormadan kapanıp karşısına çıksaydım şuan bunu yapmadığıma çok pişmanın keşke sormadan yapsaydım ilk başta inşallah kalbi yumuşar dediğiniz gibi

Sohbetlere katilmak istiyosunuz tv lerde 24 saat sohbet programları var. Amaç sadece hem sohbet dinleyim hemde hoş vakit geçiririm çay pasta borek kisir yeriz diyosaniz işten ayrilirsaniz gidebilirsiniz başka türlü nasil gitmeyi düşünüyorsunuz?

eşinde enteresan bırı :=) alkol satan yerden alıs verıs yapmıyor ama musterıyı alkollu yerde yemege goturuyor .

aradakı farkı goremedım pek :=)

Alkollü ortama zaten sürekli girmiyor yılda 1 veya 2 kez o da mecburiyetten alkol satan yerlerden de almıyoruz o da benden kaynaklı olabilir ben hiç almadım o da benden dolayı almıyor olabilir

Çalışmak istiyor musun peki?
Çalışmayı aslında bi yandan istiyorum bi yandan da çalışmasam daha çok ibadet vs bu tarz şeylerle uğraşabilirim diye istemiyorum yani işin açıkçası ölümden korkuyorum öldükten sonra nasıl hesap veririm korkusu var bende

eşinde enteresan bırı :=) alkol satan yerden alıs verıs yapmıyor ama musterıyı alkollu yerde yemege goturuyor .

aradakı farkı goremedım pek :=)
Bence ilginç değil birinde kişisel bir tercih ama diğerinde tercih hakkı yok para kazanmak, hayatini devam ettirmek için mecburiyet var. Demek ki musteri içkili yerler istiyor es de mecbur kalıyor.

Keşke ilk istediğim zaman ona sormadan kapanıp karşısına çıksaydım şuan bunu yapmadığıma çok pişmanın keşke sormadan yapsaydım ilk başta inşallah kalbi yumuşar dediğiniz gibi
inşAllah canım bol bol dua et. peki eşinin kapanmana karşı çıkmasının sebebi ne. ?

işyerinde kulaklığı takıp dinlemeye çalışıyorum

Bence kafan karismis şu anda.ozel olmaz ise bir tarikata falan mı girdin? Sanki oyle gibi geldi bana çünkü açık olup çalışıp ibadeti de çok güzel yapan insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…