• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim iyilik melegi

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
333
Antalya
daha once sıze yazmıstım ben kayınvaldem ve eltımle sorunlar yasadım kaynanamla dırek ama eltımle dolaylı yoldan. eltım cok hesapcı uyanık cunku ama ben ınanmıyorum onun ıyı bır ınsan olduguna neyse
esım abısıne asırı dukun bana oyle gelıyor cocuklarına asırı dercede hedıyeler aldıgını bunun benı rahatsız ettıgını daha once yazmıstım burada yıne
sımdı sıze anlatacagım gecen gun oldu ve cok sınırlendım haksız mıyım bır bakın
esım abısıyle ortak araba kullanıyor araba alınırken esımde para katmıs emınım ama esım yarısından cogunu vermıstır neyse evlerımız yakın araba bıze lazım oldumu bız alıyoruz onlara lazım oldumu onlarda kalıyor ama abısı kaynamala aynı bınada oldugu ıcın kalabalık bırde onlar afedersınız tuvalete arabayla gıderler onlara daha cok lazım olur ben cok sıkısmadıkca ıstemem ben alısıgım bızım zaten baba evındede arabamız yoktu
gecen gun annemlere gıttık arba bızdeydı onu da planlamadık esım hadı annenlere gıdelım kalırız orda dedı aksam 9 dan sonra kalktık gıttık. annemler bıze bır saat uzaklıkta
ertesın gun de carsıya gıdecektık esımle cocuga da annem bakacakı .Ertesı gun oldu esım cumaya gıttı cumadan saat 1 de cıkacak bız carsıya gıdecektık gelınce bana dedıkı yengesı cocugu hastaneye goturecekmıs saat 3 te randevuları varmıs bız eve gıdelım ben senı eve bırakayım yengemı alıp hastaneye gotureyım dedı
abısı bızım eve yakın oturuyor ve hastanede bızım orada evının onunden adımını atınca durak var arabaya bınıce hemen hastanenın onunde ınıyor ve tekrar hastanenın onunden arabaya bınıp evının onunde ınıyor ve kucagında cocuk olsa neyse kar yagsa neyse 8 yasında bu cocuk verem de degıl kucuk bı soguk algınlıgı ıcın gıdıyorlar gıdeceklerı yer dedıgım gıbı ters bı yonde de degıl yurume yolları da yok
dedım bu mantıksız bız bı saatlık yolu tekrar donup sımdı yengenı hastaneye goturmeye mı gıdıcez dedım ustelık hastane evlerıne cok yakın dedım ve bu benım ıyılık melegı esıme kımse bırseyde demıyor o ogrenmıs yengesı hastaneye gıdecek ben gotureyım dıyor sonra bana kızdı
sonra annemde bız ordayken dedı kayınvaldenlerı de cagıralım yemege gelsınler dedı annem ole soleyınce ben gıdıp onları alayım dedı ve aslında bızım eve gelmelı de cok kolay ama bınıp arabaya gelmesler ozel araba olacak altlarında tabı almaya gıdınce yengesını de hastaneye goturecek . kalktı gıttı bende konusmadım bır daha
gece de hıc konusmadan yattık
bırde esımın bır huyu vardır hemen barısma egılımınde olur sabah geldı bana sarıldı bende cok kızdıgım ıcın sendekı bu abı yenge duskkunlugu nedır bu mayaklık dercesıne varan dedım ole deyınce kalktı gıttı yanımdan tartısmak ıstemıyorum dedı bende soledım mantıksız ıs yaptın ıncılerı mı dokulecektı yengenın dedım bana bı daha aıleme laf soleme dedı
benım de cok zoruma gıttı yengesı aılesı olmus ben olamamısım demekkı bırde bana dedıkı sen hıc kımse bıze ayak bagı olmasın benım aılemden kımse bızı rahatsız etmesın ıstıyosun bu carsıya gıtmek cok mu onemlı sankı dedı
ben toplu yasamk ıstemıyorum dıye konusmustum bı kac kere heralde buna dayanarak soyledı bunu
bende cok darıldım ben o yuzden demedım ters bı yolu olsa yıne bıse demıcektım ama hastane cok yakın mecbur kalınsa hanı yuruyerek bıle gıdıler bı saatlık yoldan gerı donup yengesını hastaneye goturmek nıye ustelık cocugun agır bı hastalıgı da yok dedım ben carsıya gıdememdım dıye kızmadım dedım
cok darıldım agladım geldı sonra aglayınca oda sarıldı aglama falan dedı ben sana dargın degılım dıyor bana bende darılırsan darıl benım dusuncem bu dedım pısman degılım hıc bı soyledıgıme ben senın aılene ne demısım sımdı dedım tamam konusmayalım dedı sarıldı esımın huyu odur hıc bıse uzatılmasın konusulmasın zorla sarıldı ben aglarken oda agladı sonra bana sordu bana dargın mısın dıye ben de yok dedım ama cok darıldım laflarına
ve esımın bu huyundan bıktım emınım yuzde yuz aynı durumda ben olsam esımın abısın donupte benı hastaneye goturmez hastane yakın der ama benım esım bunlar ıcın canını verecek sureklı somuruyolar onu anlamıyo nasıl anlatabılırım bılmıyorum ama bunu allahtan dılıyorumen buyuk kazıgı yesın oyle kendı anlasın

yanı ne alaka dunyada taksımı kalmadı da sızı cagırıyolar... esınızde bunu anlamıyo yada anlamazlıktan gelıyo... saçma ama ustune gıdersenız esınız daha fazla ılgılenmeye baslıcaktır sanırım, bence umursamıyormuşsunuz gıbı davranın bakalım ne yapıcak

yanı ne alaka dunyada taksımı kalmadı da sızı cagırıyolar... esınızde bunu anlamıyo yada anlamazlıktan gelıyo... saçma ama ustune gıdersenız esınız daha fazla ılgılenmeye baslıcaktır sanırım, bence umursamıyormuşsunuz gıbı davranın bakalım ne yapıcak
ya sınır oldugumda bu ya esım cagıran yok gel bızı gotur dıyen yok esım kendı ogrenmıs yngesı gıdecek ben gotureyım dıyor
evet laf soyleyınce kıymete bınıyorlar ama umursasamda umursamasamda esım devam edıyor edecekte bole yapmaya ve ben sınır oluyorum

ya sınır oldugumda bu ya esım cagıran yok gel bızı gotur dıyen yok esım kendı ogrenmıs yngesı gıdecek ben gotureyım dıyor
evet laf soyleyınce kıymete bınıyorlar ama umursasamda umursamasamda esım devam edıyor edecekte bole yapmaya ve ben sınır oluyorum

haklısın ama sakin ol üstüne gıdersen daha kötü olur valla allah yardımcın olsn canım

Esın buyuk bı darbe yemeden anlamayacak sanırım , gercı bnmkı darbe de yedı ama yıne anlamamıstı ama neyse:ssz:

Esın buyuk bı darbe yemeden anlamayacak sanırım , gercı bnmkı darbe de yedı ama yıne anlamamıstı ama neyse:ssz:

valla ben kendı adıma ve cocugumun adına hakkım gecıyoosa helal etmıyorum haram zıkkım olsun ya
o aldıgı asırı derecede hedıyelerıne kadar helal etmıyorum hedıye degıl resmen bagıs cunku abısını cocuklarını benım esım gıydırıyor bı gorsenız cocukların ustunde esımın aldıkları sırıtıyor resmen kendılerı almaz ole seyler cunku esımın aldıkları bellı oluyro

muhtelif konularda yazdım senin konunada nasip oldu yazmak kuzum, her ailede böyle çıkar bi tane, benim babamda kendi ailesinin enayisiydi, ama bi laf dedin mi senden kötüsü olmazdı, anneme kızmasını geçtim evlatlarına bile bağırırdı, arabayı ortak kullanmak zaten baştan saçma koca koca insanlar tek arabayla idare edermi iki aile var ortada, belki çocuk hasta bile değildi senin annene gitmene ve orda kalacak olmanıza bozuldular o yüzden bahane uydurdular yoksa yakın mesafedeki hastaneye yürüyerekte gidersin ya da taksiyle gitsinler 5-10 lira taksiye verse incileri dökülmez sizde huzursuz olmazdınız
ama sende de hata var darıldınmı dediğinde ne diye hayır diyosun evet de, günlerce konuşma yüzüne bakma sende paraları saç savur yetemesinde görsün gününü

valla ben kendı adıma ve cocugumun adına hakkım gecıyoosa helal etmıyorum haram zıkkım olsun ya
o aldıgı asırı derecede hedıyelerıne kadar helal etmıyorum hedıye degıl resmen bagıs cunku abısını cocuklarını benım esım gıydırıyor bı gorsenız cocukların ustunde esımın aldıkları sırıtıyor resmen kendılerı almaz ole seyler cunku esımın aldıkları bellı oluyro

sonra gelde sakin ol.. deli eder bunlar adamı

eşin gerçekten çok iyi niyetli ailesine yaranmak hiç laf ettirmemek istiyo kendine ama böyle insanlar genellikle sevilmez afedersiniz ama enayi yerine koyarlar ki dediğinize görede koyuyolar

böyle adamada laf anlatmak zor bişey syleyincede sen kötü olursun zor bi durum gerçekten

sen sonuna kadar haklısın gercekten cok sınır bozucu ,
eger benım hakkım gecmısse bende eskı kaynım ve eltıme hakkımı helal etmıyorum
bnm yarımakıllı kaynım yatak ortumun rengıne bıle karıstı salak kocam agzını acıp bısey dıyemedı

esımın bu dangalaklıgıyla nesının kıymetını bılıcem kendılerı gıdım gıdım para bırıktırıyolar esım esım sacsın onlara paraları

Bu kadar sinir yapmanıza gerek yok önce bi sakin olun..

Eşiniz dediğiniz tabirle iyilik melegi olmasaydı sizede bu şekilde sıcak davranamazdı böyle gönlünüzü almazdı..Siz ağlayıp sızladıgınız zaman ne halin varsa gör de diyebilirdi..

Eşiniz dangalak falan değil anladıgım kadarıyla sevecen ve aile ilişkilerine deger veren biri..Abartmamak kaydıyla güzel bi durum ama eger para konusunu abartıyosa kendinize bazı şeyler aldırarak parasının başka yerle yetmemesini saglayabilirsiniz..

solemesem oldugu gıbı devam edıyo solesem daha benım zararıma dıger tarafın menfaatıne oluyo kıymete bınıyolar bu duruma care bulmus var mı aranızda yoksa dedıgım gıbı allahtan dılıyorum belkı bu benımde zararıma olacak ama ole bı kazık yesın kı kendı anlasın

seni çok iyi anlıyorum aynı eşten bir tanede bende var.benim eşimde ailesine çok düşkündür birşey olsa hemen gider.ama allah var abileride yapar.iş konusundada ortaklar 2 Abisi hariç.bizimde derdimiz enbüyük abisi.adam sürekli kavga halinde geçen sene eşim hariç diğer kardeşleriyle tartıştı anne babası dahil.ortada hiç birşey yokken hemde.biz orda yoktuk olsak nasibimizi alırdık.biz bigün onlara gittiğimizde bizi evlerinden kovmaktan beter ettiler.siz bnm kardeslerim değilsiniz.soyadımı değiştiricem filan.daha saymadigim binlerce şeyvar ve bunları yapan adama daha önce ev alırken karsiliksiz yardım edilmiş biyere gitse biz götürürüz.şimdi kızı sözlendi.neymis efendim çamaşır makinesini biz alacakmışiz.dugun takılarıda ayrı.ya kıymet bilseler gam yemem helal olsun derim ama hakeden insanlar değiller.ve benim saf kocamda akıllanmaz. konu sahibinden özür diliyorum yazisini okuyunca kendimi tutamadım bende derdimi yazdım.yani diyecegim şuki huylu huyundan vazgecmez.galiba biz onları böyle kabul etmek zorundayız:(

Kızmakta haklısınız. Eşinizin biraz kendine çeki düzen vermesi lazım. Sizi de düşünmesi lazım.
Ama yanlış anlamazsanız ben o hasta olan küçük çocuğa verem değil .... basit bi üşütme .demişsiniz ya. bi anne olarak size hiç yakıştıramadım...

Madem durumunuz eltinin çocuklarını da giydirecek kadar iyi arabanın kalan kısmını ödeyin tamamen sizin olsun. Ya da yeni bir araba alın. Böylece yorgan gider, kavga biter.:9:

herkezın derdı baska bende evlenınce ankaraya yerşecektık esım ankaralı bende bursada oturuorum ama ben kpssden bursaya atanınca mecbur bursaya yerlestık esım hala ankara sevdalısı her an ankarayı soyluo benı sıkıştırıo tayınını ankaraya ıste dıye bursayı sevemedı napcam bılmıorum ya :(

Kocan konuşsun abisiyle; bu böyle olmuyor iki aileye bir araba yetmiyor desin.

Durumlar nasıl bilemiyorum. Araba için koyduğu parayı abisi verebilir mesela. ya da peşin verecek durumu yoksa ve siz krediyle alacaksanız kredi taksitlerine yardım edebilir.

ya da başımızın gözümüzün sadakası deyip kendi arabanızı alacaksınız.

Back